Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 50 от 172 ПърваПърва ... 40484950515260100 ... ПоследноПоследно
Резултати от 736 до 750 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Разликите са следните
    B650 B620
    Ultra Clear Panel -
    BD Wise -
    Wide Color Enhancer 2 -
    Wide Color Enhancer 3 -
    DNIe™+ -
    Ethernet (LAN) -
    USB 2.0 2 1

само за B650
    Video AVI, MKV, ASF (Divx 3.11 / 4.x, 5.1, 6.0, Xvid, H.264 BP / MP / SP, MPEG-4 ASP, Motion JPEG), WMV, MP4, 3gp, VRO, MPG, MPEG (PS), TS (MPEG2 / H.264, VC1)

Musik ja, AC3, LPCM, ADPCM (MULAWALAW), ACC, HE-AAC, DD+

Medi@2.0 Internet@TV, Content Library (Flash), DLNA, USB 2.0 Movie

Wireless LAN Adapter -
    Smart Content Manager -

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

абе сигурно съм прост но не мога да схвана как да си наредя цифровите канали по мой вкус.

В списъка с канали виждам примерно Канал1 - БТВ , Канал2 - НоваТВ, и искам да ги разменя - така че Канал1 да е НоваТВ а Канал2 - БТВ
    Избирам Канал1 / Туулс / Смяна номер на Канала / #2
    ТВ ми казва че Канал2 вече се използва, да го смени ли - ДА. След това БТВ става Канал2, но предишната програма която е била на Канал2 изчезва, и няма как да я сложа на Канал1.
    Как се прави тая работа ?

При аналоговите канали беше много лесно, пускаш го да търси, като намери нещо сетваш номер на канала, ЕНТЕР и готово.
    Може ли същото да се направи с цифровите?

10х

4. Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,от доста време само чета и се образовам.Почти се зарибих с тази промоция за модела на Samsung LE-40B620,та въпроса ми e свързан със неговата матрица,тука в ДОМО-Търговище го има със СМО S-MVA матрица (CN01 пишеше на стикера) от колегата nkd разбрах,че най-често нея слагат на този модел.За мен най-важен е зрителния ъгъл не че ше го гледам на 180 градуса тоя телевизор.S-PVA която казвате,че е по добра как ще се представи на ъгъл 110-120градуса вертикално,при тези условия коя матрица би трябвало да изглежда по-добре.S-PVA доколкото си спомням от прочетеното до тук,малко губеше от по-добрия си контраст при по голям ъгъл,ако бъркам поправете ме.И накрая стрували си да се поразходя до Шумен,Варна което не ме притеснява много да търся по Убавата матрица и по-неработила мостра.Тe май само такива останаха като се услушвам какво да взема

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не разбрах какво имаш предвид под "ъгъл 110-120градуса вертикално", но най-добре е да го прецениш на място.

6. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не разбрах какво имаш предвид под "ъгъл 110-120градуса вертикално", но най-добре е да го прецениш на място.
    просто телевизора че бъде малко по нависоко и къде казваш на място по-добре ше се прецени.Според теб коя от двете матрици има по голям зрителен ъгъл или направо да взимам този със CMO и имали кой знае каква разлика между двете пак казвам най-важен за мен е зрителния ъгъл.Мерси предварително

7. Тук е от
    Jan 2009

Цитат Първоначално публикувано от mechoka
    просто телевизора че бъде малко по нависоко и къде казваш на място по-добре ше се прецени.Според теб коя от двете матрици има по голям зрителен ъгъл или направо да взимам този със CMO и имали кой знае каква разлика между двете пак казвам най-важен за мен е зрителния ъгъл.Мерси предварително
    Е ти предполагам няма да го заковеш неподвижно за стената,нали ще е на стойка,а тя се регулира във вертикално направление,така че какъвто и да вземеш ще си го регулираш от стойката както ти се вижда най -добре и едва ли ще е проблем зрителния ъгъл .

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Здравейте, дотук никой не се е похвалил с PS-42B451, та мога да кажа че съм доволен. Представянето на аналоговите канали е според мен е на много добро ниво, трудно правя разлика между цифровите които излизат и аналоговите. Относно ностройките съм смъкнал контраст и осветеност под 50, спрял съм Edge enhancement dynamic contrast e на low ама може и да го изключа според мен прави много нереални цветовете. засега толкова хебаво ще и друг да пише нещо за тоя панел

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от alexx
    Здравейте, дотук никой не се е похвалил с PS-42B451, та мога да кажа че съм доволен. Представянето на аналоговите канали е според мен е на много добро ниво, трудно правя разлика между цифровите които излизат и аналоговите. Относно ностройките съм смъкнал контраст и осветеност под 50, спрял съм Edge enhancement dynamic contrast e на low ама може и да го изключа според мен прави много нереални цветовете. засега толкова хебаво ще и друг да пише нещо за тоя панел
    Честито за придобивката
    Пиши как е с отпечатването на логото на програмите след продължително гледане на една програма.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

12. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Тази вечер се сдобих с монитор P2370 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052481 Не намерих никъде в форума да е споменат и реших да споделя голямата си радост.Просто е невероятен.Има sleep timer в менюто.Разликата ми изглежда огромна в сравнение с предишния ми 22" 1680x1050 да не говоря за контраста.Незнам дали избора ми е най-добрия но по-красив и функционален за тази цена не намерих по магазините в Бургас.Надявам се че не съм сбъркал темата.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
    Тази вечер се сдобих с монитор P2370 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052481 Не намерих никъде в форума да е споменат и реших да споделя голямата си радост.Просто е невероятен.Има sleep timer в менюто.Разликата ми изглежда огромна в сравнение с предишния ми 22" 1680x1050 да не говоря за контраста.Незнам дали избора ми е най-добрия но по-красив и функционален за тази цена не намерих по магазините в Бургас.Надявам се че не съм сбъркал темата.
    Честито не си сбъркал темата
    съдейки по това
    ЪГЪЛ НА ВИЖДАНЕ- 170 H / 160 V
    матрицата му е TN

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от peter_nn
    В списъка с канали виждам примерно Канал1 - БТВ , Канал2 - НоваТВ, и искам да ги разменя - така че Канал1 да е НоваТВ а Канал2 - БТВ
    Избирам Канал1 / Туулс / Смяна номер на Канала / #2
    ТВ ми казва че Канал2 вече се използва, да го смени ли - ДА. След това БТВ става Канал2, но предишната програма която е била на Канал2 изчезва, и няма как да я сложа на Канал1.
    Как се прави тая работа ?
    Здравей,
    CH list - канала който искаш да смениш - Tools- Редактиране номер канал - Избираш си номера. При мен ако е зает канала , разменя местата на програмите автоматично. Примерно 1 на 2 и 2 на 1.
    Аз лично процедирам с Favorite CH. Добавям си каналите които ще гледам във фаворити и задавам от меню-канал-режим на канал - Предпочитани канали. По този начин избягвам талаша от 260 програми.
    Успех

16. Тук е от
    Feb 2010

възможнo ли е Samsung B 530 da възпроизвежда divx през usb и ако е възможно как става благодаря предварително

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от djsiri
    възможнo ли е Samsung B 530 da възпроизвежда divx през usb и ако е възможно как става благодаря предварително
    Привет djsiri
    Не е възможно да възпроизвежда divx през usb. Това става само при Samsung B550 и B620 защото са на друго шаси-различно от това поставяно в B530.Затова и препоръчвам моделите от 550 нагоре.

18. VTL
    VTL е офлайн

Тук е от
    Jan 2010

djsiri при положение, че вече има доста филми в MKV формат, защо ти е да гледаш на телевизор с такава резолюция замазаните филми на divx?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе