Страница 10 от 13 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 195

НОВИТЕ 9, 8 и 7-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2008

Re: НОВИТЕ 9, 8 и 7-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?

Здравейте на всички,
    за първи път пиша в този форум, който ми беше препоръчан от мой приятел. Доста полезна информация намерих, тъй като в момента съм пред закупуване на ТВ 40 или 42 инча, като от 10 дни съм на тема Плазма или LCD.
    Харесаха ми няколко модела на LCD на Самсунг, но честно казано съвсем се обърках като четах тази тема.
    Може ли да ми кажете къде да разбера какво значат съответните букви и цифри в номера на телефизора

например
    SAMSUNG LE-40S71B, SAMSUNG LE-40R72B, SAMSUNG LE-40A536 , SAMSUNG LE-40A786 , SAMSUNG LE-40F71B

доколко разбирам 40 са инчовете, първата цифра след буквата поне от тази тема разбрах че е серията, тоест да гледам по-нови серии. Какво обаче значат буквите S, A, R, F и т.н. както и тези букви накрая.

Благодаря предварително на отговорилите и съжалявам, ако някъде във форума има такава тема, която да отговори на въпросите ми, просто не съм е видял.

Поздрави

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте, доста четох по темата и май съм готов да скоча на SAMSUNG LE-40A786 . Дали съм направил правелен избор?

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не знаем какво си искал да постигнеш. Ако питаш дали телевизора е хубав - хубав е, но няма как да знаем дали е подходящия за теб.

5. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Ами пуснал съм всички възможни кабели от компа до TV -то и смятам да викна Булсата за HD рутер, пуснал съм HD кабел от DVD-то и искам да постигна перфектна картина.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Ревю на LE55A956: http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...0081106134.htm в hdtvtest.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Трябва да си призная че се хванах за главата в неделя! Тъй като Samsung ми е една от фаворитните марки, а 6 та серия определено е сериозен кандидат за покупка.
    Става дума за А656 40 ка на представителния щанд на Самсунг в ТМ Стара Загора. С пуснат HD сигнал - реклами от Самсунг. Всичко върха - перфектна картина само дето прескача! Входа е HDMI. Същия дефект който беше описан и имаше филмчета от него в YouTube!
    Чак ми стана кофти! Егати антирекламата! Затова пък 5 та серия се справяха значително по добре...
    Изобщо явно има някакъв дефект тази серия . Ама чак толкова очевидно на мострата да е - направо си е неприятно!
    Абсолютно същото наблюдавах на щанда но беше пуснат сигнал от HD генератора на САМСУНГ!
    https://www.youtube.com/watch?v=wEEDhrBubjM

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

elcos досега съм присъствал на 4 покупки на въпросния модел и размер. При нито една от бройките не съм видял такъв дефект при подробно тестване. Може би проблема не е в телевизора, а .... (всеки да си отговори). 6-та серия мога да кажа е една от най-успешните серии правена някога от Самсунг, особенно към днешна дата: ЦЕНА/КАЧЕСТВО (в сравнение имам предвид размера 46' и цената му от 2999 лв. в ТМ - скоро и по-ниска). Наистина ако някой си търси висококачествен телевизор от ново поколение, определено това е серията - много по-добра от 7,8 и 9-та в категорията (цена/качество).

11. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Къде е произведена тази 6та серия,надявам се не в Унгария.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от soon
    elcos досега съм присъствал на 4 покупки на въпросния модел и размер. При нито една от бройките не съм видял такъв дефект при подробно тестване. Може би проблема не е в телевизора, а .... (всеки да си отговори). 6-та серия мога да кажа е една от най-успешните серии правена някога от Самсунг, особенно към днешна дата: ЦЕНА/КАЧЕСТВО (в сравнение имам предвид размера 46' и цената му от 2999 лв. в ТМ - скоро и по-ниска). Наистина ако някой си търси висококачествен телевизор от ново поколение, определено това е серията - много по-добра от 7,8 и 9-та в категорията (цена/качество).
    Човек - страхотно ме кефи телевизора - като дизайн и характеристики! Това ми е един от фаворитите за покупка! Ама е страхотно неприятно да го видиш на живо това! Телевизора беше вързан през HDMI. Същата картина имаше още на 5 или 6 други от 6 та до 8 ма серия все от 40 ка нагоре.Бях с приятели - таман им разправях колко е готин модела и че мисля да купувам такъв и той почна да прави магартиите! Нямам идея в какво друго освен от телевизора може да е проблема!
    Направо ме заболя главата! ....

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

elcos, че в тоя магазин само 1 бройка ли имат? Ако ще купуваш кажи им да ти пуснат този сигнал и на друга и тогава ще разбереш къде е белята.
    Определено след подробно оглеждане на всичко налично единственно си заслужава парите точно тази 6-та серия. Тъй като ми трябва още едно LCD след М86 спокойно без изхвърляне в цена/качество ще взема една 46'А656.

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

И аз съм чел за същия проблем. Досега си мислех, че е само със PS3 /игри/, но щом и от генератора го има значи не е.
    В нормалните държави веднага се заменят бройките с други. Тук не знам каква е процедурата. Това не е добра новина.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от soon
    elcos, че в тоя магазин само 1 бройка ли имат? Ако ще купуваш кажи им да ти пуснат този сигнал и на друга и тогава ще разбереш къде е белята.
    Определено след подробно оглеждане на всичко налично единственно си заслужава парите точно тази 6-та серия. Тъй като ми трябва още едно LCD след М86 спокойно без изхвърляне в цена/качество ще взема една 46'А656.
    Не отидох да купувам телевизор. Смятам следващия месец да купувам евентуално. Отидох с приятели да огледаме - аз най-вече А серията телевизори. Естествено залепнах на представителния щанд където са от А6 нагоре. (7 ма и 8ма) нямаше 9 та серия. Неделя - консултатнтите не се виждат много - много из магазина. Хора дошли главно да зяпат, като мен. И изненада! Специално се навирах отзад да гледам как е вързан телевизора.
    Просто като се има предвид че това е МОСТРАТА която се гледа от всички познай колко се изненадах!

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Значи по Закона на Мърфи точно тази неделя е била "сляпата" за мострата на А656!
    Не се притеснявай - винаги на 10 бройки едната незнае, че е от същия отбор!!! Напълно нормално!
    Преди години когато си търсих 29' само един от няколко телевизора на една и съща марка и модел ставаше за купуване!

18. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Дано да си прав - че не ми се мисли ако си взема 46 цата и почне да прави такива мизерии.А и аз не знам как стои въпроса с гаранциите при такъв проблем както отбеляза "lazarus18"!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 13 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 6
    Последно: 09-02-15, 08:56
  2. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  3. Новите Samsung AQV__EWA
    От vanini във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 8
    Последно: 13-08-09, 11:36
  4. Разлика м/у SONY V и W серии ?!
    От bobone във форум Sony телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 03-06-09, 19:58
  5. Търся няколко серии на Ало-Ало...
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 4
    Последно: 18-12-05, 21:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе