Здравейте, какво мислете за варианта телевизор с операционна система Android, по-специално този модел на Philips
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15394
Здравейте, какво мислете за варианта телевизор с операционна система Android, по-специално този модел на Philips
http://www.technopolis.bg/bg/TV/TV-P...3D-LED/p/15394
Skype app not working properly on Philips Smart Android TV 48pfs8109
прегледай съпортфорума и за други проблеми
TEST: Philips 55PFS8109/12 48PFS8109/12 seria 8000 / 8109 powered by Android - PHILIPS - HDTV Centrum Polska
Philips 48PFS8109 : le test - CNET France
Philips Android TV 48PFS8109 test - Kto powiedział, że tylko anioły noszą aureole ? - HDforum
На тази цена е без конкуренция! Лично тестван с часове и резултата е:
Най-доброто което очите ми са виждали за последните 7 години.
ЧЕСТИТО и върховен КЕФ на всеки, който си го купи!!!
Как де представя Филипса като го сравним директно със 6400 на Самсунг в дадените области:
- Качество на картината
- Гледане на филми през флашка
- Смарт възможности
- (+/- на моделите)
Благодаря за линка!
От суровите данни си отговорих на част от въпроса, и все пак някакво по лично мнение, впечатление за машините ( + новия 4К 6400 Самсунг, който е на промоция в момента в техното)
@ KI_YOOU - няма втора по-добра картина от този модел! Всички допълнителни екстри с Android-а са 6!!! АБСОЛЮТНАТА сделка на годината на тази цена и качеството! ВСИЧКИ модели Samsung спрямо 8 серия на PHILIPS са като спряни до него! Все едно не работят!
( + новия 4К 6400 Самсунг, който е на промоция в момента в техното)
Ми не виждм никакви плюсове спямо миналогодишните модели, опресняваето на картината е 200 (ниско според мен), нама 3д. Андроида на филипс е нещо интресно и ново.
Добре момчета, нещо по добро за 1600лв има ли ? Ще се гледа "интерактивна" телевизия с файбър нет от Мтел (мисля още днес да купувам, ако офертата е чак толкова добра)
![]()
Приятел, ако искаш вярвай, търси, сумти, съмнявай се!
Истината всеки я разбира след като се набута с боклука!
Ако днес ми трябваше най-доброто на годината на най-ниската цена (лично мнение)?
PHILIPS 48PFS8109 (48PFS8109/12, 48 PFS 8109 / 12)
Именно , за да избегнем набутването с боклуци, питам тук и сега.
Мерси за мненията.
Пускам заявката.
![]()
Правилен избор! На цената на която се продаваше година и половина,
този модел беше най-добрия трудно достъпен до средния българин по джоб, ................................................. така,
че .... леко може да ти се "завижда". СМЕЛО приятелю и КЕФА от картината ще ТЕ награди за тези БЕЗ ПАРИ!
Успех и огледай внимателно след получаването ... знаеш, изгорели пиксели и тем подобни изненадки.
Да не забравяме, че тези стоки са предназначени за "трети страни" в случая България! Въпреки фалшивия европейски съюз "онези" ще ни делят като бедни до гроб!
Идеята за телевизор с Андроид е да му инсталирам uTorrent и евентуално ако ми разчете хард диска да свалям филмите направо на него, без външни медия плеъри HTPC и др. Мислите ли че това е възможен вариант.
Къде видя u Torrent за Android телевизори ?
https://play.google.com/store/apps/c...apps_all?hl=bg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 11-06-15 в 20:51.