Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 73 от 101 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Относно проблемите с дистанционното съм забелязал , че моите телевизори Самсунг / понеже имам 2 / започват да имат проблеми с натискането на бутоните когато напрежението падне в батериите под 1,4 волта. Смяната им ще реши проблема. Едно бързо мерене с мултицета ще покаже. Отделно на всеки 6-8 месеца / вече 3 пъти / отварям дистанционното на телевизора в детската стая и го чистя. Тези палавници децата ядят пръчици , шоколадчета , и какво ли още не и всички остатъци от пръстите им остават и цапат дистанционнното. Почиствам, събирам го наново и работи без проблем .... до след 6-8 месеца.

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте отново, нагоре прочетох, че няма как да сваля и инсталирам браузър - аз съм с 40Д6000 - има там някакви неща дето ми ги дава от апп магазина, а не може ли да сваля програмката или апп-а на флашка и да го инсталирам на Тв-то? Дали ще може?

4. Тук е от
    Jan 2012

Някой да има впечатление от новия firmware 1020.1 за D6500 ? Не знам дали може да има отношение към качеството на картината, но имам чувството че след последния ъпдейт качеството на картината е по зле. Или е внушение или съвпадение с влошаване качеството на кабелната.

5. Member Аватара на spark33
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от steich
    Някой да има впечатление от новия firmware 1020.1 за D6500 ? Не знам дали може да има отношение към качеството на картината, но имам чувството че след последния ъпдейт качеството на картината е по зле. Или е внушение или съвпадение с влошаване качеството на кабелната.
    Официален ли е ? От кога това ? Да пускам да търси ъпдейти значи ?

6. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Цитат Първоначално публикувано от steich
    След update телевизора макар че запаметява настройките превключва на динамичен режим, който не е най удачния за тези модели.Виж в настройките на картината дали не са разбутани или ги ресетни и настрой наново.Възможно е също така и да са омазали нещо във новия фирмуер

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени

От скоро, както вече писах съм притежател на UE32EH5450W и вчера го свързах посредством ЛАН кабел с модема. Телевизора се настрои към мрежата и си качи автоматично неговите приложения, 17 на бр. Раз цъках тук и там по приложенията и в Уеб браузъра, но това да местиш курсора само с дистанционното си е мъка. Включих една оптична мишка в ЮСБ порта, която светна, но не иска да реагира на местене и кликване изобщо. В менюто за настройки има раздел за настройване на мишка и клавиатура, но там не ми открива мишката. Писах на Семсунг поддръжката за отговор по този проблем и те ми отговориха, че ТV-то ми може да работи със (следваше списък с възможни мишки), да но всичките се оказаха безжични. Това предполага, че трябва и да си закупя дънгал, което на този етап не ми е належащо. Та въпроса ми тук е няма ли някаква възможност чрез добавяне на нещо като драйвер в ТV-то да може да работи и с нормална жична мишка.
    Ето и списъка както поиска Христослав.
    Изпращаме Ви по-долу модели за мишка,които са съвместими :
    Mouse
    Samsung
    SMO-3500B
    SMO-3200B

Mouse
    Logitech
    V220
    M510
    M505
    M325
    M310
    M305
    M235
    M215
    M185

Mouse
    Microsoft
    Wireless Mobile Mouse 6000
    Wireless Mouse 5000
    Wireless Mobile Mouse 4000
    Wireless Mobile Mouse 3500
    Wireless Mobile Mouse 3000
    Wireless Mouse 1000

Explorer Mini Mouse
    Arc Mouse

версия.
    След това проверете в нашата интернет страница за по-нова версия и ако има такава направете ъпдейт.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на телефонен номер 070013311(от понеделник до петък 09:00-18:00 ч.).

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от izashev
    Включих една оптична мишка в ЮСБ порта, която светна, но не иска да реагира на местене и кликване изобщо. В менюто за настройки има раздел за настройване на мишка и клавиатура, но там не ми открива мишката. Писах на Семсунг поддръжката за отговор по този проблем и те ми отговориха, че ТV-то ми може да работи със (следваше списък с възможни мишки), да но всичките се оказаха безжични.
    Дай този списък с мишките във форума - да го видим всички.

10. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте колеги ,спрял съм се на SAMSUNG UE-32EH6030 i SAMSUNG UE-32ES6530 Къртината добра ли е прочетох че нямали хубава къртина или не съм разбрал правилно?
    Добри ли са тези телевизори дават ли дефекти ще има ли проблем да си го закача за лап топа чрез лана и да си гледам филмите от нета и филми които съм свалил.Чрез лаптопа знам, че не подържа всички формати на Юесбито.Имат ли добър звук ?колонките 2Х10 ли са?
    Как е на картина и звук.Бихте ли ми помогнали?Благодаря предварително.

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това дето си го писал и за Сони не важи за всички марки /прочети поне 1 стр. в разделите за основните марки/ . Картината си е добра - може да има известна разлика в зависимост от поставения панел ,но едва ли ще я усетиш /особено в 32" и без база за сравнение/ . USB плеъра на тв Самсунг чете повечето най-важни и използвани формати .

12. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Здравейте, някой намерил ли е оптималните настройки на самсунг 40eh5450. Много ще ме улесните ако кажете какви настройки на картината да задам. И още нещо, как се пускат 100-те херца?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

А защо не опиташ сам да го настроиш ? Оптималните настройки за един телевизор не винаги съвпадат идеално с друга бройка от същият модел.
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,58036.0.html

http://www.televisioninfo.com/conten...alibration.htm
    http://www.televisioninfo.com/conten...DTV-Review.htm
    Backlight 20
    Contrast 100
    Brightness 45
    Sharpness 0
    Color 41

14.  

15. Тук е от
    Jun 2012

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Това дето си го писал и за Сони не важи за всички марки /прочети поне 1 стр. в разделите за основните марки/ . Картината си е добра - може да има известна разлика в зависимост от поставения панел ,но едва ли ще я усетиш /особено в 32" и без база за сравнение/ . USB плеъра на тв Самсунг чете повечето най-важни и използвани формати .
    Колега според теб сони или самсунг да си купя?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

А защо не ги видиш на място в магазина. Всеки има различни виждания за добра картина.
    1. SONI KDL-32HX750BA2 http://www.sony.bg/product/tv-80-32-lcd/kdl-32hx750
    2. SAMSUNG UE-32ES6530 http://www.samsung.com/bg/consumer/t...UE40ES6530SXXH
    Иначе като екстри - вторият има повече + по-добър медия плейър.

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Крайният избор винаги трябва да е твой , но с оглед търсените от теб екстри и по-принцип по-добрите бюджетни модели - Самсунг-а .

18. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Hristoslav2 много благодаря за бързия отговор, ще бъде полезен и за други като мен. Доста теми съм разглеждал, но тази за настройките съм я пропуснал. Страхотен форум и още веднъж мерси.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 73 от 101 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе