Koй е за предпочитане от:
Samsung 46EH6030-сигурно е добре че е direct led и е с нормална стойка
Samsung 46ЕS6300-edge led и стойка която не ми харесва
Има ли нещо особено друго различно, или по добро за тия пари.Благодаря
Да
Не
Koй е за предпочитане от:
Samsung 46EH6030-сигурно е добре че е direct led и е с нормална стойка
Samsung 46ЕS6300-edge led и стойка която не ми харесва
Има ли нещо особено друго различно, или по добро за тия пари.Благодаря
Благодаря ти Hristoslav2,Oooo,то доста разлики,има и 3 HDMI,харесва ми 6300/с изключение на стойката,е ако беше и direct led/,а търся и сamo черен цвят,мислех че е някаква "по-така" серия,щом Техномаркет не са го имали,може би има разлика и в панелите.
Модела е черен на цвят
UE46ES6300S - GALÉRIA | SAMSUNG
Благодаря на Hristoslav2 й други колеги .3 месеца се двуумях между Philips 46PFL 5507 и Sony KDL 46xxxxxxx разни и накрая купих
Samsung 46ES6300S/късно го намерих този модел/,четох мненията и тук SAMSUNG UE46ES6300 - 116 cm (UE46ES6300SXZF), fiche technique, prix et avis consommateurs че отношението цена /качество е добро.За тези които се двуумят за размера-купувайте големия,веднага се свиква/добре че не взех 40/42"/.а другото е и късмет.Сега разучавам менюто,знам че има функция PIP/картина в картината,но още не я намирам.Ще питам по нататък и за други настройки,сега е Формулата,довечера Барса-Реал,после Милан-Интер,после Марсилия-ПСЖ ,днес има богат спортен избор
- - - Обновено - - -
Хммм,не успявам да се регистрирам в DivX.Спазвам описаните стъпки,получих потвърждение на акаунта и проверката и емаил адреса,стигнах до вкарване на кода,вкарах кода,но следващото device не знам какво да пиша,опитах разни DVD player и др наименования и ми изписва грешка,как да продължа за да си довърша регистрацията и само с такава регистрация ли могат да се гледат филми,засега не успявам,от флашка субтитрите са на маймунски език,ако може някой да помогне.Мерси.
Аз имам същия проблем и не знам как да го реша. Някой ако може да помогне ще съм благодарна! Имам Samsung UE40ES6100 от два -три дни и още първата вечер намерих дефекта с неравномерната подсветка (малко по-малко е от показаната по-долу снимка, но все пак неравномерна). Вижда се само вечер и се чудя дали да се пробвам да го връщам утре. Голяма беля с тия 6100. От 4 телевизора в различни магазини - всички с изгорели пиксели. Петия го намерих в друг град , но пък се оказа с кофти подсветка. Чист късмет е човек да попадне на добър телевизор, независимо колко плаща за него...
Не четете ей...вашта сметка...За какъв дявол съм го писал на първа страница ??
Тази регистрация важи само за VOD - видео по поръчка /например от тук http://voyo.bg/
за субтитрите..
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post467053
:rolleyes:
Samsung
Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-10-12 в 17:08.
Чета цял ден но пак трябва да попитам:
Със Samsung allShare kaто избера филм,прехвърля фаила с видео,а този със субтитри остава . И папката с филм /примерно на D/не мога да шерна директно а ме пита да копира или прехвърля,не може ли директно.За субтитрите оправям с uncod./kaкто е пояснено/ ,но засега нищо не изкарвам защото папката със субтитри си остава ,не се прехвърля.
.Утре пак борба
Vanka,
Остави и махни allshareplay. Деинсталирай го, ако трябва. Тя е доста трудна за разбиране, защото се състои от два модула, които би трябвала да се съгласуват, но Самсунг се славят с бъгавите си програми.
Качи си другата версия на Allshare от тук Allshare Download Page
Тя не е уеббазирана, не иска регистрация и по е лесна за управление. Разцъкай я малко и ще останеш по-доволен. Тук вече ще можеш не само да изпращаш филм от компютъра лесно, но и да изтегляш от телевизора елементарно.
Махни всички препоръчани директории по подразбиране и вкарай само тази, в която са филмите. Така програмата работи по-леко.
Слагай субтитрите в СЪЩАТА директория, където е и филма и със СЪЩОТО име, като филма и няма да имаш проблеми.
Ако пък възникнат, има два пътя за оправяне. Единия - да си настроиш субтитрите от телевизора, а другия да ги презапишеш в друг формат, преди четенето им.
Приятно гледане!
Здравейте колебая се между тези два телевизора: SAMSUNG UE-46ES7000 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
SONY KDL-46HX850+BDP-S590B+2X TDG-BR750 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или може и други предложения в рамките на 2000-3000 лв.
@ Ivan Shikov то се знае кой! По-евтиния!!!
Цената и при двата телевизора не трябва да е повече от 2000 лв., но карай да върви - за всеки влак си има.....
2012.09.11 - файлове за изтегляне -> кликни в ляво на Фирмуер
http://www.samsung.com/bg/support/mo...WXBT-downloads