Philips пусна нова iOS-Version на App MyRemote. MyRemote HD (iPad-Version): Version 4.40.
Download: MyRemote, MyRemote HD
Внимание: Тези приложения не функционират с Android TV моделите. За Android TV има отделна.
Download: Google Play, iOS (iPhone, iPad HD)
Днес при проверка за нов софтуер на Филипс 40PUS6809/12 ми излезе съобщение за наличен нов софтуер и тн. Пускам обновяване през интернет,започва да се сваля и тн. дава ми на екрана ,че трябва да рестартирам телевизора,но след рестарт ми излиза номера на старата версия на софтуера. След няколко опита се актуализира. На сайта им седи за сваляне старият софтуер,но в бележки за версията е дадена информацията за промените на най-новата версия от 29 май.Заснемане.JPG
И за 42PFT6309 има нов софтуер, но аз не можах да се справя! Правил съм му 2-3 ъпдейта досега без проблем, а сега правих 5-6 безуспешни опита-просто не намира файла! ...Пробвах с Фат 32...с Фат, форматирах и с телевизора.Гасих го и от контакта. Флашката е 4гб. - празна!?
Пп...Няколко дни по-късно гледам Филипс пуснали ъпдейта с нова дата! ...Инсталирах го нормално, предполагам в тях е била причината....!?!
Този пост е редактиран от karambam; 08-06-15 в 21:55.
Здравейте,
Имам ТВ - 40PUS6809/12. След последния ъпдейт version:012.003.046.128, на някой програми, основно HD, започна телевизора да ми се рестартира. Рядко е, но е неприятно. Някой имал ли е такъв проблем? Каква е причината и може ли да се отстрани?
Е ,не можах да се сдържа , за което се извинявам ... , та -
причината се казва ТПВижън (Филипс уж) и се отстранява като не си купувате техни недоразумения наречени телевизори , до доказване на противното ...
Относно проблема - пробвай с връщане на първоначални настройки , но май ще се наложи да чакаш следващ ъпдейт ,който (евентуално) да оправи нещата ...
@svetlio1 : Интересна е ехидността на забележката ти, но не си напълно прав, а и предложението ти не показва какво да е познание по софтуера...
Въпреки това ти благодаря, защото ме накара да не се съглася с теб.
Решението, поне временно е, когато се ъпгрейдва да се направи "студен рестарт":
" After upgrading your TV, it is necessary to perform a "cold start". This means that, after the TV is running again (after the update), shut down the TV, wait 1 minute (till all components are shut down), and unplug the TV from the mains (pull power cord) for 2 minutes before starting again."
Превода, поне,както за го разбрах е:
"След ъпгрейдване на вашия телевизор е необходимо да се направи"студен старт". Това означава, че след като телевизорът заработи отново (след актуализацията), изключете телевизора, изчакайте една минута (докато всички компоненти се изключат), и изключете телевизора от електрическата мрежа (издърпайте захранващия кабел) в продължение на 2 минути, преди да го пуснете отново."
Идеята е да се изтрият всички останали кеш данни и стари регистри, преди презареждане на телевизора. Връщането в първоначалните настройки, без "студен старт", отново няма да направят пълни промени в системата.
Напълно вярно - нямам тв Филипс и няколко пъти се "разминавам" с купуването на такъв (както и Сони между другото , но там причините са други) , точно заради подобни глупости и недомислици , като творението изсипано в тях и наречено софтуер . Имам и съм имал всякакви марки тв , но такова "изискване" не са имали . Интересно ми е тая "инструкция" беше ли изписана преди да натиснеш бутона за инсталиране на новия софт или я намери , след като се "омазаха" нещата ? След като има такива "изисквания" за нормална/правилна работа на тв при ъпдейт ,то би трябвало да предупреждават някъде в самата процедура преди да се извърши тоя ъпдейт ?
п.п. То това май важи за всички вече ,че като гледам и собствениците на Самсунг не са очаровани от последните ъпдейти - току виж и там вкарали подобно "изискване" ...
Без да познавам софтуерните специфики на моделите, бих ви препоръчал една "методика", до която съм стигнал опитно. Изпитал съм я на TV, DVD, тунери и не съм имал проблеми.
Не претендирам за авторство, защото мисля, че я бях прочел в някакво ръководство за ползване на Pioneer.
1.Backup на конфигурации, канали и въобще всичко, което може да се запази на външен носител.
2.Преди update - soft reset до фабрични, default или както там ги е кръстил производителя, настройки.
3.След успешен update - отново soft reset.
4.Cold restart за поне 2 минути, както препоръчват и от Philips.
5.Връщане на потребителските настройки от backup-а т.1
6.Проверка на всички функции за проблеми, влошаване на звук, картина, функционалност.
7.При забелязани проблеми - повторение на т.2 до т.6
8.Наслаждавайте се на устройството, а не му търсете кусури!
Аз така си развалих удоволствието от ползването на няколко уреда.
Hi,
optional table stand for 7100, 7600 and 8600: Philips 2015: Optionaler Standfuß PTS840/00 für 7100er, 7600er und 8600er TV-Modelle - Toengel's Philips BlogToengel's Philips Blog / TP Vision Blog / Gibson Innovations Blog
Toengel@Alex
Привет!Нов съм и се надявам да съм уцелил мястото в темите…
Доста изчетох преди време относно софтуерните проблеми с тези телевизори,но въпреки всичко благодарение на Вас си купих 40 PFL 5527 преди време заради картината и цената съответно. Предава супер,ъпдейтнат е до последно и няма абсолютно никакви проблеми.Бавните менюта и СМАРТ изобщо не ме интересуват…После купих и един 4007 на тъщата… Мина известно време и ме присърбяха ръцете и естествено, по време на „Черния петък“ тази година - 47 PFS 7109 – Жената ме навика, но щерката(5г.) гледа в захлас и спря да говори, след час и на жената и мина и тя се захласна – тоз Амбилайт + тъмнина + подходящ филм направо им взе акъла(по-уютно им било)…Голям кеф начи… След няколко дневни настройки по мое усмотрение кефа стана още по-голям… Прибавям Амбилайта – не ми се говори…КРАСОТА… Всичко си работеше супер до момента на ЪПДЕЙТА (бях с 12.003.006.128) – КОЕТО РАБОТИ – НЕ СЕ ПИПА, но пък след 3 години безпроблемна работа на предните 2 броя си мислех,че ще ми се размине… ДА, АМА НЕ…Картината някак си се размаза,което май не би трябвало да се случи – АМА СЕ СЛУЧИ, а и четох, че и при други се е случвало (съчувствам ви)!!! Започна да дава така, все едно процесора ли кое там не знам не може да се справи – абе отвратително… На HD-та пак размазва на някои моменти – едни ореоли около емблемите на каналите,по надписите…,насича нещо – ОТКАЧАМ…
Изчаках ТЪРПЕЛИВО до последния ъпдейт от преди няколко дни, ноооо – ПАК БОЗА …
И ПАК ОТКАЧАМ…
ТВ-то трябва да предава КАРТИНА, а не да се плюе по СМАРТ проблеми и бавни менюта – хич не ми дреме за тях…За това и взех този,въпреки приказките на всички колеги и приятели, а аз им викам цели 3 години, че ПО-ДОБРИ ОТ „Филипс“ НАМА … - НА ТИ СЯ дет се вика…
В спалнята имам Самсунг Б550,щерката в детската на един Вестел обикновен гледа и всичко е по хубаво да го ……….
Разкачих всичко..,нулирах картината и звука…(фабрични настройки),настроих – пак същото…
Четох в темата за нулиране,но нещо не разбрах,тъй като при мен има друго подреждане - настройки ТВ/общи настройки/и фабрични или преинсталиране на ТВ и не знам кое точно е СОФТ РЕСЕТ..
Та МОЛЯ ЗА ПОМОЩ със съвет..,линк към нещо ли,кво ли и аз не знам вече…
Гледам филми от лаптопа на него, но не мога да открия тооолкова съществена разлика от преди и не знам какво да правя…
Доставчика ми е Булсатком.
Предварително БЛАГОДАРЯ!
Не си сам, такива проблеми с промяна на първоначалната картина споделят много хора, които имат различни марки телевизори. Напоследък се забелязва при Samsung, Sony, Panasonic и Philips. За LG до сега не съм чувал за такива тъпи ситуации с ъпдейти които поправят "уж" някакви бъгове, но пък развалят най-важното - картината. Имам чувството че софтуера се пише централно за всички марки ... може, би в Китай?