Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 88 от 101 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,306 до 1,320 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2012
    Живее в
    Plovdiv

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Аз бих препоръчал UE32ES6100 с панел Samsung на всеки. Имам такъв /Version No 03/ и съм много доволен както от картината /цветове, черно/, така и от функциите. WEB Browser-а е супер. Трябва да се купи отделно една безжична мишка и управлението на WEB Browser-а става много бързо /Управлението му чрез дистанционното е доста бавно и изнервящо/.
    Вероятно Version No 03 е с панел на Samsung. Това се проверява лесно за по-малко от една минута. На гърба на телевизора има един малък капак захванат с един кръстат винт. Като се развие винта и се отдели капака се вижда стикера на панела /и кой е производителя/.
    UE-32ES6100 има няколко функции и настройки които в UE-32ES5500 липсват. Това се вижда в електронното ръководство.
    Пример от настройките в електронното ръководство: "● Баланс бяло 10 т., за серии LED 4500 до 5700 и PDP 550 - 570 : Тази функция не се поддържа".
    Ако към настоящия момент се купува нов телевизор Samsung е добре да е поне 6-та серия, UE. . .ES. . ., (2012 година).

2.  

3. Тук е от
    Aug 2012

Лелелеее още повече се обърках в избора си. Днес бях до ТМ и там видях един Панасоник TX-L32ET5E. Ъгълът на виждане в сравнение с 6100 е страшно повече, което е голям плюс за моят случай. Съветче . . .

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

#Stefankostov,
    Това се проверява лесно за по-малко от една минута. На гърба на телевизора има един малък капак захванат с един кръстат винт. Като се развие винта и се отдели капака се вижда стикера на панела /и кой е производителя/.

На моя телевизор UE32EH5450 под тази капачка дето пишеш няма никакъв стикер. Да не са изпуснали да го сложат?

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Много ми е чудно как в магазина ще ти дадат да пипаш с отверка където и да е по който и да е телевизор, без вече да си го платил.

6. Тук е от
    Dec 2003

Всички панели без значение дали са от Самсунг, AUO и CMI са с логото на самсунг. Най-лесния начин да се разбере кой е производителя е от сервизното меню или евентуално от самия номер на панела.

7. Тук е от
    Jul 2012
    Живее в
    Plovdiv

ztomov
    Всички панели без значение дали са от Самсунг, AUO и CMI са с логото на самсунг.

Учудващо е ако е така.

На стикера на моя панел под капака е записано всичко: логото на производителя-Samsung, името на производителя-Samsung Electronics LCD Slovakia s.r.o., тип на панела . . .LTJ320HW04-J . . ., сериен номер който включва и датата на производство.
    Панел с означение на стикера LTJ320HW04-J е на Samsung.
    AUO и CMI имат съвсем други означения за панелите.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

9. Тук е от
    Dec 2003

Точно това казах и аз, че може да се съди по номерa на панела. Виждал съм панел на 46Д6500 на който стикера е с логото на самсунг и няма никъде информация че е произведен в Тайван от CMI.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ztomov
    Точно това казах и аз, че може да се съди по номерa на панела. Виждал съм панел на 46Д6500 на който стикера е с логото на самсунг и няма никъде информация че е произведен в Тайван от CMI.
    ?? я дай снимка на стикера..Щом е с лого на Самсунг, значи е тяхно производство.

Може да ги попиташ и на имейл
    http://www.samsung.com/sk/aboutsamsu...y/contact.html
    http://www.samsung.com/sk/aboutsamsu...y/contact.html
    http://www.azet.sk/firma/342201/sams...lovakia-s-r-o/

Снимки от завода в Калуга /*****/ - слезте надолу по страницата
    http://englishrussia.com/2010/03/04/...s-manufacture/

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:20012-113#3983

Ако знаете поставеният панел във вашият телевизор/2012г/ пишете за да допълним таблицата от 3-ти пост.

11. Тук е от
    Dec 2003

Стикера изглежда подобно на този, който друг потребител е постнал в avforums.
    С тази разлика, че не помня дали на моя пишеше че е произведен в Тайван. Не мога да отворя телевизора за да го снимам тъй като е в гаранция - стикера го видях докато телевизора беше на ремонт.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LD460CGC-C3 - е сглобка на Chilin /подразделение на Chimei Innolux, което само сглобява видеопанели - не произвежда матрици. Възможно е да имат договор със Самсун поради недостиг на производствени мощности - Самсунг доставя матриците, а корпуса и подсветката са на Chilin...- предположение.

http://www.tvserviceparts.com/BN07-01019A.html

13. Тук е от
    Aug 2012

Здравейте,предстои ми покупка на Samsug UE-32EH5450 ,много държах да не е мостра и уж нямаше проблем ,и законите на Мърфи започнаха да действат,оказва се че е пред изчерпване"по техни думи-Technomarket"предлагат ми един на който дамо е отваряна кутията"честна дума"продавача ми изглежда свястно момче НО....да се доверя ли или това си е обичайна хватка за наивници???

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2011

esen, явно е, че и сам си отговаряш на въпроса Преди два години, когато си купувах телевизора, в който гледам в момента, за да ти отговоря, се наложи да взема третата бройка, понеже предложените ми от гледащият с невинен поглед честен продавач предишни две бройки бяха "само отваряни, колкото да се види, че всичко е вътре", а всъщност имаха дефекти в картината! Не изключвам да има и някаква теоритична възможност въпросната бройка, която са ти предложили, наистина да е само изпробвана за кратко в магазина за пред друг клиент, но по-скоро си мисля, че телевизорът е бил върнат с рекламация от недоволен купувач. Освен това, ако думите на продавача са толкова верни, би трябвало при първото включване на телевизора да се появи едно начално меню, което не се появява никога повече - точно това е белег, дали бройката е работила или не (макар че има начин в сервиза да "бъзикнат" и това).

16. Тук е от
    Jul 2009
    Живее в
    София

Няма ли поне един, който се е сблъскал с този проблем? Като пъхна USB-то и пусна филма субтитрите ми излизат на маймуница. Направих разширението на файла с големи букви .SRT, както и другите настройки от първа страница на форума.

МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!!!

17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

В настройките на плеъра енкодинга го дай на Windows 1251.

18. Тук е от
    Jul 2009
    Живее в
    София

Благодаря за отговора, но как да стигна до там, за да го сменя? Опитах, но не намирам такава опция. Тв-то е ES6300, почти същото като 6100, мисля че имаше една екстра повече, която едва ли някога ще ползвам.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 88 от 101 ПърваПърва ... 3878868788899098 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе