Страница 6 от 14 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 208

SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари

Цитат Първоначално публикувано от barbajani
    Какво ще кажете?Новите Samsung 46B651,652 са със CN02,CN01 матрици на CMO,a в сайта на CMO се вижда ,че те не произвеждат 46" матрици.
    При тях още много неща няма.
    това е дълбок OEM
    http://ru.wikipedia.org/wiki/OEM
    специално за Samsung и Sony

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Някой знае ли какви са плановете за излизане на нови модели на Самсунг тази година и кога? След А и Б какво следва? Маката ми е, че исках 46В652 и имат само 3 бр. и са отворени в Техномаркет за демонстрация

4. Member
    Тук е от
    Mar 2009

купувай, не са стоели повече от 1 месец а и ще си сигурен, че работят без проблеми . Можеш да се пазариш за отстъпка 1-3% успех

5. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от barbajani
    Знаете ли,дали външен HDD като този http://www.memoryc.com/products/desc...ant/index.html ще може да се захрани през USB на Samsung LE 40B651 ? Каква е големината на тока ?
    Здрасти, пробвах с подобен 350ГБ хадрче и си плейва 1080p без проблем. Харда си има и допълнително захранване, което след това сложих, че не ми се рискуваше. Порбах с NAS western digital, но нещо не можа да подкара някой разширения който по DLNA плейва ( нямах време да си играя с настойките на NAS-a). не ти препоръчвам да разчиташ само на USB захранването! Успех

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Изобщо не харесвам марката,но вчера видях SAMSUNG UE-46B6000 и наистина ме впечатли LED ПОДСВЕТКАТА НА ПАНЕЛА.Това го прави много тънък и изящен.

7. Тук е от
    Apr 2009

Преди Великден купих 32B650. До сега установих:
    1. С аналоговия пакет нямам проблеми.
    2. Изключително удобство е ползването на USB HDD. Аз имам един 250 GB и поне до сега не е имало случй телевизора да не разчете филм - avi, mkb заедно със субтитрите. В някои случаи има разминаване на звука при ползване на усилвател и колони, но може да е от качеството на филма.
    3. Цифровия тунер намира само 65 от общо 114 цифрови канала на Плевен Спринт.
    Може ли някой да обясни дали с тунера на телевизора може да се гледат всички канали, или както ми предлагат от кабеларката, трябва да ими купувам тунера.
    Благодаря.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравей,
    Меню- Държава- Цифрив канал - Великобритания , Аналогов - Други
    При пускане на сканирането - Цифров и аналогов тунер - сканиране - Цялата мрежа ( срещал съм, че и при "бързо сканиране" ги открива всичките)
    Успех

10. Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от besny
    Здравей,
    Меню- Държава- Цифрив канал - Великобритания , Аналогов - Други
    При пускане на сканирането - Цифров и аналогов тунер - сканиране - Цялата мрежа ( срещал съм, че и при "бързо сканиране" ги открива всичките)
    Успех
    как е звука , когато се пусне филм през такав хард . Въобще оправен ли е проблема с този звук ?

11. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Според мен най-вероятно разминаването е от самият филм. Тествай с някое full HD movie примерно от ********************/browse.php?inclde...ch=1080&page=1
    Успех

12. Тук е от
    Apr 2009

Снощи пуснах The.Shawshank.Redemption.1994.BluRay.1080p.AC3.x264.dxva-EuReKA.mkv 11.3 GB (от USB HDD)и всичко беше перфектно - звук, субтитри. Включих звука към външен аналогов усилвател и тук се получи леко разминаване, което все още не знам на какво се дължи. Всъщност същия ефект има не само при филми, а при гледане на телевизия. Все още не съм пробвал работа в мрежа.

13. Member
    Тук е от
    Mar 2009

" Проблема не е в твоя телевизор ", вероятно периферните устройства са проблемни. Успех!

14.  

15. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Почти винаги при звук едновременно от усливател и телевизор има разминаване. Спираш звука на телевизора и слушаш само на колоните. Ако има разминаване с картината се моли да имаш опция за синхрон на усилвателя.

16. Тук е от
    Feb 2009

някой знае ли колко ще струва Самсунг UE40B9000

17. Member
    Тук е от
    Mar 2009

4-4.5K

18. Тук е от
    Apr 2009

Здравейте,имам samsung 32B651 и имам следният въпрос.Не иска да чете субтитри които са .srt Чете само субтитри които са .sub Та има ли някакъв начин да започне да ми чете .srt субтитри или поне някаква програма която да конвертира .srt във .sub

Другото което ме безпокои е,че като го купих от техномаркета и го разопаковах забелязах,че дисплеят горе в ляво хлопа и потъва с 2 милиметра на вътре,но това не се отразява на картината.Това нещо фатално ли е и ще ми го сменят ли в техномаркета с гаранцията заради това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 14 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам USB wireless Lan adapter WIS09ABGN за tv Samsung модели от 2009 г.
    От bobone във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 21-01-12, 00:35
  2. Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009
    От lazarus18 във форум Телевизори
    Отговори: 1475
    Последно: 23-02-10, 00:57
  3. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе