И аз имам същия телевизор само, че е 32Първоначално публикувано от kalpazanin
Много хубав ! Много му се радвам. Искам само да те попитам дали чете BD HD 3D през USB (външен хард) ?
Да
Не
И аз имам същия телевизор само, че е 32Първоначално публикувано от kalpazanin
Много хубав ! Много му се радвам. Искам само да те попитам дали чете BD HD 3D през USB (външен хард) ?
Не чете![]()
Сега разбрах, че няма как да си намеря каналите от приемника на Булсат комПробвах какви ли не варианти и сатилитен и кабелен, обаче не става. Цялата работа е за да мога да си записвам филми и спорт. И ако някой знае, какво да се направи с радост ще приема съветите му. Знам, че трябва Мсат за целта, но съм предплатил до май месец.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331862000[/time]_________________________________________________
Какво им има на очилата ? Аз си взех 32д6500 с такива очила и съм доволен.Първоначално публикувано от svetlio1
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331889480[/time]_________________________________________________
Така и не можах да подкарам 3Д със субтитри, които дават в папките на торентите. Аз ли не правя нещо, както трябва ? Трябва ли да се конвертират ? Трябва ли да се преименуват на .SUB ?На нито едно 3Д до сега не са ми тръгнали!Аз съм с UE32D6500
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331889798[/time]_________________________________________________
Някой знае ли как да си пусна субтитрите в когато филма е в 3д режим ? Кажете, моля ви! #-ти ден се мъча вече![]()
Благодаря!Първоначално публикувано от Momchil
Още един нов модел излезе в продажба - SAMSUNG LE-32E420
http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32e420
Хъм това нов модел ли е? Аз от тия които си дал в първия пост виждам само EH4000 и EH5000.
Всъщност има и един `22 ES5000 но то си е монитор с тоя размер.
Да ,модел 2012 г -бюджетен LCD /CCFL/.
Това май ще да е супер модел. Този ли щеше да е с жестове и гласови команди ?
ES8000
Щом си Ентусиаст и щом си Активен, значи ще можеш да ми кажеш, как да си увелича субтитрите на 3Д филмите ?Първоначално публикувано от joro_bul
![]()
Здравейте.
Искам да ви попитам какво е мнението ви за SAMSUNG UE-37D5000 ??
Благодаря ви
Кой от всичкитеПървоначално публикувано от joni81