Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
377. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

32 8.49%
  • LCD 32"

97 25.73%
  • LCD 37"

50 13.26%
  • LCD 40"

165 43.77%
  • LCD 46"

30 7.96%
  • LCD 52"

2 0.53%
  • LCD 55"

1 0.27%
Страница 54 от 172 ПърваПърва ... 444525354555664104 ... ПоследноПоследно
Резултати от 796 до 810 от общо 2568

Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2010

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Здравейте имам телевизор самсунг LE37B650.
    И съм много щастлив.

До момента всичко работеше перфектно.
    Направих си DLNA мрежа с лаптопа.
    Вързах го и към интернет (youtube...)

Но в един момента започна да не може да се свързва с интернета.
    DLNA мрежата работи затова предполагам че проблема не е хардуерен.
    При тест на мрежата ми дава скорост до 3 mbps.
    Но не успява да зареди приложенията и ми изписва(връзката е неуспешна смущения в мрежата)
    Дайте моля предложения къде да търся проблема.
    В доставчика на интернет, рутера, кабели или в телевизора.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

@ redsxz
    Проблема е в бавният ти интернет. Когато телевизора не може да отвори зададено приложение за определено време-показва - (връзката е неуспешна смущения в мрежата).Трябват му поне 10Mbt/s.

Samsung’s 2010 EU line-up will be unveiled on Monday
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1266598032

4. Тук е от
    Feb 2009

Цитат Първоначално публикувано от peter_nn
    Няма голяма фирма която да ти отговори на конкретни технически въпроси. Поне аз не знам. Инфо може да получиш само от форуми и knowledge base, ако поддържат такава.
    В CNET форума на Самсунг има пичове от Самсунг които отговарят на някои неща. Но се съмнявам, че на въпроси за фърмуера ще кажат нещо - никъде из мрежата не намерих инфо каква точно да го е@# е разликата между един и друг фърмуер - явно е голяма тайна

Аз съм с В750 - 2005.0 и всичко ми работи нормално, вкл. СамиГо екстеншънс. Едва ли ще загубиш нещо ако се ъпгрейднеш - но аз не съм се ъпгрейдвал, ТВ-то си беше с 2005.0 фабрично.
    И аз съм фърмуер 2005.0 на 37В650, но много от опциите не са ми активни ,дори подсветката под логото не мога да активирам.Фърмуера е фабрично инсталиран.Каква е твоята матрица.

5. Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    Плевен

Здравейте. След като на автоматично пълно търсене и при настройки "други държави" телевизора успя да запамети 68 цифрови програми, а те са 145 опитах с ръчно търсене. Всичките 145 програми са на 16 честоти. Влизам в ръчно търсене на цифрови програми, задавам честота в KHz, също съответните модулация и скорост на символите, които извадих от цифровия приемник на другия телевизор. Телевизора открива и запаметява всички програми независимо дали са кодирани или не, но стигна до 101 запаметени цифрови програми и не иска повече. Проверявам по списъка канали от кои честоти липсват, давам да търси за съответната честота обаче той изтрива някои вече запаметени програми и те отново остават 101. Някой знае ли на какво може да се дължи това. Модела е LE19B541.

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Здравей Snake_Eater ,леко ми избяга идеята ти ,но ще опитам да ти помогна.Като за начало може да изключиш ТВ от контакта за няколко минути.След това го свържи с ПС3 /надявам се ,че всеки път го правиш при изключено положение!/ и задръж бутона за вкл. на ПС3 докато не чуеш второ изпиукване /около 5-10 сек./.Сега ПС3 е на стандартна резолюция и е засякло че връзката е през HDMI и ще те пита дали да настрои резолюцията според ТВ. Може преди това да зададеш на HDMI входа ,който използваш ,да е на "точен екран" /или както се казва в твоя ТВ/. Ако нещо не се получи , пробвай на друг HDMI вход. Надявам се ,че помогнах -ако има нещо друго -питай .

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Тук е от
    Dec 2008

Здравейте, телевизора ми е Samsung LE52M86BD. Като го включа мига червената лампа, цъка и не светва. Някаква идея откъде може да е проблема? Мерси

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от baaaaa
    Здравейте, телевизора ми е Samsung LE52M86BD. Като го включа мига червената лампа, цъка и не светва. Някаква идея откъде може да е проблема? Мерси
    Това могат да ти кажат само в сервиза. Със всяко включване на телевизора той си прави самодиагностика и ако нещо не е наред се включва защитно реле и червеният светодиод -мига. Броя мигания и паузата между тях показва каква е повредата.

11. Тук е от
    Dec 2008

Мерси hristoslav2 транспорта малко сложен

12. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от baaaaa
    Аз имах такъв проблем още на 2-я ден като го купих моя. Мисля че е от многото включвания и изключвания (влизане в сервизното меню) и се задейства някаква защита предполагам. На другия ден пак не искаше да изгрее, но по едно време жената какво барна и трагна. Нямам представа от какво е било но от тогава внимавам повече...

13. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
    Аз имах такъв проблем още на 2-я ден като го купих моя. Мисля че е от многото включвания и изключвания (влизане в сервизното меню) и се задейства някаква защита предполагам. На другия ден пак не искаше да изгрее, но по едно време жената какво барна и трагна. Нямам представа от какво е било но от тогава внимавам повече...
    Прати му жената

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    @ redsxz
    Проблема е в бавният ти интернет. Когато телевизора не може да отвори зададено приложение за определено време-показва - (връзката е неуспешна смущения в мрежата).Трябват му поне 10Mbt/s.

Samsung’s 2010 EU line-up will be unveiled on Monday
    http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1266598032
    Благодаря за отговора.
    Проблема наистина бе там след телефонен разговор с доставчика вече всичко е наред.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Честито за придобивката
    Пиши как е с отпечатването на логото на програмите след продължително гледане на една програма.
    засега не наблюдавам такова нещо, а гледам само НОВА или БТВ
    явно може да е свързяна и с настройки когато се вдигне контраст и яркост, при мен са на 50 засега

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

40B750 - много бавно ми превключва цифровите канали.
    Екрана седи напълно черен 3 секунди, и чак след това се появява новия канал. При аналоговите е нормално, под секунда.

Има ли начин да се ускори?
    В сервизното меню намалих съответната опция, май беше RF Mute Time, от 600 на 300 - никакъв видим ефект.
    Прави ми впечатление, че като че ли го бави разпознаването на типа звук - моно / стерео. Това отнема около 3 секунди, и веднага след като на екрана се изпише Моно или Стерео, се появява картина.
    Ако причината е това, може ли да се сменят звуковите настройки, някакси да му се каже че всичко е стерео и да не се мъчи да разпознава?

10х

18. Тук е от
    Feb 2010

Загледал съм се в 40B620 ,
    какво ще кажете относно промоцията в ТМ за 1600 лв. заедно със система за дом. кино ?

И още нещо, ако софтуерно се направи 40B620 на 40B650 какви остават разликите в двата модела ?
    Мерси предварително !

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player Samsung / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 27-03-15, 00:10
  2. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  3. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе