От два дена ми се получи адско лагване на бокса на А1. Дистанционното подава команда която се изпълнява със закъснение от доста секунди или въобще не реагира. Устройството е свързано с hdmi кабел към телевизора. Първо набедих дистанционното,смених батерии,тествах и с дистанционно от приемник в другата стая,ефект няма. Рестартирах устройството, нулев ефект. Звънях на поддръжка да му върнат фабрични настройки. Пак същия проблем, лагва или не приема команди. Изпратиха техник който вчера е сложил ново устройство и със него пак същият проблем. Разменили са приемниците в двете стаи и пак само на въпросният Филипс е проблем. Техниците обяснили на жена ми ,че проблема е някаква синхронизация между устройството и телевизора. Като се прибрах от работа му върнах фабрични настройки на телевизора,проблема си е наличен,смених HDMI портовете пак не се оправи. Ъпдейт на софтуера на телевизора, пак не се оправи. Към телевизора е свързан единствено А1 устройството. Смених ги пак с това в другата стая,на другия телевизор работи без ядове. Дайте някоя насока ,че аз се изчерпах.