Здравейте, има ли приложение на булсат фюжън за Philips с андроид? Извинявам се ако вече е задаван въпроса...
Има го в гугъл плеи магазина. но телевизорите не го виждат, а заради невъзможността да се инсталират приложения от други източници поне при моделите от 2015г. то това приложение не може да се постави на този етап, което би било много яко. Да се надяваме, че в близко време ще отключат адроида на ТВ Филипс или булсата ще редактират приложението си така, че да може да се инсталира от гоогле плей магазина!
Philips 7600 review - FlatpanelsHD
google превод en to bg
След ревюто, нека soon да си повтаря мантрата, че модела бил супер...
Колеги, човека пита за 48' варианта от който имам супер преки наблюдения и тестване. 55' не съм го виждал, а практиката до сега показва, че за всеки размер панела си е конкретен на фона, че уж всичко било еднакво.
След като се поразчетох и се лутах между повечето марки и размери се разходих до няколко магазина.
No replacement for displacement, както се казва - взех 55 инча на Philips (55PUT4900). Първоначално мислех да взема 40" от висок клас, но като сложих 55"-то бебче в хола даже ми малее.
Няма 3D и смарт функции, които така или иначе не ме блазнят. Бащата има 4 чифта 3D очила към Самсунга и за 3 години даже не ги е разпечатал. За smart функции разчитам на Ipad-а си и G4-ката на LG, които цепят мрака с тухла.
Гледах на него няколко .mkv файла - тръгват без проблем. Не съм го тествал със субтитри, защото такива ползвам много рядко, но и това предстои.
Стои като страхотен аксесоар в хола, защото е 55". Малкият телевизор дори със страхотни характеристики си остава малък.
Дано издържи във времето.
На предишните телевизори все съм намирал из нета настройки за калибровка - имате ли представа откъде мога да намеря за 55PUT4900?
Как мога да проверя колко време е използван телевизора (комбинация от натискания или настройки)?
чети
Программное обеспечение 000.173.065.000 (6xx8*-9xx8). Опыт использования.
Experience thread Experience thread - 173.65 - 6/7/8/9xx8
Не чак толкова зле колкото ги описваш
Bulsatcom Fusion tv се гледа чрез ад он добавката към KODI платформата.
Момчета, какво ви е мнението за модел 43PUT4900? В момента е на цена под 800 лв. с 5 години гаранция и поне на хартия е тип топ, дали мога да очаквам същото и на практика?
Здравейте!
Днес си купих Филипс 43PUS7150/12. Свързах го с нета и реших да го актуализирам. След свалянето на актуализацията започна инсталация. По едно време ми даде грешка, тв -то се рестартира и сега свети зелен екран с включена подсветка ( която мига лекичко). Четох форума - изключвах, включвах след като го чаках по-вече от час сам да се оправи и нищо. Дайте съвет как да заработи, че не съм гледал и 10мин. телевизия на него.
дръпни софтуера от сайта на филипс , разархивирай на флашка, тикния от страни и преди да включиш тв. задръж джоистика от зад мисля, че беще на долу . Трябва да тръгне и да открие новият софтуер да се инсталира.