Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 63 от 101 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Ще цитирам мнението си от друг форум за телевизор 32EH5450:

Не очаквайте някакво професионално ревю от мен, засега мога само добри неща да кажа.

Качеството на картината от телевизията която се лови на антена е много добро, хващам само ТВ7 и БТВ - дигиталните версии, и двете се виждат идеално като за 576i картина на антена. Утре ще прекарат телевизия от кабеларката и ще кажа как са и HD каналите. Цветовете ми харесват, черното си е баш черно, аз почти не правя разлика между изгасен телевизор и черна картина. Някое по-набито око може и да намери по-осезаема разлика. Матрицата ми е с код P, което според форума на Сетком значи, че е китайска CMI - но това все пак е бюджетния клас на Самсунг и има голяма вероятност повечето да са такива. Лошото е, че от Самсунг са променили стикерите на кашоните и вече не може да си избираш според това с каква матрица е. Не че има някакво значение за мен кой е производителя.

Интерфейса на менюто на мен много ми допада, всичко е подредено и си е точно на мястото. За каквото съм се сетил да проверя, не ми се е налагало да се ровя, веднага се намира. Например за да промениш encoding-а на субтитрите, за да не се виждат "йероглифи", натискаш tools на дистанционното и то си е там.

Вградения плейър също ми хареса как е направен. Толкова е елементарен, ръгаш флашката и те пита - снимки, музика или видео, и ти отваря един прозорец, в който разглеждаш съдържанието на флашката. Субтитрите се пускат сами, стига да носят същото име като на файла на филма. Има 3 размера на буквите - малък, среден и голям Не знам дали могат да се увеличат допълнително, ще пробвам довечера. На мен дори и на голям размер ми идват дребни. Също не знам дали може да се регулира позицията им, прекалено ниско стоят.

За смарт функциите не мога да кажа нищо, не съм го вързал към интернет все още, пък и хал хабер си нямам какво изобщо е това Smart TV
    Но при натискане на бутона SMART излизат доста щуротии, ще ги разгледам като имам време. Има доста слотове за всякакви кабели, има слот за USB и отделен такъв за HDD. Доколкото видях, ако закачиш HDD може да си правиш директен запис върху него на предаванията.

На първо четене е това, както казах утре като прекарат телевизията ще събера още впечатления.

Само да спомена, че в магазина като бях, демото, което бяха пуснали на телевизора, изобщо не ми хареса как се вижда. Даже започнах да се замислям за друг модел, но в крайна сметка взех този и не съжалявам.
    Колебаех се между този и LG LK430, но LG-то чете само снимки и музика през USB, и няма смарт функции. Иначе като картина и двата са на ниво, и ако някой ще го взима само за телевизия, препоръчвам да се насочи към LG-то. Имаше 42 инчови на промоция за 600лв и хората не случайно ги разграбваха като топъл хляб. На мен 42'' ми идват прекалено много, даже и тези 32 са ми леко в повече

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2008

Малии добре че хванах самсуняка с 10 дюбели,че декорациите по лавиците около него изпопадаха

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от bonethugs
    Имаше 42 инчови на промоция за 600лв и хората не случайно ги разграбваха като топъл хляб. На мен 42'' ми идват прекалено много, даже и тези 32 са ми леко в повече
    След 2 седмици ще започне да ти малеее....

Цитат Първоначално публикувано от cynic
    Малии добре че хванах самсуняка с 10 дюбели,че декорациите по лавиците около него изпопадаха
    Сега ще се изредят доста хора на които са им паднали телевизорите. Обикновенно ги поставят на паянтови масички без да ги захванат допълнително /поне с едно телче закрепено за дюбел в стената зад телевизора/

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Здравейте. Да се похваля с новата придобивка - Самсунг 32EH5450. Също като по горния съфорумец мога само добри отзиви да дам. Вързах го с Лан кабел към нета - абе доста добре се представя. Гледам онлайн филм без проблем, освен един: гледам онлайн филм и от двете страни на екрана има черни ивици. Естествено и хората са ненормално слаби . Може и да е писано по назад за този ефект но не откривам как(дали)може да се разпъне картината на целите 32 инча. Предварително благодаря на помогналите

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

За съжаление и аз не съм открил начин за разпъване на картина от интернет. Това важи и за youtube клиповете.

7. Тук е от
    Oct 2011

Здравейте,закупих Samsung 32eh5450 за подарък на родителити си и направих тези настройки от първа страница:
    Базови настройки на картината за модели със светодиодна подсветка/LED/ С6000,7000,8000, D6000,7000,8000
    Picture preset: Movie
    Backlight 8
    Contrast 95
    Brightness: 45
    Sharpness: 0
    Tint: G50/G50
    Eco Off
    Black Tone Off
    Dynamic Contrast Off
    Shadow detail 0
    Gamma +1
    Color Space Auto
    Flesh Tone 0
    xvYCC Off
    Edge enhancement Off
    Motion lighting Off
    LED Motion Plus On
    Color Tone Warm1
    Size Screen Fit
    Digital Noise Filter Off
    Mpeg noise filter Off
    Film mode Off
    HDMI Black level Low
    Motion Plus Off

--------------------------------------------------------------------------------
    но за съжаление,телевизора предава по-кофти от преди...Помагайте

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Щеше да я цело чудо да се получи така с тези настройки.

11. Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Щеше да я цело чудо да се получи така с тези настройки.
    Ами помогни де; )

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Слагай го в режим Кино, нагласи си яркост/контраст/подсветка с някой от калибрационните дискове и това е.
    За другото трябва уред, а от готовите настройки ползвай само да видиш кои "подобрители" да изключиш.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

14.  

15. Тук е от
    May 2012

Здр колеги,дойде време и аз да си взема ново TV.И се колебая между няколко модела:
    Samsung UE40D6500
    SAMSUNG UE-40ES6100
    Въобще,ако можете да ми предложите до 1850 лв ще съм ви много благодарен,понеже четох из форума и от писаното разбирам,че новите модели разочароват,от което следва въпроса:
    Да гледам от миналата година модели(ще са по-евтини,ако не друго) ли ?
    Видях,че тоя D6500 не е Full HD 3D но при 40' лошо ли е ?

16. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Здравейте, загледах Samsung 55D6000 - добра цена за тоя размер. Имате ли представа с каква матрица е и дали е добра покупка? От таз годишните модели има ли нещо в тоя ценови диапазон за тоя размер?

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Излезе някакъв нов фирмуер T-VALDEUC-3014.1 за модел С650 от 2010 година.Инсталирах го, но не виждам някакви промени. Някой има ли идея какво е пипнато?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от A-Rod
    Здр колеги,дойде време и аз да си взема ново TV.И се колебая между няколко модела:
    Samsung UE40D6500
    SAMSUNG UE-40ES6100
    Въобще,ако можете да ми предложите до 1850 лв ще съм ви много благодарен,понеже четох из форума и от писаното разбирам,че новите модели разочароват,от което следва въпроса:
    Да гледам от миналата година модели(ще са по-евтини,ако не друго) ли ?
    Видях,че тоя D6500 не е Full HD 3D но при 40' лошо ли е ?
    Samsung UE40D6500 - като картина ми харесва повече от новият SAMSUNG UE-40ES6100....Виж ги на живо в магазина.
    Това - че не е Full HD 3D няма да го забележиш с невъоръжено око при този диагонал от 2,5метра.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 63 от 101 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе