Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 27 от 101 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2011

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Здравейте на всички,

Обмислям покупка на външен хард диск ( минимум 1Tb), който искам да включа в мрежа между телевизор и лаптоп, и който да използвам както за складиране на информация - сваляне от интернет директно на него, така и за гледане на филми на телевизора от него.
    Телевизора ми е Самсунг 40С5000, който чрез кабел съм го вързал към рутер Linksys WRT54G и сега чрез PC Share Manager гледам филми от лаптопа.
    Имате ли идея как може да стане това и дали изобщо е възможно. Ако е възможно трябва ли да търсе определен вид хард диск с определени параметри и т.н.

Благодаря предварително!

Поздрави

2.  

3. Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от bengazarasz
    Здравейте на всички,

Обмислям покупка на външен хард диск ( минимум 1Tb), който искам да включа в мрежа между телевизор и лаптоп, и който да използвам както за складиране на информация - сваляне от интернет директно на него, така и за гледане на филми на телевизора от него.
    Телевизора ми е Самсунг 40С5000, който чрез кабел съм го вързал към рутер Linksys WRT54G и сега чрез PC Share Manager гледам филми от лаптопа.
    Имате ли идея как може да стане това и дали изобщо е възможно. Ако е възможно трябва ли да търсе определен вид хард диск с определени параметри и т.н.

Благодаря предварително!

Поздрави
    Зависи дали искаш лаптопа да е включен докато гледаш филми

Единия вариант е външен хард и с USB -> Laptop -> PC Share
    Другия е да си вземеш външен хард диск с лан (има такива, и разликата в цената не е кой знае колко голяма) и да го вържеш към рутера .. така и телевизора и лаптопа ще го виждеат.

друг вариант е да си вземеш като 1вата опция, но да местиш хард диска ту на лаптопа за да теглиш, ту на ТВ-то за да гледаш..

4. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Цитат Първоначално публикувано от bengazarasz
    Здравейте на всички,

Благодаря предварително!

Поздрави
    Има кутии за HDD които са с SATA и USB и с отделно захранване.Ако имаш SATA вход на лаптопа ,може да ползваш диска едновременно за лаптопа и ТВ.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Varna

http://www.fullhd.gr/hdtvs/lcd-tvs/1...cd-series.html
    ЕS5500 e без 3D има и някой други малки различия от това което пишат Гърците спрямо 1-ва страница.

6. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от animania
    Зависи дали искаш лаптопа да е включен докато гледаш филми

Единия вариант е външен хард и с USB -> Laptop -> PC Share
    Другия е да си вземеш външен хард диск с лан (има такива, и разликата в цената не е кой знае колко голяма) и да го вържеш към рутера .. така и телевизора и лаптопа ще го виждеат.

друг вариант е да си вземеш като 1вата опция, но да местиш хард диска ту на лаптопа за да теглиш, ту на ТВ-то за да гледаш..
    Благодаря за бързите отговори!

Мисля, че втория вариант - да го вържа директно за рутера ще е най удобно, тъй като лаптопа го местя непрекъснато и няма да е много удобно да бъде закачен за него харда, а и така най-вероятно отпада изискването лаптопа да е включен при гледане на филми. Предполагам, че ако си купя хард с лан и го включа в рутера когато свалям нещо от интернет ще мога директно на него да записвам?!?

При този вариант има ли нещо специфично като настройки, които трябва да се правят, за да се виждат всички устройства ( лаптоп, хард диск, телевизор) в една мрежа?

Поздрави,

7. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от TonyB
    Този D8000 не спира да ме разочарова, постоянно губи връзка с интернет дори когато е свързан с кабел, измамата с дистанционното което няма смарт хъб и още някои други екстри които ги имаше на рекламата.
    Това което най-много ме изнерви е че когато пуснеш 3D не може да се пусне на 2D в един екран да стане като обикновено HD, има само три икони 2Д към 3Д, вертикално 3Д и хоризонтално 3Д, няма 3Д към 2Д което го имаше на C серията и аз го използвах доста често заради детето защото аз гледах филмите в 3Д, а пък на него същите филми му ги пусках в 2Д.
    В менюто има опция 3D към 2D.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от augata
    http://www.fullhd.gr/hdtvs/lcd-tvs/1...cd-series.html
    ЕS5500 e без 3D има и някой други малки различия от това което пишат Гърците спрямо 1-ва страница.
    Благодаря за забележката. Оправих грешките, но има още какво да се пипне по таблицата в 3-ти пост. Като имам повече време ще я направя като таблицата за плазми Панасоник.

10. Тук е от
    Nov 2011

здравейте,
    имам 40Д6530 след като предпоследно упгрейднах ТВ-то ю-туб ми се смени.Сега не мога да си изкарам последно преглеждани клипове ,клавиатурата е по кофти от преди .има ли на4ин да си върна стария ю-туб

11. ozz
    ozz е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Mar 2011

Здравейте,
    Имам тв 40c650 искам да свържа към него външна звукова уредба, която има само аналогов вход. В менюто на телевизора има опция външен високоговорител/ТВ високоговорител. Но не намирам аналогов звуков изход на панела на телевизора.

Възможно ли е да направя такова свързване или има възможност само за свързване с оптичен кабел.

12. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

През изхода за слушалки можеш да го вържеш. Другият вариант е оптиката

13. ozz
    ozz е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Mar 2011

Да свързва се така но не може да се управлява от дистанционното. Идеята ми е да свържа безжични слушалки които да управлявам от дистанционното. Тази опция външен високоговорител/ТВ високоговорител само оптичния изход ли управлява?

14.  

15. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте предстои ми покупка на нов телевизор, клоня към Самсунг, но се чудя дали да изчакам за новите модели, някой има ли информация кога точно ще стане това? Март или април?

16. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

ozz , няма пълно щастие John Matrix ...ако ще купуваш нисък или среден клас ....заслужава ли си чакането ? Айде за средният клас 3D Full HD ...

17. Тук е от
    Feb 2012

Аз затова питам тук, до сега не съм се интересувал от цените и незнам дали самите цени падат или просто за същите пари си купуваш по-голям размер/екстри. Но тъй като дойде и това време искам съвет от вас.

18. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цени Samsung 2012 за американския пазар http://www.flatpanelshd.com/news.php...&id=1329475393

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 101 ПърваПърва ... 1725262728293777 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе