Страница 11 от 13 ПърваПърва ... 910111213 ПоследноПоследно
Резултати от 151 до 165 от общо 195

НОВИТЕ 9, 8 и 7-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: НОВИТЕ 9, 8 и 7-ма СЕРИИ LCD TV на SAMSUNG ...!?

Преди малко звънах на две от приятелчетата който имат 40А656. Горе -долу ги гледат от края на август. Казаха ми, че подобен проблем не са забелязвали при тях.

P.S. И не забравяй! ИДЕАЛНАТА гаранция и застраховка никъде не съществува на 100%. 1 до 5% ДА, другото е КЪСМЕТ, който аз ти го пожелавам от сърце!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от soon
    особенно към днешна дата: ЦЕНА/КАЧЕСТВО (в сравнение имам предвид размера 46' и цената му от 2999 лв. в ТМ - скоро и по-ниска).
    Това за по ниската цена кога ли се очаква......
    Цитат Първоначално публикувано от soon
    Преди малко звънах на две от приятелчетата който имат 40А656. Горе -долу ги гледат от края на август. Казаха ми, че подобен проблем не са забелязвали при тях.
    Ами ДАНО да е така! През HDMI ли са вързали телевизора?

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Да! Движение на цените през декември.
    Дори и на тези цени си заслужава за това истински добро качество да се купи някой от размерите на 6-та.
    Може би за тези пари това си е удар в десятката! Нищо подобно не се продава в момента.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Декември е скоро! Ще изчакам до тогава! Дано само движението на цените не е нагоре че тогава ще стане лошо!

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

elcos, забравих да пиша ако имаш остър слух единствената забележка при 40А656 е че при него се чува едно много финно размито електронно бръмчене идващо от задната страна на панела (каквото бръмчене се чува и при моделите SONY 40W4000 и PHILIPS 42FL9603), докато при 46А656 то липсва.

7. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007

Аз го имам вече месец и досега не съм забелязал прескачане на картината нито от кабелната,нито на сигнал от компютъра(през композитния кабел ),не мога да чуя и електронен шум отзад(естествено вентилатора на панела се чува soon предполагам,че чуваш него)...м/у другото в нашето Домо R/B 40A656 e вече 1300 лв. и е хит N1 по продажби ...нов е 2300лв.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2007

"felipe" благодаря ти за информацията, но този проблем е дискутииран и във други форуми - проблема възниква САМО от HDMI, така че за съжаление информацията ти не ми помага. И как така си свързал компютъра с TV то през композитен кабел?!?! Това дава най-ниското възможно качество! Нямаш ли DVI изход на видео картата или поне D-SUB? Това си е живо кощунство да вземеш такъв телевизор и да го включваш с интерфейс който не само не поддържа HD ами и на SD е със най - ниско качество!

10. j_n
    j_n е офлайн

Тук е от
    Nov 2008

При мен LE-40A656 през HDMI от лаптопа няма такъв проблем.

Данни от сервизното меню:

T-PRLPEUS-1004.0
    T-AMBPEUMD-1014.0
    T-PERLDEUC-1011.0
    Jul 30 2008
    20:46:34

Предполагам ( някъде се споменаваше в друга тема ) че проблема е решен с нова версия на фирмуера. Вероятно има и по-нови версии ( в ixbt.com се споменаваше и как се флашва

Кода на производство е Q8 - 08.2008 - в Словакия ( ако не бъркам, че е закачен на стената и е трудна проверката

Интересно е да се провери прескачащия кога е произведен и с коя версия на фирмуера

11. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007

elcos при мен засега няма друг начин...композитния е дълъг 10 м. и е вкопан в стената...взех 10м. VGA-VGA вързан кън видеото през преходник VGA-DVI(картата е с два DVI изхода),вярно отвори ми големите резолюции,ама е@ати и дебелия кабел да го разпъвам всяка вечер по диагонал на стаята ,с DVI-HDMI положението е същото-10м такъв кабел няма,пък и да има ,няма да ми е мерак да го разпъвам ...остава вариант да взема едно DVD с ъпскейл до 1080р Samsung -125 лв. с много интересен дизайн м/у другото,ама пък тогава трябва да се пишат дискове преди гледане...иначе с композитния и KMPlayer работещ на шаблон: високо качество-3гхц и разпъващ картината до 1,78:1(филма зеама целия екран на ТВ-то без PanScan),въпреки максимално възможната резолюция 1024Х768(м/у другото малко са релийзите подминаващи тази резолюция,дори и матрьошките) поне за мен образа е перфектен...вчера примерно гледах "Мисия до Марс"720р и някои сцени от космоса(когато се взриви двигателя и четиримата в скафандри тръгнаха към модула за приземяване на фона на Марс) замалко да ме накарат да стана и да целуна панела ...майтап,но момента наистина е величествен и много въздействаш на голям екран.
    Та така...

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Според мен се лишаваш от огромна част от HD усещането при този начин на сврързване.
    Ако подадеш 1080р сигнал с постигнат 1:1 pixel mapping ще е все едно гледаш друг телевизор. Проблема при композитния сигнал не е само резолюцията, а и драстично орязания цветови набор спрямо HD стандарта.
    Ъпскелинг двд плеъра няма да ти помогне и грам за по-добро качество.
    Вместо един толкова дълъг и скъп кабел помисли за плеър от Попкорна. Тези дни ще тръгне на нашия пазар и новия плеър на Western Digital. Грехота е да "хабиш" така новата си техника.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2007

"lazarus18" е прав! Наистина "хабиш" техниката! Вземай един HD плеър! Не се занимавай с DVD та и други дивотии!

14.  

15. Member Аватара на felipe
    Тук е от
    Apr 2007

...то всичко хубу ама...как да обясня на жената,че имам вопиюща нужда от HD Player за 420лв....вместо да взема готварска печка с керамичен плот,нов хладилник и т.н. т.н....извинявам се за оффтопика .

16. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Спираш да обясняваш кое колко струва ..... и купуваш един парфюм за замазване на положението

17. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Ако все още някой не го е забелязал
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040701

18. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Забелязали сме че излезна и 55 инчовия модел у нас, все още са малко бройки, но няма как, все пак цената му в висока

Днес с Lazarus18 Направихме един приличен тест на 46 инчовата 9 та серия на Самсунг, но ще оставя той да каже повече за това

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 11 от 13 ПърваПърва ... 910111213 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 6
    Последно: 09-02-15, 08:56
  2. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  3. Новите Samsung AQV__EWA
    От vanini във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 8
    Последно: 13-08-09, 11:36
  4. Разлика м/у SONY V и W серии ?!
    От bobone във форум Sony телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 03-06-09, 19:58
  5. Търся няколко серии на Ало-Ало...
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 4
    Последно: 18-12-05, 21:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе