Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 52 от 172 ПърваПърва ... 242505152535462102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

2.  

3. Тук е от
    Sep 2009

Колко ще струва Ц9000-46

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mar4o
    Колко ще струва C9000-46"
    Все още няма обявена цена.

5. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Все още няма обявена цена.
    7000лв.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    7000лв.
    Ужас и при това само за 46" а за по-големия диагонал сигурно е 8000лв Кой ще си го купи??
    Да вземем да направим една томбола- 300 човека сме тук -всеки да даде по 25 лв и накрая да теглим чоп печелившият после да почерпи и да пише ревю на модела

7. Member
    Тук е от
    Jun 2006

Ужас и при това само за 46" а за по-големия диагонал сигурно е 8000лв Кой ще си го купи??
    Да вземем да направим една томбола- 300 човека сме тук -всеки да даде по 25 лв и накрая да теглим чоп печелившият после да почерпи и да пише ревю на модела
    Хаха луда работа бая ще има да черпи печелившият !
    но не вярвам да е повече от 5000 лева макс 6 и тая цена ще е много издута догодина по това време ще е колкото сегашните добри модели 2000 2500
    така ги виждам аз нещата

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте, имам два въпроса за LE40 В750.

В менюто, опцията Картина / Разширени настройки е неактивна. Мисля,че преди беше активна, но днес рових из сервизното меню и е възможно да съм сменил нещо без да искам. Как да го оправя?

Другото е, какво точно прави опцията "HIGH DEVI" от сервизното меню Control / Sub option ? При мене е OFF.

Благодаря.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

peter_nn изтегли си от тук сервизно меню и прочети- /това са за модели 2008г но имат доста общи неща/погледни за модел А850
    https://forum.setcombg.com/*******************/f205219

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Samsung C6500 Crystal Design и Eco-Design

Tази година, в 2010, Samsung се завръща към метала и матираният алуминии в рамките.
    Но се завръща и към природата в серия C6500.
    ще пасва на дървените ви мебели в стаята

12. Тук е от
    Feb 2010

Честито със седмица закъснение
    Вероятно е спрял предавятеля на БТК за цифровите ефирни програми /София/често се случва -ту пускат- ту спират......вече 4 години правят тестове...Егати некадърният персонал дето имат в БТК....то бива то може ама тяхното...4 години тестове никъде го няма по света.
    На кабелната казваш че нямаш цифрови програми ? Позвъни в НЕТ1 и ги попитай дали нямат някакъв прfблем с цифровите.Някой друг с НЕТ1 и същият проблем ?
    Привет,
    ами аз се надявам наистина да е спряло предаването а не да ми е изгорял тунера ))
    МЕрси за бързия отговор, но дали някои може да пробва и да ми каже хвашта ли не6то?
    Аз живея в Дианабад.
    Поздрави,
    Никола

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

peter_nn изтегли си от тук сервизно меню и прочети- /това са за модели 2008г но имат доста общи неща/погледни за модел А850
    *******************/f205219
    благодаря hristoslav2 но в тия файлове никъде не пише коя опция от сервизното меню какво прави. Има как да сглобим и разглобим телевизора, схеми и т.н., но не и описание на сервизното меню. Специално HIGH DEVI се споменава само на едно место във всичките файлове, и всичко което пише е че можело да бъде ON или OFF

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от peter_nn
    благодаря hristoslav2 но в тия файлове никъде не пише коя опция от сервизното меню какво прави. Има как да сглобим и разглобим телевизора, схеми и т.н., но не и описание на сервизното меню. Специално HIGH DEVI се споменава само на едно место във всичките файлове, и всичко което пише е че можело да бъде ON или OFF
    Не знам за какво е Пробвай с включено и изключено и се огледай за разлики в потребителското меню след това.

Тема в AVForums за сервизното меню на Samsung
    http://www.avforums.com/forums/lcd-t...-research.html
    http://www.avforums.com/forums/lcd-t...ml#post9174046

16. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009

Здравейте на всички!!! Вече почти година и половина чета форума, благодарение на който получавам много полезна информация за новостите за телевизорите а и не само! Благодарение на компетентното мнение на съфорумците си купих и моя Samsung LE40А856 от който съм много доволен( врътнах му вече 1400ч.за 10месеца)! Наскоро се рових в сервизното меню да видя колко часа е работил и видях две интересни опций които бяха изключени:
    -Info live
    -Armani TV
    Някой може ли да ми даде някаква информация за тях, и какво ще се промени ако ги активирам!
    Сърдечно благодаря на всички които споделят така щедро знанията си с нас по-невежите потребители!!!

17. Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    Плевен

Здравейте имам питане за Samsung LE19B541. Ползвам кабелен оператор. След автоматично търсене за аналогови и цифрови програми телевизора намери и запамети всички аналогови програми, които се излъчват и само пет цифрови програми една, от които е HD, други не намира. Понеже на друг телевизор гледам цифрова телевизия с допълнителен приемник и там по списъка с програмите виждам, че цифровите канали, които не са кодирани са много повече. Имам информация, че с 26 инчов телевизор сони с цифров тунер за кабелна телевизия на същия кабелен оператор се приемат много повече цифрови програми. Някой има ли предположение защо се получава така. За държава самсунгчето си е настроено на Германия и за аналогова и за цифрова телевизия. Да не излезе, че сони си е сони

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от kalahari
    Здравейте имам питане за Samsung LE19B541. Ползвам кабелен оператор. След автоматично търсене за аналогови и цифрови програми телевизора намери и запамети всички аналогови програми, които се излъчват и само пет цифрови програми една, от които е HD, други не намира. Понеже на друг телевизор гледам цифрова телевизия с допълнителен приемник и там по списъка с програмите виждам, че цифровите канали, които не са кодирани са много повече. Имам информация, че с 26 инчов телевизор сони с цифров тунер за кабелна телевизия на същия кабелен оператор се приемат много повече цифрови програми. Някой има ли предположение защо се получава така. За държава самсунгчето си е настроено на Германия и за аналогова и за цифрова телевизия. Да не излезе, че сони си е сони
    Настойвал съм самсунг на цифрова кабелна.Настройките са страна-други и като пускаш да сканираш пусни го само през цифровия тунер сменяш търсенето на пълно или може да го пише Full сканиране друго не пипаш.
    Успех!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе