Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 80 от 101 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,186 до 1,200 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    София

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Здравейте,
    Може ли някой да помогне как да свържа звука от лаптопа към UE-D6510.
    На лаптопа съм с display port, който го вързвам към TV с display port to HDMI.
    Принципно би могло да върви audio и през display port, но няма такъв.
    Искам звукът да излиза през колоните, затова си взех аудио 3,5мм към 3,5 мм мъжки.
    Ръгнах единия край в буксата за слушалките на лаптопа, а другия в PC Audio In на TV, но пак не става, няма звук.
    Пробвах HDMI да го бутна на няколко места, включително и в PC DVI HDMI In, пак не става.
    Моля за помощ, че ме дразни много
    Поздрави,
    OvivO

П.П.
    намерих материал, който казва как да се оправи проблемът:
    Като изберем Source HDMI/DVI, цъкаме Tools и Edit Name, след това скролваме и избираме DVI PC. При което звукът тръгва през headphones на лаптопа и PC Audio In на TV с 3,5 мм до 3,5мм кабел.
    http://support-us.samsung.com/cyber/....jsp?idx=51469
    Сега остава и да намеря начин да му кажа да си прекарва звукът направо през display port (ако е възможно), за да мога да бъда само с един кабел.

П.П.2
    Добре, сам си отговорих на всички поставени от мен въпроси, дано на някой му послужи.
    След ъпдейтване на драйверите на ВИДЕО картата до последната версия, както и на Sound картата, ми се появи Intel Display Audio в Sound Devices.
    Когато свържа DispayPort ми разпознава, че ТВ-то е Samsung и в Playback Devices се появява Samsung Audio, трябва само да го сетна като default device и тръгва звукът по кабела. В този случай не трябва да се използва HDMI1/DVI входа на ТВ, а всеки друг HDMI2/3 или 4.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от ivofox
    Колеги,на самсунга 6300 как да си подреда каналите ,разбрах ,4е на ръ4на настройка.Но като влезна в ръчната настройка ми дава една таблица от колко херца е и пак като дам да търси намира само 10 канала не се запаметяват един по един както при старите телевизори.може ли някой да ми обясни как да си подреда по номера цифрововите канали,или изобщо каналите.
    Не си разбрал правилно. Каналите си ги намери на автоматично търсене, след това ръчно през диспечера на канали можеш да им редактираш номерата, или да свалиш списъка с канали на флашка и на компютъра да си ги наредиш с подходящото приложение. И е най-добре да прегледаш началото на темите - там е обяснено кое как и откъде да свалиш приложението.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от redsxz
    Имам LE37b650 и съм страшно доволен от него.
    На мои приятел му предстои закупуване на ТВ пак 37 инча.
    Но малко съм се отдалечил от предлагането на нашия пазар и моля за помощ.
    За около 1400 лв какво е най добре да се купи за момента.
    Да си има DLNA интернет и да LED Това се неговите изисквания.

Благодаря.
    А защо не 40 инча ? 37 е на цената на 40

SAMSUNG UE-40ES5500
    http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-40es5500

http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-37es5500

http://www.lcd-compare.com/gamme-sam...line-up-63.htm
    нисък клас <- ES4000, EH4000, EH4500, ES5000, EH5000, EH5300, ES5400, ES5500, ES5700, EH6030, ES6100, ES6300, ES6530, ES6710, ES7000, ES8000 -> висок клас

5. Тук е от
    Oct 2006

Здравейте
    от два и половина месеца съм горд собственик на телевизор самсунг 32д6530, благодарение на Вас и този форум.
    тази седмица ми остана време / в отпуска съм/ и реших да се поглезя малко - пуснах му интернет, медия сървър, скайп и др. благинки.
    остана ми да инсталирам samygo, ама все не ми се получава - или аз не съм разбрал нещо или не правя нещо както трябва.
    моля, за помощ - как ма.ка му се инсталира това.
    благодаря предварително

6. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени

Колеги помагайте отново!
    Проблема е следния: в спалнята съм сложил C630 и от скоро му пуснах лан кабелче и вече му ползвам плейъра през DLNA, но някой .mkv-та не искат да тръгнат, а вървят без проблеми на телевизора в хола - C750. Това е много гадно и направо вчера ми скапа мерака за киновечер Някакви идеи защо така става?
    ПС: едно от мкв-тата го пробвах с флашка директно към USB и пак не тръгна.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С какво точно да помогнем. Явно има разлика във вградения плеър между двата модела и/или хардуера им. Щом не тръгва не тръгва. Няма как да очакваш 100% успех с плеъра на телевизора.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Надявах се някой да се е срещал с тази особеност и да има някаква идея за преодоляване на проблема
    Живи и здрави да сте!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Видеопанели в серии ES61.....ES63...
    32ES61.....ES63... - LCS MVA CMI
    37ES61.....ES63... - A-MVA AUO
    40ES61.....ES63... - S-PVa Samsung
    60ES61.....ES63... - UV2A Sharp

11. Тук е от
    May 2009

hristoslav2, това с панелите на 100% потвърдена инфо ли е ? Кой е източника, би ли споделил ? Всички 4xES63xx примерно ли са с Samsung s-PVA ? Както се казва What about 4xES65xx и 4xES67xx ?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ivaylodj
    Ето в този пост на колегата ffdf /българин който е регистриран в сетком , но по незнайни за мен причини не пише тук/
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:11088-34#1208

13. Тук е от
    Jul 2012
    Живее в
    Plovdiv

Преди няколко дни си купих Samsung UE32ES6100W произведен в Унгария през юни 2012 (S/N. . . .C6. . . .).
    Version No: 03.
    Панела е: LTJ320HW04-J (Samsung) , произведен в техния завод в Словакия /в гр. Voderady/. В Service Manual на Samsung е записан съвсем друг панел а.и: LE320CSM-C1 на CMI (Chi Mei Innolux).
    Засега съм изключително доволен. Качеството на картината на Full HD е супер. През флашка пуснах няколко рекламни клипа изтеглени от http://www.demo-world.eu/trailers/hi...-trailers.php.
    WEB Browser-a работи безотказно през безжичния рутер. Истинско удоволствие е човек да гледа на Full HD например този клип на Adele https://www.youtube.com/watch?v=Ri7-vnrJD3k#ws .

14.  

15. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

дано да не бъркам темата....
    Самгунс т260хд
    какви настройки да се направят за най-добра картина ?

Поздрави !

16. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте, имам телевизор samsung le32c530 и имам проблем със субтитрите. Когато гледам филм през USB ги има ги в първите около 30 мин. после спират, и към последните 20-30 мин. пак се появяват понякога. Иначе същият филм със същите суб. вървят без проблем на комп. или лаптоп. Къде може да е проблема?

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от stefankostov
    Преди няколко дни си купих Samsung UE32ES6100W произведен в Унгария през юни 2012 (S/N. . . .C6. . . .).
    Version No: 03.
    Панела е: LTJ320HW04-J (Samsung) , произведен в техния завод в Словакия /в гр. Voderady/. В Service Manual на Samsung е записан съвсем друг панел а.и: LE320CSM-C1 на CMI (Chi Mei Innolux).
    Засега съм изключително доволен. Качеството на картината на Full HD е супер.
    Честито
    Как видя какъв панел са ти поставили?

Цитат Първоначално публикувано от get
    дано да не бъркам темата....
    Самгунс т260хд
    какви настройки да се направят за най-добра картина ?
    Поздрави !
    Модела е с ТN матрица. Следвай инструкциите тук
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,58036.0.html

Цитат Първоначално публикувано от alex_bs
    Здравейте, имам телевизор samsung le32c530 и имам проблем със субтитрите. Когато гледам филм през USB ги има ги в първите около 30 мин. после спират, и към последните 20-30 мин. пак се появяват понякога. Иначе същият филм със същите суб. вървят без проблем на комп. или лаптоп. Къде може да е проблема?
    Направи му ъпдейт и после пиши дали има промяна.

18. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Имам един съществен въпрос-купих си Sony DAV DZ 740 (система за домашно кино) и я свързах посредством оптичен кабел с тв-то.Тоя нахалник обаче,веднага я закачи към AnyNet+ и си я управлявам с дистанционното на тв-то.Обаче,първо звука е по-слаб през кабела,от колкото ако мушна флашка директно в двд-то и второ,доста от опциите за звука ми ги няма активни,защо ? Няма да си пусна HD sound,няма DTS да включа...всичко е неактивно...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 80 от 101 ПърваПърва ... 3070787980818290 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе