Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 78 от 101 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,156 до 1,170 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Към Христослав- Има ли възможност,ако някой ми напише фърмуеър (имам познати много добри програмисти) ще ми се реши ли проблема с full hd на 3d на моята щайга
    Ти изби рибата.
    Ако фирмуеър се пишеше така от 2-3 ентусиасти по нощите ...
    Ама то не пречи да приготвиш едно $200К-$300К - някой може да се навие
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1341339540[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от nikineo
    направил ли си това ?
    Как да активирам възпроизвеждането на DivX филми ?
    В инструкцията/и менюто на телевизора/ искат да направиш регистрация на сайта
    ...............................................................
    Тука според мен има някакво неразбиране.
    Тази регистрация се прави за да може като си купиш филм от www.divx.com те да ти го кодират по такъв начин, че да се гледа само на регистрирания телевизор.

Цялата тази процедура няма никакво значение ако ще гледаш филми от замунда или собствено производство от видеокамерата ти примерно.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от vladi8008
    Бях писал за проблем с изчезването на субовете като плейвам филми през ДЛНА.Христослав ме посъветва да нулирам заводските настройки.Рових се рових се и не можах да разбера как да ги нулирам ,ако някой знае да помогне
    Първо си виж настройките на DLNА сървъра.

Как да въстановя заводските настройки ?
    Натиснете Exit на дистанционното (около 10 секунди) докато ви се появи съобщение "resets all settings to default values" след това натиснете OK за да ресетнете TV.

4. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Първо си виж настройките на DLNА сървъра.

Как да въстановя заводските настройки ?
    Натиснете Exit на дистанционното (около 10 секунди) докато ви се появи съобщение "resets all settings to default values" след това натиснете OK за да ресетнете TV.

какво имаш предвид под проверка на DLNА сървъра.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

какво имаш предвид под проверка на DLNА сървъра.
    Да провериш как са ти настройките за субтитрите - да не би там да е проблема.

6. Тук е от
    Jul 2008

Препоръчайте настройки на картината за ЕS 6100
    МноГо съм доволен - най-вече от браузъра и поточно видео- клипове и филми вървят на пушка по безжичната
    При черен екран има неравномерност в подсветката- това дали го има и в по-горните модели и серии? дали може да се оправи?

7. Тук е от
    Apr 2012

При черен екран има неравномерност в подсветката- това дали го има и в по-горните модели и серии? дали може да се оправи?
    Има го, http://www.forodvd.com/tema/108005-t...00-de-samsung/

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Имам модел 40es6100. Въпросът ми е - има ли възможност да се изтриват приложенията които смъквам и ползвам на телевизора? Например игра свалил съм я и сега немога да я изтрия и да освободя памет на телевизора?????

10. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от kali_76
    Имам модел 40es6100. Въпросът ми е - има ли възможност да се изтриват приложенията които смъквам и ползвам на телевизора? Например игра свалил съм я и сега немога да я изтрия и да освободя памет на телевизора?????
    Не знам конкретно за този модел, но ето как го правя аз - влизам в аппсторе - там някъде трябва да намериш моите приставки. При мен са долу в ляво - там ти вади списък с инсталираните вече неща на тв-то и ти дава опция да ги изтриеш.

11. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Да провериш как са ти настройките за субтитрите - да не би там да е проблема.
    уфффф ми това с ексита не действа при мен(в смисъл като го задържа нищо не става).Как мога да вляза в активните настройки на суб. на плейара.например там където има опция да са на кирилица.Сори 4е ви занимавам с този на пръв поглед елементарен проблем

12. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от collapse
    Не знам конкретно за този модел, но ето как го правя аз - влизам в аппсторе - там някъде трябва да намериш моите приставки. При мен са долу в ляво - там ти вади списък с инсталираните вече неща на тв-то и ти дава опция да ги изтриеш.
    Ако си ползвал тел. с андроид менюто е идентично там от където си свалял от там и триеш.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

уфффф ми това с ексита не действа при мен(в смисъл като го задържа нищо не става).Как мога да вляза в активните настройки на суб. на плейара.например там където има опция да са на кирилица.Сори 4е ви занимавам с този на пръв поглед елементарен проблем
    Пускаш филма. Бутон TOOLS. Скролваш опциите надолу.

16. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от legalbg
    Пускаш филма. Бутон TOOLS. Скролваш опциите надолу.
    знам от къде но от TOOLS прозореца за субтитрите не е активен

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от collapse
    Да намирам ги в смартменю и ми ги показва инсталираните приложения, но нямам опция за триене...

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

знам от къде но от TOOLS прозореца за субтитрите не е активен
    Трябва да е пуснат филма

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 78 от 101 ПърваПърва ... 2868767778798088 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе