И аз имам същия телевизор само, че е 32 Много хубав ! Много му се радвам. Искам само да те попитам дали чете BD HD 3D през USB (външен хард) ?Първоначално публикувано от kalpazanin
Да
Не
И аз имам същия телевизор само, че е 32 Много хубав ! Много му се радвам. Искам само да те попитам дали чете BD HD 3D през USB (външен хард) ?Първоначално публикувано от kalpazanin
Не чете
Сега разбрах, че няма как да си намеря каналите от приемника на Булсат ком Пробвах какви ли не варианти и сатилитен и кабелен, обаче не става. Цялата работа е за да мога да си записвам филми и спорт. И ако някой знае, какво да се направи с радост ще приема съветите му. Знам, че трябва Мсат за целта, но съм предплатил до май месец.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331862000[/time]_________________________________________________
Какво им има на очилата ? Аз си взех 32д6500 с такива очила и съм доволен.Първоначално публикувано от svetlio1
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331889480[/time]_________________________________________________
Така и не можах да подкарам 3Д със субтитри, които дават в папките на торентите. Аз ли не правя нещо, както трябва ? Трябва ли да се конвертират ? Трябва ли да се преименуват на .SUB ?На нито едно 3Д до сега не са ми тръгнали! Аз съм с UE32D6500
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331889798[/time]_________________________________________________
Някой знае ли как да си пусна субтитрите в когато филма е в 3д режим ? Кажете, моля ви! #-ти ден се мъча вече
Благодаря!Първоначално публикувано от Momchil
Още един нов модел излезе в продажба - SAMSUNG LE-32E420
http://www.technomarket.bg/products/...sung-le-32e420
Хъм това нов модел ли е? Аз от тия които си дал в първия пост виждам само EH4000 и EH5000.
Всъщност има и един `22 ES5000 но то си е монитор с тоя размер.
Да ,модел 2012 г -бюджетен LCD /CCFL/.
Това май ще да е супер модел. Този ли щеше да е с жестове и гласови команди ?
ES8000
Щом си Ентусиаст и щом си Активен, значи ще можеш да ми кажеш, как да си увелича субтитрите на 3Д филмите ?Първоначално публикувано от joro_bul
Здравейте.
Искам да ви попитам какво е мнението ви за SAMSUNG UE-37D5000 ??
Благодаря ви
Кой от всичкитеПървоначално публикувано от joni81