Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 65 от 101 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2010

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Да, на 32ЕН5450 субтитрите са перфектни като големина и разположение.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от joro777
    Да, на 32ЕН5450 субтитрите са перфектни като големина и разположение.
    Това звучи добре и дано да е така, защото някъде май пак бях чел оплакване от големината на субтитрите при 40" модели... освен ако няма разлика като цяло между различните диагонали - т.е. например при 32" да са ОК, а при 40" да са малки...

4. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте,
    Някой може ли да ми обясни как да инсталирам samygo Auto на C650, откъде да сваля програмата?
    До сега се ровех и никъде не намерих в форума, разгледах един руски сайт ама не съм сигурен какво ще объркам.
    Благодаря

5. Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от joro777
    Здравейте, от два дни съм собственик на UE32EH5450 и имам два въпроса.
    1. Пуснах му интернет от втората лан карта на компютъра с прав кабел и споделяне на връзката. Тръгна без проблеми, но скоростта на компютъра ми е 14 mbps, a на тв е 7 mbps. Това нормално ли е при положение, че на компютъра не се прави нищо в момента на измерването на скоростта?
    2. Не мога да си направя регистрация, създадох си акаунт като написах email и парола, но не мога да активирам нито фейсбук нито туитър. Ако може някой да обясни по-подробно как става регистрацията ще съм му много благодарен
    Здравейте,
    Инсталирах си Allshareplay и като дам remote play от компютъра файловете ми тръгват на телевизора, но когато вляза в Allshareplay на телевизора пише, че няма свързано устройство и не мога да си пускам клипове директно от телевизора въпреки че съм споделил папките си на компютъра.
    Ако може някой да помогне и по горния пост?

6. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Здравейте! Моделът на телевизора е ES6100. Още не е свързан към ТВ-сигнал. Опитах се да пусна филм през USB, но вграденият плейър на Самсунга не ми прочете субтитрите на БГ. Излизат на маймуница. Субтитрите са *.srt, със същото име като основния файл и в същата папка. От друг външен плейър субтитрите се четат. ENG субтитри се четат нормално. От менюто за настройки на ТВ-сигнал съм настроил субтитрите (без ефект), но когато е включен външен източник (USB) менюто за настройки не е активно. Бихте ли ми помогнали?
    Има ли някой колега с ES6100 да сподели как е при него?

7. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от legalbg
    Здравейте! Моделът на телевизора е ES6100. Още не е свързан към ТВ-сигнал. Опитах се да пусна филм през USB, но вграденият плейър на Самсунга не ми прочете субтитрите на БГ. Излизат на маймуница. Субтитрите са *.srt, със същото име като основния файл и в същата папка. От друг външен плейър субтитрите се четат. ENG субтитри се четат нормално. От менюто за настройки на ТВ-сигнал съм настроил субтитрите (без ефект), но когато е включен външен източник (USB) менюто за настройки не е активно. Бихте ли ми помогнали?
    Не трябва ли да са на Предпочитани

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от vasok
    Здравейте,
    Някой може ли да ми обясни как да инсталирам samygo Auto на C650, откъде да сваля програмата?
    До сега се ровех и никъде не намерих в форума, разгледах един руски сайт ама не съм сигурен какво ще объркам.
    Благодаря
    B-series
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/Des...st#SamyGO_Auto
    http://developbyte.com/samygo-auto/
    http://samsungtvupgrade.blogspot.com...07/samygo.html
    http://narod.ru/disk/22339202000/Sam...00701.exe.html

http://wiki.samygo.tv/index.php5/The_C_Series_Wiki

10. Тук е от
    May 2012

Привет на всички!
    Адмирации за форума! Изключително полезни неща научих!
    Имам следния въпрос. На модела PS50C6900 как мога да инсталирам браузър. Видях в Internet@TV приложенията, че мога да добавям в библиотеката приложения, но трябва да ги заплащам?
    Може ли някой да сподели информация за това.

Благодаря на всички отзовали се!

11. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

12. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

40ES8000 прогресивно поевтинява - като се появи ако не се лъжа беше 3300, след това го гледах на 3200, 3100, 3000, а от днес в брошурата на ТП вече е 2800 и то с 2 броя очила и второ дистанционно. Чудя се дали да го чакам още малко че както е тръгнало може в края на лятото да е още 100-200 надолу.

13. Тук е от
    May 2012

Какво ще кажете за модела SAMSUNG UE-40ES6530 спрямо миналогодишния D6500 ?По-добре ли е с матово покритие с което е модела от тази година :?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Който е гледал тв с Ultra Clear Panel-а не можеш го накара да мине на матов ... Предимствата са в други неща - не в картината .

16. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от A-Rod
    Какво ще кажете за модела SAMSUNG UE-40ES6530 спрямо миналогодишния D6500 ?По-добре ли е с матово покритие с което е модела от тази година :?
    Гледам че SAMSUNG UE-46ES6530 е с Ultra Clear Panel това добре ли е http://www.technomarket.bg/products/...ng-ue-46es6530

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не е с ултра клеър - само Es7000/8000 са с такъв тази година.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nokoto
    Привет на всички!
    Адмирации за форума! Изключително полезни неща научих!
    Имам следния въпрос. На модела PS50C6900 как мога да инсталирам браузър. Видях в Internet@TV приложенията, че мога да добавям в библиотеката приложения, но трябва да ги заплащам?
    Може ли някой да сподели информация за това.
    Благодаря на всички отзовали се!
    Попитай в този форум
    http://forum.samygo.tv/
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/The_C_Series_Wiki

Цитат Първоначално публикувано от A-Rod
    Покритието е гланцово, но със залепен антиотражателен филтър.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 101 ПърваПърва ... 1555636465666775 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе