Страница 8 от 14 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно
Резултати от 106 до 120 от общо 208

SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2009

Re:SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари

Здр. Имам SAMSUNG 40B651 и първоначално, когато го купих индикатора за усилването на звука беше ,като кръг и се запълваше с усилването а след смяната с последния софт T-CHL7DEUC версия 1008 индикатора стана като лента. Някои знае ли от къде се променя това. Отварял съм сервизното меню ,ама не сум променял нищо според мен. Върнах настройките по подразбиране ама индикатора си остана като лента. Ако някой си е правил снимки на системното меню с заводските настройки, или има възможност да го снима /то си и трябва ако се пипа а не като мене / моля пратете снимки на ivan_storm@mail.bg. ili tuk на сайта да се ползват от всички, които обичат да ровят надълбоко.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivan_storm
    Здр. Имам SAMSUNG 40B651 и първоначално, когато го купих индикатора за усилването на звука беше ,като кръг и се запълваше с усилването а след смяната с последния софт T-CHL7DEUC версия 1008 индикатора стана като лента. Някои знае ли от къде се променя това. Отварял съм сервизното меню ,ама не сум променял нищо според мен. Върнах настройките по подразбиране ама индикатора си остана като лента. Ако някой си е правил снимки на системното меню с заводските настройки, или има възможност да го снима /то си и трябва ако се пипа а не като мене / моля пратете снимки на ivan_storm@mail.bg. ili tuk на сайта да се ползват от всички, които обичат да ровят надълбоко.
    Нямаш никакъв проблем
    От сервизното меню не можеш да променяш формата на потребителското меню !
    Промяната на индикатора като лента е от новият фърмуер който си качил !
    Честито за покупката

4. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте и от мен,
    аз съм със същият firmware 1008 и проблем с кръговото усилване нямам. Ако искаш пробвай да си върнеш старият Firmware ( Menu>"?">Настройка на софтуера>Алтернативен софтуер> Смяна) но според мен е без значение формата. Четох някъде за този проблем, но не се задълбочих, защото при мен няма този проблем. Ако искаш ще направя снимки на сервизното меню, ако ме знаеш точно в кое подменю са. Разгледах повечето менюта, но не видях някое за което съм сигурен, че прави точно промяна на индикатора.
    Проблема с Guide ми се оправи ( непонятно за мен как, но съм слконен да обвиня provider-a на сигнал )
    Ivan_storm , при теб появи ли се youtube widget-a ?

5. Тук е от
    May 2009

Да няма проблем с вида на индикатора .ама на всякъде хората предупреждават когато се рови в сервизното меню да се знае какво се пипа та се чудех да не сум променил нещо без да разбера. В един друг форум един френд сущо ми писа ,че е с новия фирмуер и индикатора си е останал същия и аз затова се шашнах.
    besny ако не ти представлява проблем направи няколко снимки на вси4ки по важни менюта и подменюта да се сравня с тебе.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не е лошо като идея да се качат снимки от сервизните менюта на всички модели-в случай че някой оплеска нещата да може да ги сравни и оправи.Така че който има възможноста да снима и да ги качи тук

7. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Здравейте и от мен,
    качил съм снимки на всички подменюта на Service menu на 1008 firmware LE40B650 на следния адрес : http://www.easy-share.com/1905487700/samsung 40b650 service menu firmware 1008.rar
    Искам да си купя или NAS или USB HARD DRIVE 1TB за да мога да качвам файловете там. Предпочитам NAS-a защото няма да има необходимост да работи PC или Laptop-a, но незнам дали ще е съвместимо с DLNA на Самсунг. Ако някои има информация кои модел е съвместим с ТВ то ще съм много благодарен.
    Другият въпрос който ме интересува е какво озвучаване да си взема и ще има ли възможност да плейвам DTS без да конвертирам до АС3!
    Мерси и Успех

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    разликата между моделите на SAMSUNG 40В650 и 651,652,653 е във формата на корпуса и цвета
    Още малко инфо

http://www.avforums.com/forums/9278535-post332.html

10. Тук е от
    Mar 2009

Здравейте имам 40В651 с 1008 firmware.Много съм доволен като цяло от тв.Гледам основно HDTV филми от външен HDD 1TB през USB,след конвертиране на DTS в Dolby digital.Имам следните проблеми:1.Вградените субтитри на кирилица не се виждат,за разлика от английските.2.Не мога на свържа лаптопа с тв.през LAN.Инсталирах Samsung PC share manager,но явно нещо не правя както трябва.3.Не работи guide,имам само аналогова кабелна тв.Ако можете да ми помогнете ще съм ви мн.благодарен.

11. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от barbajani
    Здравейте имам 40В651 с 1008 firmware.Много съм доволен като цяло от тв.Гледам основно HDTV филми от външен HDD 1TB през USB,след конвертиране на DTS в Dolby digital.Имам следните проблеми:1.Вградените субтитри на кирилица не се виждат,за разлика от английските.2.Не мога на свържа лаптопа с тв.през LAN.Инсталирах Samsung PC share manager,но явно нещо не правя както трябва.3.Не работи guide,имам само аналогова кабелна тв.Ако можете да ми помогнете ще съм ви мн.благодарен.
    Здравей,
    Честото за покупката и поздравления за избора.
    1.Предполагам вградените субтитри са от MKV но преди да пуснеш MKV то виж дали от настройките - субтитри предпочитания език ти е Български ( от user manual - img_4_0_6 там е описано). Аз практикувам обработка с mkvmerge GUI с премахване на всички субтитри обработка на звука (ако се налага) ако е DTS с AudioConverter до AC3 и външни субтитри. При мен вградените субтитри си излизат нормално, ако евентуално има проблем (излизат на друг език ) TOOLS по време на филма - субтитри - език - Западна европа.
    2. Виж дали си разрешил използването на лаптопа от програмата Samsung PC share - Задаване на правила на у-во - Приемам - рефреш(img_7_2_9). Ако и тогава не вижда лаптопа като устройство ти предлагам да вкараш ръчни настройки на телевизора и на лаптопа (img_4_3_5).
    3. При мен също не работеше Guide, но в последствие нещата се оправиха , незнаино и за мен как, но предполагам, че причината е била в моя провайдер на сигнал. С цифров приемник съм и не съм сканирал за аналагови канали и не мога да ти дам отговор, но ми се струва че при аналоговите няма информация за самите канали.
    Ако имаш повече ?-си skype: mymypymka
    Успех
    П.С user manual съм качил http://www.easy-share.com/1904371649/User и виж Отговор 48 на същата тема

12. Тук е от
    Apr 2009

Имам 32Б650 и съм много доволен, особено от възможността да гледам филми от USB HDD. Проблемът ми е с mkv филми с DTS звук. Бихте ли ме ориентирали как мога да конвертирам звука в друг формат, който да работи с телевизора. Когато пусна филма с DTS на PC, автоматично ми се зарежда Haali media spliter.
    Благодаря предварително.

13. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Виж в горния пост в точка 1 е казана програмата.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2009

с mkvmerge GUI отделих звука в отделен файл с приставка .dts. Но не ми е ясно как да го конвертирам в АС3 и как да го вкарам във филма.

16. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ето ти линк за програмата, която с 2-3 кликания ти прави всичко.

http://audioconverter.heartware.dk/tutorial/

17. Тук е от
    Apr 2009

Много благодаря

18. Тук е от
    Mar 2009

1.В менюто за субтитрите за избор на език има само една възможност - "препочитани",няма български.
    2.В Samsung PC share,задаване на правила за устр.-няма никакво устройство.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 8 от 14 ПърваПърва ... 678910 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам USB wireless Lan adapter WIS09ABGN за tv Samsung модели от 2009 г.
    От bobone във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 21-01-12, 00:35
  2. Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009
    От lazarus18 във форум Телевизори
    Отговори: 1475
    Последно: 23-02-10, 00:57
  3. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе