Би могло и да не се промени изобщо.Първоначално публикувано от katlak
Въпрос на енкодинг е. Дали обаче си заслужава да загубиш няколко дена за да направиш тази операция е друг въпрос. Сигурен ли си, че го няма и на BD излезнало въпросното нещо?
Би могло и да не се промени изобщо.Първоначално публикувано от katlak
Въпрос на енкодинг е. Дали обаче си заслужава да загубиш няколко дена за да направиш тази операция е друг въпрос. Сигурен ли си, че го няма и на BD излезнало въпросното нещо?
Колеги, дали с дистанционно от плазма Samsung PS42C450 ще мога да управлявам Samsung LE40C650 ? Мога да го купя на много изгодна цена, но няма как да го пробвам преди да го платя.
Става!!!Първоначално публикувано от root666
Здравейте, изправен съм пред дилема. След 10 години вярна служна на CRT Samsung 21" дойде време да помисля за нов. не че се е развалил или прави проблеми. просто реших , че е крайно време да се насладя на HD i BD. прочетох цялата тема , но никъде не видях някакви реални отзиви за модела 40C7000. Насочил съм се към този модел. Може ли малко повече инфо за него. Заслужава ли си да давам толкова пари. В къщи разполагам с конзола PS3, рутер за два HD layr-a и ми омръзна да се търкалят разни кабеляци. Моля за помощ!
Според мен сложи още 200лева и вземи 40С8000 така и така ще купуваш поне да е по висок клас а и имаш подарък един чифт активни 3D очила.
Здравейте колеги! Някой маже ли да ми помигне с намирането на нов firmwere за Samsung 933HD. От два дена се ровя из нета но без резултат. Благодаря!
Здравейте, отскоро съм със Sаmsung LE-37C650 и съм неприятно изненадан от следното-много неравномерна подсветка, което се забелязва и при не много тъмни сцени макар в стаята да е светло. Другото което също е доста дразнещо е когато не съм седнал централно с/у телевизора (по-мало от метър вляво или дясно от него), тогава картината започва да сивее и да избледнява. Предишния ми телевизор също беше LCD, но там всичко беше ОК и след толкова суперлативи за С650 очаквах много повече. Искам да попитам това нормално ли е и дали някой от от притежателите на тази серия TV имат такива проблеми?
не мисля , че това е отгоер на въпроса ми. Явно ще продължа да търся. И само зараде едните очила още 200 лв ,незнам дали си заслужава. какво повече ми дава c8000 от c7000.
c7000 дали има нещо като второ дистанционно![]()
Взимай спокойно C7000,телевизора се справя доста добре с какъвто и да е сигнал,на мен лично цветовете малко не ми допадат,но отклоненията са малки и с правилна калибровка нещата се пооправят.Ако ще се дават 200за някой модел и 3D не е задължително условие може да погледне LG 42LE8500,който е Full LED модел и е съвсем друга бираПървоначално публикувано от www_
.При С7000 трябва да внимава когато се взима за равномерността на посветката,забелязва се като струйки с по тъмни места по краищата.
Само със стандартното дистанционно е в комплекта,второто с двата дисплея е допълнителна опция.В С9000 е в комплекта.Първоначално публикувано от mgan4ev
МОЛЯ ЗА ПОМОЩ!
Имам Samsung c630 и имам проблем с цифровата телевизия - проблемът ми е следния, на 23ти и 40ти канал хващам тв програмите (на тези каналисигнала е mpeg 4), a на 64ти канал не хващам нищо, като доколкото знам сигнала е mpeg 2.Някой да може да помогне? някой има ли същия проблем?
Ами според мен не е нормално, макар че аз съм със 40 инчовия вариант.Първоначално публикувано от Jasira
Съжалявам , че може би досаждам вече, но съм без изходица. Тръгнах от Сони , после четейки този форум ме запалихте по самсунг , но никой не казва защо един модел е по добър от друг и защо да е с LED подцветка или да не е . Да се хвърлям ли на 3D или да си взема обикновен. Ами аз по-бързо ще си избера кола от колкото телевизор. Не вярвам на консултантите по веригите. Много често , аз знам повече оттях , макар че не ми е работа.
Дайте отзиви за Samsung LE40C750 3D,има го за 1999лв и 3д очила!
Някой може ли да ми даде някакви настройки за Samsung 40c6000 и къде пише с каква матрица е, че го въртях три пъти и не видях никъде / някъде през решетките /.
Kakва марка твърд диск да си взема 2.5" - 500gb или да е 3.5" - 1tb. със собственно захранване ?