Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 37 от 101 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно
Резултати от 541 до 555 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    spark33 смени името на филма и субтитрите ...направи ги малки , примерно filma.mkv
    Ок и това ще пробвам, но вече почвам да се разочаровам от UE32D6500 аз ли ще се грижа за него или той за мене ?

2.  

3. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

eeee отказваш се бързо. То така се почва, докато си паснете ще има дразги , после вече ще е любоФ

4. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

eeee отказваш се бързо. То така се почва, докато си паснете ще има дразги , после вече ще е любоФ
    Разстроен съм отново. И така не става, не става и с програмката за правене на 3Д суб. Ужас! Никога няма да мога да гледам 3Д филм със субтитри на български език

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Аз тоя филм го имам изтеглен , но не съм го пускал, ще проверя довечера при мен как е ...не се отказвай

6. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Аз тоя филм го имам изтеглен , но не съм го пускал, ще проверя довечера при мен как е ...не се отказвай
    ДОбре. В момента пробвам настройките на 3D-Subtitler да видим и там какво ще направя....

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Как да си активирате HbbTV в телевизор Самсунг.
    http://www.ullrich.es/job/service-me...freischaltung/
    Вдясно на страницата има колонка с инфо за още....екстри.

http://translate.google.bg/translate...eischaltung%2F

8.  

9. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

А някой може ли да ми каже, дали UE32D6500 ще прочете .ass субтитри или да си търся други ?

10. Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от spark33
    Разстроен съм отново. И така не става, не става и с програмката за правене на 3Д суб. Ужас! Никога няма да мога да гледам 3Д филм със субтитри на български език
    При мен (UE46D6500) няма никакъв проблем със субтитрите. Обърни внимание понякога слагат два вида субтитри заедно с филма - sub файл(няколко мегабайта) и srt (60-70K). На теб ти трябва srt-то, махни другия. Името на файла със субтитрите трябва да съвпада с това, на филма.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Като стана въпрос за D6500 - hristoslav2 срещал ли си някъде обяснение ,каква всъщност е причината за намалената резолюция в 3Д режим ,защото модели с доста по-слаб хардуер /теоретично / нямат такива проблеми ?

12. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Като стана въпрос за D6500 - hristoslav2 срещал ли си някъде обяснение ,каква всъщност е причината за намалената резолюция в 3Д режим ,защото модели с доста по-слаб хардуер /теоретично / нямат такива проблеми ?
    Нямам никаква идея. Още съм много бос в тая тема. За пръв път имам 3д ТВ и не знам нищо. Само питам тука за това и онова.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Аз си го обяснявам с поставеният в 6-та серия по-слаб процесор и различният софтуер.
    Тази година този проблем няма да го има - нов процесор в ЕS6000.

14.  

15. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Аз си го обяснявам с поставеният в 6-та серия по-слаб процесор и различният софтуер.
    Тази година този проблем няма да го има - нов процесор в ЕS6000.
    Аз не знам сега, да си тегля ли блу рей диск формати или да не си тегля ? Мисля да пробвам да ги пусна през външен харрд на ТВ-то да видя дали ще отвори нещо или няма смисъл да пробвам ?

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако беше до софтуер -да са го оправили ,а в TL на Тошиба също не е кой знае какъв хардуера... Така и не срещнах никъде правдоподобно обяснение ,а по-принцип в Самсунг винаги са били със запас ...

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Тук е от
    Aug 2011

Здравейте и от мен. Някой беше питал преди време как да се извади звук от ТВ самсунг. Имам телевизор 40Д6500.
    Нямам възможност да ползвам оптичния изход, не искам да ползвам и изхода за слушалки, за да не е включен ТВ постоянно към усилвателя.(ползвам го и за музика
    При включване на скарт преходника (включен в комплектацията на ТВ) към изхода на телевизора на него излиза видео плюс стерео сигнал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 37 от 101 ПърваПърва ... 2735363738394787 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе