Модела е убиец! До сега два съм настройвал на приятели ...... и съм без коментар! Всичко е повече от добро.
Не се мисли. Това си е чист подарък за очите!
Успех!!!
http://www.trustedreviews.com/philips-40pft6510-review
Наистина изглежда супер модел и повечето от ревютата са в тази посока. Искаше ми се да събера малко отзиви от собственици на телевизора, които имат преки впечатления, че леееко се притеснявам от не особено добрата репутация на филипсите и оплакванията от тази марка, включително и в този форум....
Споко! Имам дозина, като първия от 7 години. Ако искаш вярвай на глупостите из мрежата за всичко, но ...
Перфектна картина и всичкото на MAX! Лично друга марка не ми е правила така кеф от гледане на телевизор.
УСПЕХ!!!
На твое място не бих се доверил на soon.....
http://www.supportforum.philips.com/...6576#post66576
За собствениците на модели 2015
PHILIPS Android SMART TV - Обсуждение - 4PDA
Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-12-15 в 19:58.
О, да! И аз не бих се доверил на soon!! Кой е тоя толкова доволен от тази фалшива марка? Глупак ... е soon!
От прочетеното /доколкото успях да го преведа от руски/ виждам, че основно оплакванията са от Android-а и смарт функциите, които дават множество бъгове... По принцип съм се ориентирал към Филипс заради репутацията на марката, че картината е перфектна. Освен това амбилайт-а ми е гъдел... Смарт функциите изобщо не са ми приоритет, но ако проблемите с тях /ако има такива/ водят до бъгване на целия телевизор.... ето това е проблем вече. Не ме кефи мисълта, че може тв-то да не слуша дистанционното, да се бави превключването на каналите, да се рестартират зададените настройки и други подобни. На мен ми трябва качествена картина и амбилайт за гледане на телевизия и филми с HDMI кабел и от време на време 3D филми и игри на плейстейшън. Нито смятам да разцъквам приложенията на смарта, нито да инсталирам такива. Конкретно за Philips PFH6510 отзивите и оценките в ревютата са отлични, но съвсем друго е да си го имаш вкъщи и чак тогава да разбереш какви бъгове дава. Не твърдя, че в случая това е така и именно това ми се иска да разбера преди да съм дал 1000 лева за него. Иначе - мерси и на двамата soon и hristoslav2
Здравейте ,имам ТВ 42/6008k .От известно време се изключва сам,без никакви външни намеси,налага се да го изключа от захранването ,но проблема се появява отново след няколко дни. Дайте съвет,благодаря.
А пък моя (сериозно) 42PFT6309 се включва и ме буди сутрин към 6 вече 3-4 пъти! .... а толкова се ядосвах, че няма будилник в настройки...
пп... Itg, а нямаше ли нещо такова: ако не работиш с дистанционното за определено време(4 часа май беше), да се изключва сам!? ...
Този пост е редактиран от karambam; 12-12-15 в 10:04.
Да, по подразбиране е 4 часа, ако не се пипа нищо да угасне.
Здравейте. От днес съм собственичка на ТВ LED LCD Philips 43PUS7100/12
Избрахме за страна България, сканирахме и излязоха каналите. За съжаление нямам субтитри на преведените канали - НВО, АХN и т.н. И на предишния телевизор не излизаха, докато на останалите вкъщи няма проблеми. Чудя се дали проблемът не е в някаква настройка, в кабела или в избора на държава. Бихте ли ме насочили?