-
Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/
ОК. Заминава в сервиза.
Вярно е - под слънцето има още едно петно.
И отдясно има петна по вертикала, но тия двете на снимката са най-ярки и дразнещи.
Междувременно колега ми писа на лични и даде линк от чужд форум, в който тези петна са забелязани на същия модел (UE40ES6100) по време на разпродажба в магазин. Така че - отваряйте си очите на четири като купувате!!!
-
Имам съмнение, че петната са причинени от разместени /разхлабени/ елементи на отражателя...но нека в сервиза да кажат с точност какъв е проблема.
-
Има ли някой тук, който вече да е притежател на ES8000? Интересно би било да сподели впечатления, защото лично за мен този модел е леко странен поне що се отнася до предлагането му у нас. Появи се преди няколко месеца на цена 3300 само за телевизора (говоря за 40-те инча), след това цената взе да пада. В момента се предлага за 2800 като цената включва и два броя очила, допълнително дистанционно, че даже и фотоапарат, който отделно се продава за повече от 300 лева. Ако махнем фотоапарата и допълнителните джаджи, излиза, че само телевизорът с едно дистанционно би струвал около 2300, което си е почти 1/3 намаление на цената за няма и 4-5 месеца. Което вече за мен като лаик започва да изглежда съмнително.
-
Здравейте,извинете за въпросът но как се подреждат каналите на SAMSUNG 32EH5450.Благодаря,ако обърнете внимание на супер "сложният ми въпрос". :)
-
Здравейте..! Да знае някой има ли възможност да се отключи плеъра за филми на модел 37А550 .? Благодаря.
hristoslav2 ами в сервизното меню ако се включи WISELINK MOVIE to ON дали ще промени нещата или се бъркам.. Благодаря ти все пак..:)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от esen
Здравейте,извинете за въпросът но как се подреждат каналите на SAMSUNG 32EH5450.Благодаря,ако обърнете внимание на супер "сложният ми въпрос". :)
Извинен си. Не се подреждат.
-
Напротив,подреждат се :smiley: .....ти си извинен :shocked: През SMART Hub,канал,маркира се канала,после TOOLS,редакция номер канал,избираш си къде да го преместиш,после ОК и го заменя с канала който е на това място.Само че май варианта е да си играеш един по един :sad:
-
-
Моля някой с опит (положителен или отрицателен) да ми препоръча сервиз за гаранционна поддръжка на ТВ Самсунг в София. Интересуват ме най-вече мнения за работата на сервизите и техните възможности да извършват качествен ремонт.
Разбира се изказаното лично мнение не ангажира никого по никакъв начин. Всички последващи действия са на мой риск и отговорност.
-
Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени
Цитат:
Първоначално публикувано от esen
Ако разполагаш и можеш да работиш сносно с РС, си изтегляш програмката за редактиране на каналите на точно твоя модел ТВ, който имам и аз. Казва се: "SamsChanel Еditor " След това с флашка си сваляш запаметените от авт.намиране на каналите и след обработка по твой вкус и желание си ги връщаш пак в ТВ-то.
-
Благодарности soraka /пост #1356/! Спести ми времето да търся как става подреждането на каналите.
Преподреждането става бавно, но бързината не е чак толкова съществена, като се има предвид, че се прави един път за дълъг период от време.
-
Здравейте,ще съм благодарен ако ми кажете как да влеза в сервизното меню на SAMSUNG LE46C650L 1W.
-
Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнени
Цитат:
Първоначално публикувано от bobstoianov
Здравейте,ще съм благодарен ако ми кажете как да влеза в сервизното меню на SAMSUNG LE46C650L 1W.
info>menu>mute>power бързо до 2 сек.
-
И само за инфо - настройките се ресетват при влизане в сервизното. Щото аз не знаех...
-
Благодарение на Soraka успях да си подредя каналите,и опс веднага друг проблем ,бутона който е за работа с каналите ми ги прехвърля през пет,после три,после два канала,както му дойде...Може ли някой да обясни от къде е проблема?