Това потвърждава моите думи по-горе, не видях никаква разлика, освен изброените от мен различни ТТ данни.
Сигурно и матрицата е една и съща, защото в чешкия сайт, няма как да се спомене за това.
Да
Не
Това потвърждава моите думи по-горе, не видях никаква разлика, освен изброените от мен различни ТТ данни.
Сигурно и матрицата е една и съща, защото в чешкия сайт, няма как да се спомене за това.
Здравейте, искам да ви попитам за съвет. Решил съм да си купувам телевизор обаче не съм много в час с тези неща. Някои от вас можели да каже какъв модел да си купя за около 700 лв.
С този бюджет си за 32", за 1000 лв. има 40".
П.С. Само не разбирам тези врати и решетки, какво общо имат с въпроса? :rolleyes:
Samsung UE-32EH5000 - 749лв.
Специално за dimitar_vd62 от Помощ за TV. - Club Alfa Romeo Bulgaria
Как включить функцию для просмотра видео с USB на LCD/LED TV SAMSUNG
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-09-12 в 17:59.
Здравейте,
От скоро съм горд собственик на Samsung 40EH6030. Сигнала го получавам по кабелна телевизия на която има и цифрови канали (не знам как става този номер,но е факт). Въпроса ми е, трябва ли да правя някакви специални настройки на телевизора ?
Не са нужни специални настройки. Явно оператора ти е пуснал свободно част от цифровите програми.
от къде от дистанционното се пускат фаворитите канали на es6100
В сайта на самсунг има нова версия за D6000 -T-GAS6DEUC-1020.1.Обаче моя е с 1016 и не може да се update-не?
Да вадя ли флашката?
http://3dtesti.ru/proshivki-2-new/sa....09.2011g.html
Този пост е редактиран от kocetoMR; 22-09-12 в 22:48. Причина: добавяне линк
Здравейте, моля за вашето мнение, колко според вас е актуалната цена ( реално ) за втора ръка ( използван ) 32C6000, купен Януари-Февруари 2010 ?
Трябва да купя още 2 чифта очила за новия си самсунг -46ен6030 та се питах каква е разликата между тези SAMSUNG SSG-4100GB/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria - два чифта от тях дойдоха с телевизора - и тези SAMSUNG SSG-P41002/XC :: Аксесоари и Маси за TV :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria .
Защо вторите са два пъти по-скъпи.Може би са за по-висок клас или...
Около 650 лева.
iuli1971
едните са двоен пакет SAMSUNG SSG-P41002/XC
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post467052
Samsung le28r81b на този телевизор който ми е от 3-4 години някъде от 1-2 или още от началото непоня на някои програми се рестартира. Пробвах да го изключа от контакта и антената за към 20 минути после го включих и пак се рестартира на някои програми. Остана само връщане до заводските на стройки, но как става това? Задържам бутона exit 10 секунди нищо не се появява. Как да го върна към заводските настройки и ако го направя ще се оправи ли проблема(само се рестартира и като се спира издава един пиууу звук а при пускането се пуска нормално когато превключа на някоя от тея "рестартиращи" програми го мога да сменям програмите(та проблема е само с рестартиране))?
Момчета, според вас струва ли си покупката на новия 75ES9000, или е по-добре да се изчака още малко докато се появят модели с 4к резолюция?