Колко ще струва Ц9000-46
Все още няма обявена цена.Първоначално публикувано от mar4o
7000лв.Първоначално публикувано от hristoslav2
Ужас и при това само за 46" а за по-големия диагонал сигурно е 8000лвПървоначално публикувано от ste1
Кой ще си го купи??
Да вземем да направим една томбола- 300 човека сме тук -всеки да даде по 25 лв и накрая да теглим чоппечелившият после да почерпи и да пише ревю на модела
Хаха луда работа бая ще има да черпи печелившият !Първоначално публикувано от hristoslav2
но не вярвам да е повече от 5000 лева макс 6 и тая цена ще е много издута догодина по това време ще е колкото сегашните добри модели 2000 2500
така ги виждам аз нещата
Здравейте, имам два въпроса за LE40 В750.
В менюто, опцията Картина / Разширени настройки е неактивна. Мисля,че преди беше активна, но днес рових из сервизното меню и е възможно да съм сменил нещо без да искам. Как да го оправя?
Другото е, какво точно прави опцията "HIGH DEVI" от сервизното меню Control / Sub option ? При мене е OFF.
Благодаря.
peter_nn изтегли си от тук сервизно меню и прочети- /това са за модели 2008г но имат доста общи неща/погледни за модел А850
https://forum.setcombg.com/*******************/f205219
Samsung C6500 Crystal Design и Eco-Design
Tази година, в 2010, Samsung се завръща към метала и матираният алуминии в рамките.
Но се завръща и към природата в серия C6500.
ще пасва на дървените ви мебели в стаята
Привет,Първоначално публикувано от hristoslav2
ами аз се надявам наистина да е спряло предаването а не да ми е изгорял тунера))
МЕрси за бързия отговор, но дали някои може да пробва и да ми каже хвашта ли не6то?
Аз живея в Дианабад.
Поздрави,
Никола
благодаря hristoslav2 но в тия файлове никъде не пише коя опция от сервизното меню какво прави. Има как да сглобим и разглобим телевизора, схеми и т.н., но не и описание на сервизното меню. Специално HIGH DEVI се споменава само на едно место във всичките файлове, и всичко което пише е че можело да бъде ON или OFFПървоначално публикувано от hristoslav2
![]()
Не знам за какво еПървоначално публикувано от peter_nn
Пробвай с включено и изключено и се огледай за разлики в потребителското меню след това.
Тема в AVForums за сервизното меню на Samsung
http://www.avforums.com/forums/lcd-t...-research.html
http://www.avforums.com/forums/lcd-t...ml#post9174046
Здравейте на всички!!! Вече почти година и половина чета форума, благодарение на който получавам много полезна информация за новостите за телевизорите а и не само! Благодарение на компетентното мнение на съфорумците си купих и моя Samsung LE40А856 от който съм много доволен( врътнах му вече 1400ч.за 10месеца)! Наскоро се рових в сервизното меню да видя колко часа е работил и видях две интересни опций които бяха изключени:
-Info live
-Armani TV
Някой може ли да ми даде някаква информация за тях, и какво ще се промени ако ги активирам!
Сърдечно благодаря на всички които споделят така щедро знанията си с нас по-невежите потребители!!!![]()
![]()
Здравейте имам питане за Samsung LE19B541. Ползвам кабелен оператор. След автоматично търсене за аналогови и цифрови програми телевизора намери и запамети всички аналогови програми, които се излъчват и само пет цифрови програми една, от които е HD, други не намира. Понеже на друг телевизор гледам цифрова телевизия с допълнителен приемник и там по списъка с програмите виждам, че цифровите канали, които не са кодирани са много повече. Имам информация, че с 26 инчов телевизор сони с цифров тунер за кабелна телевизия на същия кабелен оператор се приемат много повече цифрови програми. Някой има ли предположение защо се получава така. За държава самсунгчето си е настроено на Германия и за аналогова и за цифрова телевизия. Да не излезе, че сони си е сони![]()
Настойвал съм самсунг на цифрова кабелна.Настройките са страна-други и като пускаш да сканираш пусни го само през цифровия тунер сменяш търсенето на пълно или може да го пише Full сканиране друго не пипаш.Първоначално публикувано от kalahari
Успех!