Не са само парите, СС2640 е с 128КВ флаш, то е контролер... Как ще го префлашнеш за дистанционното?
Трябва и R2F да гледаш, че в Mouser имат и R2L и други модификации (Gena_BS се е усетил).
Не са само парите, СС2640 е с 128КВ флаш, то е контролер... Как ще го префлашнеш за дистанционното?
Трябва и R2F да гледаш, че в Mouser имат и R2L и други модификации (Gena_BS се е усетил).
Точния модел на дистанционното, не го знам че не е в мен още, но е като това с клавиатурата от другата страна. Явно ще се поръчва от алито https://a.aliexpress.com/_mticu3w
- - - - - - - - - -
На мен това нищо не ми говориНо благодаря за съвета ще го покажа на моят приятел, да види дали изобщо има смисъл да търсим чип в такъв случай.
Този пост е редактиран от asen83; 08-02-22 в 21:27.
Разходи се до някой магазин, където продават ТВ втора употреба или части за тях.
Възможно е да откриеш това дистанционно, което ти трябва.
Преди няколко дни исках да пробвам едно дистанционно за олед филипс пратиха ми го , но не се сдвойха и го върнах обратно ето ти тел. 08882127880
Здравейте, реших да ползвам темата, за да на правя нова.
Преди около 3 години купих на майка ми 50PUS7304/12, всичко добре но днес.. дистанцинното отказва да заработи! Смених няколко чифта ААА батерии, дори с акумулаторни, но няма никакъв признак на живот. Пробвах да задържа pair бутона или пък setting button за 3-10 секунди но.. нищо, лампичката не светва. Изваждах батериите, слагах ги , но .. пак нищо, горе долу така изглежда :
![]()
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 29-07-22 в 22:21.
Явно си е отишло. Като извадиш батериите, натискай бутоните един по един по 2-3 пъти хубаво да се размърдат, да няма някой заседнал.
Ами да , въпроса ми е.. дали има начин да се оправи!
За покупката на ново и т.н. е лесно да се намери но това е крайна стъпка към момента, просто ми се случва за пръв път, имам над 10 телевизора вкъщи, за пръв път му се случва дистанционното "дa си отиде " преди телевизора. Отворих го, видимо всичко е наред, няма и прашинка, чисто и пазено дистанционно.
Този пост е редактиран от AntrAcsA; 30-07-22 в 02:05.
С гледане без измерване едва ли ще се оправиш. Последното дистанционно, което ми беше дал един приятел да погледна(със същите симптоми) се оказа че просто плюсовия терминал на батериите не достига до спиралната телчица и не контактува.