Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 98 от 101 ПърваПърва ... 488896979899100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,456 до 1,470 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Koй е за предпочитане от:
    Samsung 46EH6030-сигурно е добре че е direct led и е с нормална стойка
    Samsung 46ЕS6300-edge led и стойка която не ми харесва
    Има ли нещо особено друго различно, или по добро за тия пари.Благодаря

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Благодаря ти Hristoslav2,Oooo,то доста разлики,има и 3 HDMI,харесва ми 6300/с изключение на стойката,е ако беше и direct led/,а търся и сamo черен цвят,мислех че е някаква "по-така" серия,щом Техномаркет не са го имали,може би има разлика и в панелите.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vanka Виж публикацията
    харесва ми 6300/с изключение на стойката, е ако беше и direct led/,а търся и сaмo черен цвят
    Модела е черен на цвят
    UE46ES6300S - GALÉRIA | SAMSUNG
    alexs_ одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Благодаря на Hristoslav2 й други колеги .3 месеца се двуумях между Philips 46PFL 5507 и Sony KDL 46xxxxxxx разни и накрая купих
    Samsung 46ES6300S/късно го намерих този модел/,четох мненията и тук SAMSUNG UE46ES6300 - 116 cm (UE46ES6300SXZF), fiche technique, prix et avis consommateurs че отношението цена /качество е добро.За тези които се двуумят за размера-купувайте големия,веднага се свиква/добре че не взех 40/42"/.а другото е и късмет.Сега разучавам менюто,знам че има функция PIP/картина в картината,но още не я намирам.Ще питам по нататък и за други настройки,сега е Формулата,довечера Барса-Реал,после Милан-Интер,после Марсилия-ПСЖ ,днес има богат спортен избор

- - - Обновено - - -

Хммм,не успявам да се регистрирам в DivX.Спазвам описаните стъпки,получих потвърждение на акаунта и проверката и емаил адреса,стигнах до вкарване на кода,вкарах кода,но следващото device не знам какво да пиша,опитах разни DVD player и др наименования и ми изписва грешка,как да продължа за да си довърша регистрацията и само с такава регистрация ли могат да се гледат филми,засега не успявам,от флашка субтитрите са на маймунски език,ако може някой да помогне.Мерси.

7. Тук е от
    Sep 2012

- - - Обновено - - -

Хммм,не успявам да се регистрирам в DivX.Спазвам описаните стъпки,получих потвърждение на акаунта и проверката и емаил адреса,стигнах до вкарване на кода,вкарах кода,но следващото device не знам какво да пиша,опитах разни DVD player и др наименования и ми изписва грешка,как да продължа за да си довърша регистрацията и само с такава регистрация ли могат да се гледат филми,засега не успявам,от флашка субтитрите са на маймунски език,ако може някой да помогне.Мерси.
    Аз имам същия проблем и не знам как да го реша. Някой ако може да помогне ще съм благодарна! Имам Samsung UE40ES6100 от два -три дни и още първата вечер намерих дефекта с неравномерната подсветка (малко по-малко е от показаната по-долу снимка, но все пак неравномерна). Вижда се само вечер и се чудя дали да се пробвам да го връщам утре. Голяма беля с тия 6100. От 4 телевизора в различни магазини - всички с изгорели пиксели. Петия го намерих в друг град , но пък се оказа с кофти подсветка. Чист късмет е човек да попадне на добър телевизор, независимо колко плаща за него...

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

само с такава регистрация ли могат да се гледат филми, засега не успявам,от флашка субтитрите са на маймунски език,ако може някой да помогне.Мерси.
    Не четете ей...вашта сметка...За какъв дявол съм го писал на първа страница ??
    Тази регистрация важи само за VOD - видео по поръчка /например от тук http://voyo.bg/

за субтитрите..
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post467053

:rolleyes:
    Samsung
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 09-10-12 в 17:08.

10. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010

Чета цял ден но пак трябва да попитам:
    Със Samsung allShare kaто избера филм,прехвърля фаила с видео,а този със субтитри остава . И папката с филм /примерно на D/не мога да шерна директно а ме пита да копира или прехвърля,не може ли директно.За субтитрите оправям с uncod./kaкто е пояснено/ ,но засега нищо не изкарвам защото папката със субтитри си остава ,не се прехвърля.
    .Утре пак борба

11. Тук е от
    Oct 2012

Колеги нищо не можах да видя за
    Samsung LCD LE22D450 има ли по нов

Firmware

12. Тук е от
    Dec 2011

Със Samsung allShare kaто избера филм,прехвърля фаила с видео,а този със субтитри остава . И папката с филм /примерно на D/не мога да шерна директно а ме пита да копира или прехвърля,не може ли директно.За субтитрите оправям с uncod./kaкто е пояснено/ ,но засега нищо не изкарвам защото папката със субтитри си остава ,не се прехвърля.
    .Утре пак борба
    Аз използвам Serviio - инсталираш я на компютъра, описваш от къде какво да пуска и направо от телевизора влизам в папките и си пускам филма. Субтитрите ще вървят ако са в една и съща папка и с едно и също име като филма.

13. Lokoto
    Guest

.Утре пак борба
    Vanka,
    Остави и махни allshareplay. Деинсталирай го, ако трябва. Тя е доста трудна за разбиране, защото се състои от два модула, които би трябвала да се съгласуват, но Самсунг се славят с бъгавите си програми.

Качи си другата версия на Allshare от тук Allshare Download Page
    Тя не е уеббазирана, не иска регистрация и по е лесна за управление. Разцъкай я малко и ще останеш по-доволен. Тук вече ще можеш не само да изпращаш филм от компютъра лесно, но и да изтегляш от телевизора елементарно.
    Махни всички препоръчани директории по подразбиране и вкарай само тази, в която са филмите. Така програмата работи по-леко.
    Слагай субтитрите в СЪЩАТА директория, където е и филма и със СЪЩОТО име, като филма и няма да имаш проблеми.
    Ако пък възникнат, има два пътя за оправяне. Единия - да си настроиш субтитрите от телевизора, а другия да ги презапишеш в друг формат, преди четенето им.
    Приятно гледане!

14.  

15. Тук е от
    Sep 2012

Здравейте колебая се между тези два телевизора: SAMSUNG UE-46ES7000 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    SONY KDL-46HX850+BDP-S590B+2X TDG-BR750 :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria или може и други предложения в рамките на 2000-3000 лв.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@ Ivan Shikov то се знае кой! По-евтиния!!!
    Цената и при двата телевизора не трябва да е повече от 2000 лв., но карай да върви - за всеки влак си има.....

17. Тук е от
    Oct 2012

Колеги нищо не можах да видя за Samsung LCD LE22D450 има ли по нов Firmware

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bradata79 Виж публикацията
    Колеги нищо не можах да видя за Samsung LCD LE22D450 има ли по нов Firmware
    2012.09.11 - файлове за изтегляне -> кликни в ляво на Фирмуер
    http://www.samsung.com/bg/support/mo...WXBT-downloads

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 98 от 101 ПърваПърва ... 488896979899100 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе