Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 96 от 101 ПърваПърва ... 46869495969798 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,426 до 1,440 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

За кого да си струва ? За такъв размер бих предпочел проектор .

п.п.(що ли ми напомня нещо или някой тоя въпрос...)

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    п.п.(що ли ми напомня нещо или някой тоя въпрос...)
    За дискотеката ли...?

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

ъхъ ...

5. ph5
    ph5 е офлайн

Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Силистра

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    За кого да си струва ? За такъв размер бих предпочел проектор .
    И аз си мислех по едно време за проектор, но не обичам да гледам на тъмно. Особено при дневна светлина, картината на който и да е качествен проектор/прожекционно платно издиша и затова този вариант отпадна.
    Като написах струва ли си, имах предвид това че скоро на пазара се очаква появата на телевизори с резолюция 3840 × 2160 пиксела и ще е кофти да се даде една торба пари за ТВ и след 1-2-3 години да трябва да се сменя.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Точно тая година и аз ако съм , няма да купя толкова голям тв от сегашните серии - поне догодина -да видим олед как ще е , а и моделите с 4к ...

7. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от ph5 Виж публикацията
    И аз си мислех по едно време за проектор, но не обичам да гледам на тъмно. Особено при дневна светлина, картината на който и да е качествен проектор/прожекционно платно издиша и затова този вариант отпадна.
    Като написах струва ли си, имах предвид това че скоро на пазара се очаква появата на телевизори с резолюция 3840 × 2160 пиксела и ще е кофти да се даде една торба пари за ТВ и след 1-2-3 години да трябва да се сменя.
    Купувай смело! Както казват хората, кеф цена няма!
    Щом сега имаш парите и желанието, какво ти пречи след година - две да си купиш нов, още по-готин?
    А този ще го сложиш в кухнята примерно.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Абе то хубаво, ама $9,999.99
    75" Slim LED Smart TV - Smart Interaction - Active Full HD 3D | Samsung 75ES9000
    4К ще ги пуснат серийно след 2-3 години. В момента има само инженерни модели предназначени за изложения.
    Освен това, все още няма дастатъчно съдържание за тях, а за телевизионно такова има да почакаш - европейските телевизии все още само се ослушват и не искат да преминат в 1080р сигнал заради увеличените разходи - другото е че 99% от зрителите няма да видят разликата защото имат телевизори с диагонали под 70". За 4К ти е нужен минимум 90" ТВ гледан от 1.5 метра.

10. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Не мога да намеря един стар пост (от преди година има няма) в който се търсеше предложение по спомен 3D TV за дискотека! Помагайте де е поста?

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от regned Виж публикацията
    Аз по-скоро се интересувах от новия размер 50" - като качество на картината как се държи и тем подобни нещица. Ако някой има наблюдения върху този нов размер МОЛЯ да сподели. Благодаря предварително!
    Samsung UN50EH5300 Smart LED LCD HDTV Review - TelevisionInfo.com

13. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo Виж публикацията
    Не мога да намеря един стар пост (от преди година има няма) в който се търсеше предложение по спомен 3D TV за дискотека! Помагайте де е поста?
    И на мен ми прилича на същия. Май за това говориш:
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post529022
    https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...tml#post523052

14.  

15. Novice
    Тук е от
    Sep 2012

Здравейте,

Искам да сменям телевизора ,насочил съм се към Samsung ES 6530 или Samsung ES 6800 ,обаче разликата в цената е 450 лева и се чудя дали си заслужава. Като четох характеристиките разликата е ,че 6800 е сдвуядрен процесор , но не знам какво отношение има това към картината ,процесора не помага ли основно за приложенията /имам предвид дали е двуядрен или не/. Моля за съвет ,ако някой притежава въпросните модели или има впечатление от тях да го сподели.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

Проблемите с д 6500 продължават Имал съм единични случаи във които като пустна клип от youtube телевизора се рестартира и точно този клип никога не го възпроизвежда.Казах си ок сигурно този клип не е актуализиран за тв то или нещо от сорта.Това се е случвало с 2 3 клипа досега.Днес реших да си инсталирам от магазина някаква игра air force но при пускане на играта тв то се рестартира.Някои колега с този модел тв би ли пробвал тази игра дали ще тръгне .Според вас това дефект ли е и какво се случва с тв то.

17. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Абе пичове, имам един по такъв финансов въпрос - имам 40C630 в перфектно състояние, на година и нещо, с остатъчна гаранция, ползван изключително малко часове, тъй като стои в спалнята. Та въпроса ми е, ако реша да го продавам колко парички да му искам.
    @Pepino007 - виж този сравнителен линк и прецени сам Телевизори | SAMSUNG
    Но да ти кажа като цяло разликата ще да е в дизайна и дистанционното. Едва ли ще намериш съществена разлика в поддръжката на апликациите. Отиди на място и накарай персонала да ти ги сложи един до друг, вземи някоя флашка с филм с високо качество, направи еднакви настройки на двата телевизора и ги пусни един до друг и виж дали има ралзика в картината. Решението само ще дойде при теб! Поздрави!

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

sasho1bs
    Направи му ъпдейт и пробвай пак.

Pepino007
    Второто ядро в процесорите работи само за приложенията - така телевизора ги отваря по-бързо и безпроблемно/. При едноядрените процесора се товари заради двойната работа - обработка на сигнала и картината + приложенията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 96 от 101 ПърваПърва ... 46869495969798 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе