Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 44 от 101 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно
Резултати от 646 до 660 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2009

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Гледам че вече ги има новите 2012 модели
    Някой да знае дали има големи разлики между 46ES6530(2012) и UE-46D6530(2011)?
    и защо се запазват големите разлики в цената между 6530 и 7000(8000) какво толкова имат в повече вторите (да при D7000 и D8000 качеството на картината е доста по добро от D6530)

2.  

3. Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    http://gagadget.com/home_av/2012-03-...dlya_umnykh_tv

Хмм подобна, но малко по грандиозна идея за реклама имах иминалата година....
    http://gagadget.com/home_av/2012-02-..._serii_smarttv

Ревю на Samsung UE55ES8000
    http://www.whathifi.com/review/samsung-ue55es8000
    Тук има още едно ревю на es8000:
    http://www.techradar.com/reviews/aud...view?artc_pg=2

Впечатленията са за доста проблеми (млада технология) за жестовия контрол, но пък за гласовите команди са по-обнадеждаващи. Все пак най-доброто в новите 8000 и 7000 серии е възможността да се сменя в бъдеще процесорът, което в допълнение със софтуерният ъпгрейд е доста добро решение и запазва инвестицията за по-дълъг период от време.
    Рано или късно и другите производители ще последват Samsung в това направление във високият клас, а след година две сигурно такава опция ще се предлага и в по-народно ориентираните ценови диапазони.

>>Каталог на английски - модели 2012-та: http://www.atshop.bg/userfiles/edito...ew_TV_2012.pdf

4. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Моля ви хора, помогнете ми ! Не мога да си пусна филм през кабела до ТВ-то. Имам Тв УЕ32Д6500, имам рутър Длинк го ДИР 501, имам Домашния медия сървър (руския), имам и Самсунг алшер, обаче всичко тръгва, но само през ВИФИ. А големите файлове почват да секът и не става да се гледа. Не мога да си обясня, как компа намира Тв-то през ВИФИ, а когато съм на кабелна връзка не става МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!

5. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от spark33
    Моля ви хора, помогнете ми ! Не мога да си пусна филм през кабела до ТВ-то. Имам Тв УЕ32Д6500, имам рутър Длинк го ДИР 501, имам Домашния медия сървър (руския), имам и Самсунг алшер, обаче всичко тръгва, но само през ВИФИ. А големите файлове почват да секът и не става да се гледа. Не мога да си обясня, как компа намира Тв-то през ВИФИ, а когато съм на кабелна връзка не става МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !!!
    Кажи взел съм една каса бира има ли желаещи и докато пием да вземем да оправим проблема . Имам телевизор 40D6000 работи без проблем с руския сървър по кабел, ама защо не става при теб може да са много причини и както гледам доста съвети насъбра ама няма резултат. Провери следните работи:

1. Сложи статични адреси на PC и телевизора.
    2. Изключи безжичниа адаптер
    3. Пусни един пинг от PC до телевизора. Това става като натиснеш Start бутона на Windows - a долу в ляво и в полето напишеш cmd IPnatelevizora -t
    4. Провери си Firewall - a на PC дали не спира връзката
    5. Имаш ли интернет достъп на телевизора по кабел можеш ли да отваряш приложенията

Като провериш всичко ми прати лично съобщение или пиши тук да видим каде е проблема с връзката от PC до телевизорa и какво е решението на проблема при теб.

6. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от o33y
    Кажи взел съм една каса бира има ли желаещи и докато пием да вземем да оправим проблема . Имам телевизор 40D6000 работи без проблем с руския сървър по кабел, ама защо не става при теб може да са много причини и както гледам доста съвети насъбра ама няма резултат. Провери следните работи:

1. Сложи статични адреси на PC и телевизора.
    2. Изключи безжичниа адаптер
    3. Пусни един пинг от PC до телевизора. Това става като натиснеш Start бутона на Windows - a долу в ляво и в полето напишеш cmd IPnatelevizora -t
    4. Провери си Firewall - a на PC дали не спира връзката
    5. Имаш ли интернет достъп на телевизора по кабел можеш ли да отваряш приложенията

Като провериш всичко ми прати лично съобщение или пиши тук да видим каде е проблема с връзката от PC до телевизорa и какво е решението на проблема при теб.
    Ох, най-накрая, някой който разбира И естествено ще се черпи бира (стига да е от Варна ) Веднага ти отговарям на точка 5. Имам интернет чрез кабелна връзка и мога да отварям приложения, обаче мисля, че съм на авто настройки. А за другите работи, които си ми написал, просто нямам идея как да сложа статични ИП адреси. На Тв-то мисля, че ще мога, но на компютъра си нямам идея как да го направя. За Firewall, като спомена, веднага ти казвам, че в "журнал сообщений" на сървъра ми пише: "Windows Firewall заблокировал hms.exe от входящих соединений из сети (протокол TCP;IP-адрес: 10.9.29.102; порт 45397)".Така... реших аз да изключа Firewall, обаче съобщението пак ми излиза. Иначе, когато пусна Тв на WiFi няма проблем и не излиза такова съобщение. Това 10.29.29.102 е IP-то на PC а 10.9.29.101 е на Тв-то когато е на кабелен режим а 10.9.29.100 е на Тв-то, когато е на WiFi режим. Казвай, КО, ЧЕ правим ?

7. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от John Matrix
    Вече близо 1 месец съм със Samsung 40D5500 и досега всички филми, който съм пускал от флашка са тръгвали без проблем. Днес обаче пуснах този https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=88291&hit=1 и ми изписа Video codec not supported. A при този нямаше проблем https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=168380&hit=1 а като им гледам инфото за еднакви. Някои имал ли е подобен проблем?
    никои ли не знае от какво може да е?

8.  

9. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от John Matrix
    никои ли не знае от какво може да е?
    Мхм... май е от това: NFO за The Matrix Trilogy - ViDEO.CODEC...: x264 и при другия NFO за Pitch Black - Video Codec.......: x264, L4.1 dxva. И аз съм пускал такива филми и май телевизорите ни не ги четат тези формати.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332948769[/time]_________________________________________________

Мхм... май е от това: NFO за The Matrix Trilogy - ViDEO.CODEC...: x264 и при другия NFO за Pitch Black - Video Codec.......: x264, L4.1 dxva. И аз съм пускал такива филми и май телевизорите ни не ги четат тези формати.
    Но не съм много сигурен. Ако някой знае със сигурност от какво е да ти каже.

10. Member
    Тук е от
    Nov 2010

SAMSUNG UE-46ES8000.SAMSUNG UE-40ES8000.SAMSUNG UE-46ES7000.SAMSUNG UE-40ES7000 са вече в Технополис http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES8000

11. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от emanchev
    SAMSUNG UE-46ES8000.SAMSUNG UE-40ES8000.SAMSUNG UE-46ES7000.SAMSUNG UE-40ES7000 са вече в Технополис http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES8000
    Страницата, която търсите не може да бъде намерена на нашия сървър!
    Към началната страница на www.technopolis.bg Опс, извинявам се... отвори я...

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от emanchev
    Грешат за изхода за слушалки
    http://www.samsung.com/ru/consumer/t...UE55ES7500SXRU

13. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цените на новата 6530 серия са добри май ,но наистина ли са намалили HDMI входовете или има някаква грешка http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES6530 ?

14.  

15. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Цените на новата 6530 серия са добри май ,но наистина ли са намалили HDMI входовете или има някаква грешка http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NG-UE-46ES6530 ?
    Няма грешка ! Глупава история

16. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Усетиха SAMSUNG че LЕD Panasonic ще извади телевизори на конкурентни цени и свалиха цените за разлика от миналата година

17. Тук е от
    Feb 2012

Ох, най-накрая, някой който разбира И естествено ще се черпи бира (стига да е от Варна ) Веднага ти отговарям на точка 5. Имам интернет чрез кабелна връзка и мога да отварям приложения, обаче мисля, че съм на авто настройки. А за другите работи, които си ми написал, просто нямам идея как да сложа статични ИП адреси. На Тв-то мисля, че ще мога, но на компютъра си нямам идея как да го направя. За Firewall, като спомена, веднага ти казвам, че в "журнал сообщений" на сървъра ми пише: "Windows Firewall заблокировал hms.exe от входящих соединений из сети (протокол TCP;IP-адрес: 10.9.29.102; порт 45397)".Така... реших аз да изключа Firewall, обаче съобщението пак ми излиза. Иначе, когато пусна Тв на WiFi няма проблем и не излиза такова съобщение. Това 10.29.29.102 е IP-то на PC а 10.9.29.101 е на Тв-то когато е на кабелен режим а 10.9.29.100 е на Тв-то, когато е на WiFi режим. Казвай, КО, ЧЕ правим ?
    Като знам мерака колко е голям и наистина искам да помогна и доста лесно мога да го оправя, но дистанционно няма как да стане. Ако намериш приятел, който да разбира от мрежи ще му кажа по телефона какво да гледа и ще го оправим, ама като си признаваш за познанията мисля да не рискуваме. Това не е проблем, защото не си длъжен като си вземаш телевизор да разбираш тези неща, но просто имаш някои работи за оправяне по рутера и настройките на PC и телевизора. Каква версия ти е Windows - а да опитаме с някакви screenshot - и да оправим това.

18. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от o33y
    Като знам мерака колко е голям и наистина искам да помогна и доста лесно мога да го оправя, но дистанционно няма как да стане. Ако намериш приятел, който да разбира от мрежи ще му кажа по телефона какво да гледа и ще го оправим, ама като си признаваш за познанията мисля да не рискуваме. Това не е проблем, защото не си длъжен като си вземаш телевизор да разбираш тези неща, но просто имаш някои работи за оправяне по рутера и настройките на PC и телевизора. Каква версия ти е Windows - а да опитаме с някакви screenshot - и да оправим това.
    Windows XP Profesional Version 2002 Service pack 3

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 44 от 101 ПърваПърва ... 3442434445465494 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе