Здравейте!
Предстои ми закупуване на нов телевизор и съм се спрял на Philips 42PFS7509. Някой ако има телевизора може ли да изкаже мнение за него. Картина, ambilight, безжичния събуфер и т.н. Общо взето доволен ли е то ТВ-то. Знам, че менюто на Philips е тромаво! Между-другото приемам и предложения за други телевизори в този ценови клас. Бюджет до 1050лв.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 5Одобрявам
5Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Позитивите са страхотна картина, страхотно 3д(все едно за първи път гледаме 3D та се "дзверихме" от кеф на клиповете от ютуба
 Позитивите са страхотна картина, страхотно 3д(все едно за първи път гледаме 3D та се "дзверихме" от кеф на клиповете от ютуба  ), като бонус е безжичния буфер който го ръгнах под леглото, което е голямо предимство защото не заема пространство в/у секцията. За амбилихта си е добра гъзариика има доста настройки и добре се вписва при филми и игри ...влизаш във филма както се казва. Взех го на промо от Т...маркет за 850лв. и доколкото разгледах другите марки в същия ценови клас няма по-добра картина от на Филипса.
), като бонус е безжичния буфер който го ръгнах под леглото, което е голямо предимство защото не заема пространство в/у секцията. За амбилихта си е добра гъзариика има доста настройки и добре се вписва при филми и игри ...влизаш във филма както се казва. Взех го на промо от Т...маркет за 850лв. и доколкото разгледах другите марки в същия ценови клас няма по-добра картина от на Филипса.  Full HD LED TV Dual Core DVB-T/C/S/S2 with Ambilight 3-sided and Smart TV - Philips Support
 Full HD LED TV Dual Core DVB-T/C/S/S2 with Ambilight 3-sided and Smart TV - Philips Support Първоначално публикувано от Gena_bs
 Първоначално публикувано от Gena_bs