Пробвах всички опции но без кой знае какъв положителен резултат, мисля че в момента е на нормал. Малко по-късно ще пробвам пак, но мисля че не е от настройките.
Да
Не
Пробвах всички опции но без кой знае какъв положителен резултат, мисля че в момента е на нормал. Малко по-късно ще пробвам пак, но мисля че не е от настройките.
Имам 32b650 и 37b650. И при двата звука е зле, явно толкова си могат.
Може вече да сме спокойни - от ES6100 са FullHD3D .Първоначално публикувано от hristoslav2
Режим на звука –стандартен ,звуков ефект-SRS TruSurround HD вкл.
Еквилайзара си го регулираш както ти е кеф
Колкото да е голям телевизора според рекламата сме платли за FullHD 3D и ако доста хора притежатели на тези модели се оплачем може да имаме резултат.Първоначално публикувано от svetlio1
Предлагам да направим тема или поне нещо като списък на желаещите да се обърнем към ТМ или ТХ да поискаме обяснение за подвеждащата реклама, защото можем да им търсим правна отговорност. Ако се задоволяваме като ни лъжат значи си заслужаваме да ни третират като ниско качество народ.
Съгласен ! Хайде да вземем да си потърсим правата !Първоначално публикувано от o33y
Ако наистина има желаещи направих нова тема да не спамим тук
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,57113.0.html
Взех UE40D5003 от намалението и нормално като последни бройки е мостра. С малко страх влезнах в сервизното меню
Панела се оказа Chi Lin (не ми звучи много добре ) Интересно ми е защо в SVC подменю Panel Display Time дава 0 Hr. Исках да проверя колко е работил (не че е толкова важно щом работи ОК), произведен е около септември 2011 год.
С каква вероятност ще прецакам сензорните бутони ако в бъдеще реша да активирам гледането на филми през USB (гледането на филми през USB и сензорните бутони са ми еднакво маловажни за момента)? На кой модел е най-удачно да се смени опцията в серв.меню?
Прилагам снимка на началния екран на сервизното меню
Здравейте! Реших да си купя и аз някакъв хубав телевизор . Та става въпрос за следното:
Tелевизорът като размер да е 40 LED на samsung , Tелевизорът ще се използва за
цифрова телевизия-Булсатком и филми от лаптоп , флашка или външен хард . Високото качество на картината е задължително , 3D-то не ме интересува толкова . Бюджетa е до 1700- 1800 max
спрял съм се на тези модели - Телевизор SAMSUNG UE-40ES6100 , Телевизор SAMSUNG UE-40D6500 , Телевизор SAMSUNG UE-40D6530 , Телевизор SAMSUNG UE-40D6510 . Kои от тези модели е най добре .
Благодаря предварително
@yanev щом вече си избрал отиваш и който най ти харесва на очите като картина него избираш. Няма полза да ни питаш щом ти ще го гледаш. Избора е много лично решение.
Успех!!!
Здравейте, от скоро имам телевизор Samsung 40d550. Моля за малко помощ.
1.Свързах го чрез DLNA с компютъра, виждат се шернатите папки и всичко си работи идеално. Интересува ме ако шерна интернета към LAN картата, която е свързана с телевизора какво мога да очаквам, възможно ли е да докарам интернет до телевизора.
2. Мога ли да активирам PVR функцията при този модел.
3. Ползвам цифрова телевизия на Близу, но разбрах че за да махна техния приемник трябва да си купя CAModul. От Близу ми го предлагат за 45лв, като си остава техен след края на договора. Въпроса ми е не трябва ли да си вземат приемника и да ми го заменят безплатно с този модул, и ако не - мога ли да си купя друг и какъв , които да си остане за мен и да го ползвам евентуално с друг оператор.
Благодаря.
Никой не каза, как да спра насичането на филми през "Домашний медия сървър" ??? Няма оправия това нещо ! Поне 3-4 пъти ми насича филма Вярно, че гледам големи формати, но тук прочетох, че това не би трябвало да е проблем. И ако някой знае, как да си пусна DTS музиката през сървъра да каже. Ще бъда много благодарен ! А най-лесно ще е ако ме светнете как да си пусна сървъра през кабел, а не както е сега през WiFi.
Заради безжичната мрежа ти насича, не достига честотната лента, пусни по ЛАН кабел.
Еми то хубаво да го пусна, обаче не става Пробвах какво ли не. Няма ли начин да се оправи безжичната мрежа и да не сече ?Първоначално публикувано от root666