За кого да си струва ? За такъв размер бих предпочел проектор .
п.п.(що ли ми напомня нещо или някой тоя въпрос...)
Да
Не
За кого да си струва ? За такъв размер бих предпочел проектор .
п.п.(що ли ми напомня нещо или някой тоя въпрос...)
ъхъ ...
И аз си мислех по едно време за проектор, но не обичам да гледам на тъмно. Особено при дневна светлина, картината на който и да е качествен проектор/прожекционно платно издиша и затова този вариант отпадна.
Като написах струва ли си, имах предвид това че скоро на пазара се очаква появата на телевизори с резолюция 3840 × 2160 пиксела и ще е кофти да се даде една торба пари за ТВ и след 1-2-3 години да трябва да се сменя.
Точно тая година и аз ако съм , няма да купя толкова голям тв от сегашните серии - поне догодина -да видим олед как ще е , а и моделите с 4к ...
Абе то хубаво, ама $9,999.99
75" Slim LED Smart TV - Smart Interaction - Active Full HD 3D | Samsung 75ES9000
4К ще ги пуснат серийно след 2-3 години. В момента има само инженерни модели предназначени за изложения.
Освен това, все още няма дастатъчно съдържание за тях, а за телевизионно такова има да почакаш - европейските телевизии все още само се ослушват и не искат да преминат в 1080р сигнал заради увеличените разходи - другото е че 99% от зрителите няма да видят разликата защото имат телевизори с диагонали под 70". За 4К ти е нужен минимум 90" ТВ гледан от 1.5 метра.
Не мога да намеря един стар пост (от преди година има няма) в който се търсеше предложение по спомен 3D TV за дискотека! Помагайте де е поста?
Що да няма - TOSHIBA 55ZL2G :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria , а октомври (доколкото си спомням) LG пускат техния 84" LG: 84-Inch 4k resolution LED TV price, release date announced и Сони за Коледа Sony releases first 4K TV: The 84-inch XBR-84X900 | TV and Home Theater - CNET Reviews
И на мен ми прилича на същия. Май за това говориш:
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...tml#post529022
https://forum.setcombg.com/%D0%BF%D1...tml#post523052
Здравейте,
Искам да сменям телевизора ,насочил съм се към Samsung ES 6530 или Samsung ES 6800 ,обаче разликата в цената е 450 лева и се чудя дали си заслужава. Като четох характеристиките разликата е ,че 6800 е сдвуядрен процесор , но не знам какво отношение има това към картината ,процесора не помага ли основно за приложенията /имам предвид дали е двуядрен или не/. Моля за съвет ,ако някой притежава въпросните модели или има впечатление от тях да го сподели.
Проблемите с д 6500 продължават Имал съм единични случаи във които като пустна клип от youtube телевизора се рестартира и точно този клип никога не го възпроизвежда.Казах си ок сигурно този клип не е актуализиран за тв то или нещо от сорта.Това се е случвало с 2 3 клипа досега.Днес реших да си инсталирам от магазина някаква игра air force но при пускане на играта тв то се рестартира.Някои колега с този модел тв би ли пробвал тази игра дали ще тръгне .Според вас това дефект ли е и какво се случва с тв то.
Абе пичове, имам един по такъв финансов въпрос - имам 40C630 в перфектно състояние, на година и нещо, с остатъчна гаранция, ползван изключително малко часове, тъй като стои в спалнята. Та въпроса ми е, ако реша да го продавам колко парички да му искам.
@Pepino007 - виж този сравнителен линк и прецени сам Телевизори | SAMSUNG
Но да ти кажа като цяло разликата ще да е в дизайна и дистанционното. Едва ли ще намериш съществена разлика в поддръжката на апликациите. Отиди на място и накарай персонала да ти ги сложи един до друг, вземи някоя флашка с филм с високо качество, направи еднакви настройки на двата телевизора и ги пусни един до друг и виж дали има ралзика в картината. Решението само ще дойде при теб! Поздрави!
sasho1bs
Направи му ъпдейт и пробвай пак.
Pepino007
Второто ядро в процесорите работи само за приложенията - така телевизора ги отваря по-бързо и безпроблемно/. При едноядрените процесора се товари заради двойната работа - обработка на сигнала и картината + приложенията.