Би трябвало да поддържа NTFS/ExFAT - с последна версия на софтуера ли е?
Би трябвало да поддържа NTFS/ExFAT - с последна версия на софтуера ли е?
По спомени, за плейване от флашка си приемаше всякви, за timeshift/recording си предлага да си го форматира. Не си спомням да имах някакви проблеми.
В т. 27.9 от ръководството пише Supported USB file systems • FAT 16, FAT 32, NTFS.
exFAT наистина не поддържа.
Пише и диска за timeshift/recordings да е < 2ТВ обем.
Май е с последния софтуер, днес се ъпдейтна.
Пробвах с една 64гб ntfs и друга 32gb exfat и на двете ми даде грешка в драйва. Ще пробвам после малката да я преформатирам на ntfs и нея да видим.
Четох постове в редит, че след андроид 7 нямало вече поддръжка на ntfs на филипс, но не мога да намеря категорична информация все още.
- - - - - - - - - -
Форматирах 32ГБ наново на ntfs и този път я разпозна. Може другата флашка, която пробвах с ntfs да е проблемна нещо. Благодаря за инфото, бях ги отписал флашките като опция
- - - - - - - - - -
Вградения плеър май не чете бг субтитри нито UTF-8, нито ANSI(Windows-1251)?
Вместо да режеш , сложи спейсъри , ако има в комплекта , ако няма - по няколко шайби.
По въпроса с извивката, рязането и втулките - опитах се да снимам как изглежда сега монтирано с втулка и колко е висока извивката - ако трябва да се слагат втулки, без да се реже - трябва да са огромни и съответно много дълги болтове да се търсят - не мисля, че би било надежден вариант. Просто, според мен, извивката е прекалено голяма за да се заобиколи с втулки само.
Този пост е редактиран от victorio404; 13-08-21 в 15:37.
Ето че минаха 7 месеца, а аз още не съм купил телевизора от заглавието на темата, по едно време се зарибих по 55oled854, но се реших да чакам за Oled855, който сега е на много добра цена и мисля да го взема. Заслужава ли си 855, има ли проблеми със прегаряне на екрана, ще се ползва и за плейстейшън, някой със Oled855 може ли да сподели мнение
Изпратено от моят HMA-L29 с помощта на Tapatalk