Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 42 от 101 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Здравейте ! Имам следния проблем. Свалих си филм от типа "Blu-ray.Remux.1080p.AVC.TrueHD.5.1-HDRemuX" 10ГБ и реших да го пусна през "Домашний медиа сервер". Проблема е, че много сече и не става да се гледа. Връзката ми е безжична до ТВ-то. Има ли някакви настройки този сървър за да се оправи това. И изобщо става ли да се гледат филми по-големи от 5-6 ГБ без да сече ?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Apr 2010

Най-вероятно проблема ти е, че връзката е безжична => трансфера е с по-ниска скорост.

4. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kiroslavov
    Най-вероятно проблема ти е, че връзката е безжична => трансфера е с по-ниска скорост.
    И аз предположих, че е от това, но не знам как да го пусна на кабелна Иначе ако става въпрос за интернет, мога да ползвам кабелен, обаче за сървъра не ми позволява, изхвърля ме. Има нещо в настройките, обаче не знам, къде да пипна.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Здравейте,дайте ми съвет.Постоянно ми излиза съобщението за ъпдейт от 001016 на 001018,да го ъпдейтна или не!?Дали има проблеми след ъпдейта или всичко си е наред?
    Благодаря.

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от spark33
    Здравейте ! Имам следния проблем. Свалих си филм от типа "Blu-ray.Remux.1080p.AVC.TrueHD.5.1-HDRemuX" 10ГБ и реших да го пусна през "Домашний медиа сервер". Проблема е, че много сече и не става да се гледа. Връзката ми е безжична до ТВ-то. Има ли някакви настройки този сървър за да се оправи това. И изобщо става ли да се гледат филми по-големи от 5-6 ГБ без да сече ?
    Да, могат да се гледат по-големи филми от 5-6GB. Дайте пример за кой точно филм Ви сече и на телевизора ли го гледате, или през плеър?

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от nikal
    Здравейте,дайте ми съвет.Постоянно ми излиза съобщението за ъпдейт от 001016 на 001018,да го ъпдейтна или не!?Дали има проблеми след ъпдейта или всичко си е наред?
    Благодаря.
    Аз бих ъпдейтнал. Получаваш разни благинки, на хартия.

- Improve internet network connection when using Smart Hub or Apps
    - Request of Channel range for Germany KDG Cable broadcast
    - improve connection about BBC and BBC I player Apps
    - Improve Speed of CI+ connection

8.  

9. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Да, могат да се гледат по-големи филми от 5-6GB. Дайте пример за кой точно филм Ви сече и на телевизора ли го гледате, или през плеър?
    Spartacus Blu-ray.Remux.1080p.AVC.TrueHD.5.1-HDRemuX - това е филма. 10,5 GB е пускам го през Домашний медиа-сервер от компа през безжичен рутър D-link към ТВ SAMSUNG EU32D6500. Да попитам и още нещо. Как да направя настройки за да мога да гледам от Домашний медиа-сервер през рутъра, но с кабел а не безжично. Защото когато използвам интернет (браузър, фейсбук и др.) на ТВ-то може да бъде и жичен и безжичен, обаче когато пусна сървъра ми позволява да използвам само безжичната мрежа, което е много странно

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от dimon
    Свали си програма serviio и няма да имаш никакви проблеми. Всички субтитри вървят без проблем.
    http://www.serviio.org/download
    При мен пробвах всички HMS, Serviio, Mezzmo, като само с Nero тръгват субтитрите... Странно защо при еднакви условия със Serviio не тръгват.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332600373[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от spark33
    Вече е.
    Какво означава вече е, казах че е много по-приятно да се насладиш на даден филм, ако е с високо качество и ако имаш добра озвучителна система, отколкото да гледаш мъглява картина и през определено време crosstalk!

11. Novice
    Тук е от
    Nov 2010

Аве хора помагайте, днес земахме един UE32D6100, смарт хъба работи - фейсбука, нета няма проблем, НО не мога да подкарам ютуб-а. Свързва се уж излиза логото и дотам, пробвам да го инсталирам от самсунг апс-а - същото. Имам Същия такъв UE40D6000 и там всичко е наред. Кажете какво да го правя докато не са минали 24 часа до утре до към 11ч, ако тряа да го връщам.

12. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Ми вземи го провери дали няма актуализация на фирмуера, след като се инсталира може пък да вземе да се ъпдейтне и смарт хъба, че и youtube-то

13. Novice
    Тук е от
    Nov 2010

Няма налични актуализации - това ми казва и това първо пробвах , текущата му версия е 001003. Някакви други идеи освен да върна заводските настройки - и това правих няколко пъти. При инсталиране на приложение помня че искаше да махне предното мисля, ма тука си застива на логото и край.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2012

И при мен така беше първите 2-3 дена след като го взех дори освен Youtube и facebook не зареждаше, но после се ъпдейтна сам и всичко беше ОК.

16. Novice
    Тук е от
    Nov 2010

Да си жив и здрав, направо мислехме утре да го връщаме, ще изчакаме на риска няколко дена.

17. Тук е от
    Feb 2012

18. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от John Matrix
    Те още не са го заредили и веднага " ограничено количество". Направо ги разграбиха.......
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332620341[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от nikal
    Благодаря.
    Ако мислиш занапред да ползваш Самиго благинките не се подлъгвай да ъпдейтнеш защото поне засега връщане назад няма.фирмуера 1018 не позволява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 101 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе