При тях още много неща няма.Първоначално публикувано от barbajani
това е дълбок OEM
http://ru.wikipedia.org/wiki/OEM
специално за Samsung и Sony
При тях още много неща няма.Първоначално публикувано от barbajani
това е дълбок OEM
http://ru.wikipedia.org/wiki/OEM
специално за Samsung и Sony
Някой знае ли какви са плановете за излизане на нови модели на Самсунг тази година и кога? След А и Б какво следва? Маката ми е, че исках 46В652 и имат само 3 бр. и са отворени в Техномаркет за демонстрация
купувай, не са стоели повече от 1 месец а и ще си сигурен, че работят без проблеми . Можеш да се пазариш за отстъпка 1-3% успех
Здрасти, пробвах с подобен 350ГБ хадрче и си плейва 1080p без проблем. Харда си има и допълнително захранване, което след това сложих, че не ми се рискуваше. Порбах с NAS western digital, но нещо не можа да подкара някой разширения който по DLNA плейва ( нямах време да си играя с настойките на NAS-a). не ти препоръчвам да разчиташ само на USB захранването! УспехПървоначално публикувано от barbajani
Изобщо не харесвам марката,но вчера видях SAMSUNG UE-46B6000 и наистина ме впечатли LED ПОДСВЕТКАТА НА ПАНЕЛА.Това го прави много тънък и изящен.
Преди Великден купих 32B650. До сега установих:
1. С аналоговия пакет нямам проблеми.
2. Изключително удобство е ползването на USB HDD. Аз имам един 250 GB и поне до сега не е имало случй телевизора да не разчете филм - avi, mkb заедно със субтитрите. В някои случаи има разминаване на звука при ползване на усилвател и колони, но може да е от качеството на филма.
3. Цифровия тунер намира само 65 от общо 114 цифрови канала на Плевен Спринт.
Може ли някой да обясни дали с тунера на телевизора може да се гледат всички канали, или както ми предлагат от кабеларката, трябва да ими купувам тунера.
Благодаря.
Здравей,
Меню- Държава- Цифрив канал - Великобритания , Аналогов - Други
При пускане на сканирането - Цифров и аналогов тунер - сканиране - Цялата мрежа ( срещал съм, че и при "бързо сканиране" ги открива всичките)
Успех
как е звука , когато се пусне филм през такав хард . Въобще оправен ли е проблема с този звук ?Първоначално публикувано от besny
Според мен най-вероятно разминаването е от самият филм. Тествай с някое full HD movie примерно от ********************/browse.php?inclde...ch=1080&page=1
Успех
Снощи пуснах The.Shawshank.Redemption.1994.BluRay.1080p.AC3.x264.dxva-EuReKA.mkv 11.3 GB (от USB HDD)и всичко беше перфектно - звук, субтитри. Включих звука към външен аналогов усилвател и тук се получи леко разминаване, което все още не знам на какво се дължи. Всъщност същия ефект има не само при филми, а при гледане на телевизия. Все още не съм пробвал работа в мрежа.
" Проблема не е в твоя телевизор ", вероятно периферните устройства са проблемни. Успех!
Почти винаги при звук едновременно от усливател и телевизор има разминаване. Спираш звука на телевизора и слушаш само на колоните. Ако има разминаване с картината се моли да имаш опция за синхрон на усилвателя.
някой знае ли колко ще струва Самсунг UE40B9000
Здравейте,имам samsung 32B651 и имам следният въпрос.Не иска да чете субтитри които са .srt Чете само субтитри които са .sub Та има ли някакъв начин да започне да ми чете .srt субтитри или поне някаква програма която да конвертира .srt във .sub
Другото което ме безпокои е,че като го купих от техномаркета и го разопаковах забелязах,че дисплеят горе в ляво хлопа и потъва с 2 милиметра на вътре,но това не се отразява на картината.Това нещо фатално ли е и ще ми го сменят ли в техномаркета с гаранцията заради това.