Вероятно някой по погрешка е включил режима "ясен глас" ("clear voice"), който "по традиция" е пословично трагичен при телевизорите на Самсунг.Първоначално публикувано от penkoyordanov
Да
Не
Вероятно някой по погрешка е включил режима "ясен глас" ("clear voice"), който "по традиция" е пословично трагичен при телевизорите на Самсунг.Първоначално публикувано от penkoyordanov
Нали съм написал че съм пробвал с всички режими-модове...да на clear voice е зле ама не е това проблема.Първоначално публикувано от botev4o
модела на телевизора е 32д6500 ,и имам проблем със субтитрите моля за помощ!!! Правя ги да са еднакви файловете и пак не става!!Става въпрос за гледане на филм от флашка.
Ако файловете са с дълги имена, примерно Ala.Bala.2011.BluRay.RIP.EDIKOYSI.ALA.BALA.mkv и на мен ми се е случвало да не тръгнат буквичките ...за това просто го преименувам на нещо малко ...примерно ALABala.mkv и нещата тръгват
дано да си прав ,ще пробвам след малко.Първоначално публикувано от stenly
Проблем във видеопанела - занеси го в сервиза.Първоначално публикувано от Bobini
Вероятно е проблем в сигнала, но по-добре дай снимки да видим.Първоначално публикувано от go6ok
Благодаря ще го занеса и ще пиша какво е станало.Първоначално публикувано от hristoslav2
Това е първия ми пост във форума и искам да споделя една полезна програмка. Ако някой е давал линк преди това, извинете ме.
http://samschanneledit.sourceforge.net/
Може с нея да коригирате подредбата на програмите във файла свален предварително на флашка, а после коригиран да го качвате обратно. Мисля че поддържа всички C и D модели.
Поздрави.
Благодаря за линка - качен е във FAQПървоначално публикувано от steich
Обръщам се към всички собственици на телевизори Самсун модели 2011 година
Напишете плюсовете и минусите, които сте забелязали във вашите телевизори - това е с цел да опресним втори пост на темата, което ще е от полза за всеки нов член на форума желаещ да си закупи такъв телевизор.
Качил съм ви таблица с модели 2012 / достоверноста е 80%
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg491512
40D5500 с матрица на семсунг
- Неравномерна подсветка - забелязва се в тъмно помещение след 2-3 сек.на изцяло тъмен фон.
- Само режим movie що годе става за гледане другите режими на картината са меко казано ужасни.
- Дистанционното е удобно с меки бутони но няма подсветка (използвам тв-то в спалня)
- Общо впечетление - доволен съм понеже всички тези недостатъци си ги знаех предварително и не ме изненадоха
Да вметна за дистанционните с подсветка: абе, помага но не съвсем. Ако имаше начин да се настрои колко бързо да угасва, би било перфектно, но така както е - докато фокусирам и подсветката угасва...
32D6000 ... отвратително бавен SmartHub и социални приложения ...facebook, tweeter, etc.Могат да те накарат да спреш да ги ползваш което си е плюс всъщност. Неравномерна подсветка видима единственно при превключването от телевизия към smartHub или плеъра. Като цяло минусите са преклаено несъщественни за този модел. Образа е супер, настройките за картината са предостатъчно а плеъра му е чуден. Не съжалявам за парите които дадох (особенно сравнявайки го със Sony 32EX600)
Здравейте,
Вече съм собственик на 46D5700 и искам да ви попитам дали този донгъл WIS 09 AB-GNX ще ми свърши работа.Също така да ми препоръчате и добър медия сървър.
Поздрави
Честито, аз съм си фен на AllShare, но хвърлих един поглед и на Serviio и също ми допадна ...това което ми харесва на AllShare е, че мога докато си преглеждам мултимедийните файлове, направо от компа да кажа да пусне еди кой си файл на телевизора и той тръгва веднага ...
Да напиша и аз за минусите на тв-то. Модела е LE 40D550.
- много неудобно дистанционно
- функцията "Родителски контрол" е пълна скръб, като се заключи даден канал, няма шанс за отключване след това
- бавно превключване на каналите
- при превключване на канал, информацията е крайно недостатъчна, вместо часът и текущото предаване се показва дали е стерео или моно канала
- като цяло софтуера куца и е много орязан (сравнявам го с турски приемник NETA за 30 лв.)