На надстройка на софтуер излиза новата версия 2010/11/04_003003 по-отдолу чрез USB,под него-онлайн,под него с канал и най отдолу актуализиране режим готовност:2ч. по-късно
На надстройка на софтуер излиза новата версия 2010/11/04_003003 по-отдолу чрез USB,под него-онлайн,под него с канал и най отдолу актуализиране режим готовност:2ч. по-късно
Много странно! Аз също инсталирах новия фърмуер (от официалния сайт) на същия телевизор, но не съм забелязал влошаване на картината. Изобщо никакви проблеми не съм забелязал.Първоначално публикувано от emog
emog ако ти си правил обновяването онлайн а lrn го е правил с USB и няма никакви проблеми спорет мен пробвай да го флашнеш и през USB.
Какъв ви е зора да обновявате? Или това ни е природно заложено да бараме навсякаде? Като си работи нормалко какъв ви е дерта?
Здравейте,
на модел LE46A786 може ли да се качи софт на В-серия? За да може да се гледат филми през USB-то
Благодаря предварително за инфото.
Не! Не се и опитвай да го правиш /имат различни шасита и процесори -ще го блокираш /- телевизора ти няма да плейва филми през USB.Първоначално публикувано от papid4
Първоначално публикувано от emogХайде сега ,двамата да публикувате тук настройките си за картина - за да видим разликата.Първоначално публикувано от lrn
A направи ли мастер ресет? Задръж exit за около 20-30 секунди и излиза меню за ресетване на настройките. Това ще ти изтрие всички настройки които си правил, но при качване на нов фърм се препоръчва да се мине през ресет (особенно при такава голяма разлика във версиите).Първоначално публикувано от emog
Аз също съм с този упдейт и нямам никакви проблеми. Аз го качвам главно заради 3D-то и в последните версии мога да кажа, че вече почти няма проблеми с кростолка. Пък и гледах една доста интересна тема, кадето имаше тестове с различна температура на дисплея и очилата. При заграяване на очилата и дисплея до 24 градуса вече нямаше кростолк Доста интересен тест, но не успявам да го намеря.
Много ти благодарим за отговора!!!Направих го и става супер ,надписите определено се четат по лесно въпреки ,че всичко е с главни букви!А само да те попитам ,дали е възможно да се смени шрифта!Първоначално публикувано от martinbvbvbv
Този ефект при лед подсфетка при всички модели ли се наблюдава .https://www.youtube.com/watch?v=I5VrlFrsHLQ#
Не. Това се среща само при 8-ма LED серия/2010г/-причината е че подсветката е разделена на 8 сектора/2 реда по 4 блока и когато трябва да се осветят надписите в средата на екрана ,светват средните два горни и два долни блока /2,3 и 6,7/.
1 2 3 4
5 6 7 8
Имай в предвид че този ефект се вижда само под ъгъл/по хоризонтала/.
Здравейте отново,при качване на нов фърм на флашка трябва ли да направя нова папка за exe файла и при инсталиране да изключа ли кабелната и интернета от телевизора
За шрифта незнам дали може да се смени.Първоначално публикувано от alex_
Здравейте, има ли шанс на вградения плеър да тръгне HDDVD 1080p. Дали ще стане със смяна на разширението както за BluRay, или ....?
Не става. Разликата е голяма и не става само със смяна на разширение. Трябва тотално преконвертиране до mkv, m2ts или нещо, което чете плеъра.Първоначално публикувано от katlak
И предполагам качеството на картината ще се влоши при преконвертиране?Първоначално публикувано от lazarus18