Гледах ги...мисля, че проблема е в тунера или скалирането на SD до 4к.Де да знам.
Гледах ги...мисля, че проблема е в тунера или скалирането на SD до 4к.Де да знам.
Изчакай някой с Филипс тв. да ти обясни как да си настроиш размера на екрана.
Мойто Сони когато купих имаше същия проблем.
Смених го със Sony 49XF8505,лентичката на Нова и на някои други канали вече я няма,но да споделя, Филипса съвсем не е лош телевизор,даже напротив, мисля че като екстри е по-добре от сонито.Ако някой се интересува от сравнение може да ми пише на лично,че действително малко множко дойде спама.
Здравейте. И аз си купих наскоро Филипс pus7363 50 инча. Искам да попитам относно гледането на 4к и хдр съдържание. Примерно като пусна от ютюб такъв клип, който е 4к или хдр автоматично ли тръгва с такова качество или трябва да се направят някакви настройки преди това. Имаше да настройваш качеството за хдр , но когато източника е hdmi порта, а това е от ютюб или пък примерно , ако изтегля някой филм с 4к или хдр и го пусна от флашка през мх плеъра ще го предава ли с това качество... И друг въпрос колко е максималната резолюция на предаване като споделям филм от телефона на телевизора. Мисълта ми е има смисъл да тегля и споделям 1080 p филм или 4к, а максимума примерно да е 720 p .И пак трябват ли някакви настройки или телевизора сам си разпознава резолюцията и излъчва с нея...
По-скоро усещането е от амбилайта (или липсата му).
Принципно сте прави, гледах и двата телевизора през слоу мо на телефона, това в къщи. Филипса святка като светкавица, направо се чудя как не го виждам това примигване,Сонито е бетон, не святка нищо, отделно Филипса мигаше(видимо с просто око) в някои участъци на картината при някои сцени. Матрицата му е 8 срещу 10 бита на Сонито, също е 50 херца, срещу 100 на Сонито. Продавачите в магазина ми казаха същото за Сонито(че е по добро) но си мислех, че така са инструктирани. Значи викате да си налягам парцали те и да не мисля глупости.
Този пост е редактиран от felipe; 12-10-18 в 13:41.
Четох четох и пак четох и накрая се реших и взех Philips 55PUS8503 ,та така и аз се присъединих към клуба на Филипс Ъпдейтнах андроида и фърмуера на дистанционното ,събота и неделя ще го разцъкам как си трябва !
За момента съм с добри впечатления от телевизора,особено като скочих от 32 на 55
Ще се радвам и някой друг собственик със същия модел да сподели как е при него .
Би трябвало да е добър телевизора, само този едж лед в комбинация с ипс матрицата малко ме притеснява. Аз имах филипс с VA матрица и ъгъла на гледане бе отвратителен, ама пък беше директ лед, иди ги разбери. Само да спомена че при филипс микро локал диминг про се отнася за сензора за осветеност