Аз бих взел С750.
Аз бих взел С750.
Аз си взех и имам много поводи да си дразня приятелчетата с ледоветеАз бих взел С750
Още едно ЗА LCD-то. И съм с C750 и съм много доволен.Първоначално публикувано от svetlio1
Имам едно питане-виждам, че има наличен ъпдейт на софтуера на телевизора. Мисля, е беше 3006.
Да го ъпдейтна ли или има проблем с него?, Някой да е пробвал?
В сравнение с 40c8000 видимо е по лошо черното на 40c750 и 40c7000.Първоначално публикувано от lili66
В домашни условия разликата едва ли толкова видима ,а и 40С8000 е с 800лв по-скъп от 40С750 -това си е един 32" ТВ /или сериозна почерпка за покупката /
TM чакат нова партида от C750 към края на месеца , може да изчакаш да видиш на каква цена ще са. Много се надявах да падне цената на 46C8000 но свършиха бр. от него и няма да докарват .Първоначално публикувано от svetlio1
благодаря на hristoslav2 за инфото в началната страница и на mike_bg за отговора на питането ми за wi-fi адаптор, взех си и аз Tenda W302U http://www.multirama.bg/product/1737...nda-w302u.html и като го пъхнах в USB-то на моя ТВ LE-32C653 си го разпозна без никаква допълнителна намеса като SAMSUNG WIS-09ABGNX За инфо на мераклиите останаха още 2 бр. в Мултирама на Солунска
Благодаря на ste1, samisam,johnyboy,svetlio1,elcos!
Успях да активирам сателитния тунер на телевизора Самсунг С650, като влязох в сервизното меню и от там на Option - Tuner - от DVB_TC на DVB_TCS .... и после при рестарт в менюто на тв- то в Plug & Play при търсенето на програми се появи на източник от : АНТЕНА , КАБЕЛ..... и САТЕЛИТ
hristoslav2 може да добави това в FAQ ,като още една от допълнителните възможности , които не са активирани , но могат да се пуснат в нашите телевизори.
Ти хубаво си го пуснал софтуерно, но дали съществува хардуерно този тунер?Първоначално публикувано от joropl
Опа ново 20 ,а сега да се пройзнесът спецовете който са го тествалиПървоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo
дали реалано работи хардуерно понеже нямам булсат
Предполагам че хардуерно не съществува. Другото е че няма вход за него, така че дори и да е там, няма как да се включи кабела от антената в него.
Ние си взехме C750 и макар да бе мостра на 1000 часа работа работи перфектно.Първоначално публикувано от lili66
Ако ще ползваш 3д-тоне мислиш ли че 40" диагонал няма да ти е малко ??
п.с. 3д-то е домашни условия си е голяма кирия
p0ckata,46" ще е по-добре,нали?А защо избрахте C750 пред LED,аргументирай се!Много ми е трудно да взема решение.Благодаря за съвета за инчовете,ценовата разлика е 150-200 лв,не е много.
Както е изписано в повечето теми за всички телевизори ЛЕД е технология която тепърва ще навлиза ще се разработва и доизкусорява. Защо избрахме LCD защотото несъм фен на плазмите. Чесно немога да кажа как е при C7000 но при C750 висичко е изкусорено и картината ми харесва доста при СД сигнал с Кам модул.Първоначално публикувано от lili66
Според мен за тези пари който си приготвила ена 46" няма да ти е никак зле имаи напредвид че диагонала винаги омалява на окото по добре повече поне според мен.
Поздрави и успех в избора.