Пробвай с този DLNA сървър -> http://homemediaserver.ru/index.htmПървоначално публикувано от pivanov
Програмата значително превъзхожда PC Share.
Да
Не
Пробвай с този DLNA сървър -> http://homemediaserver.ru/index.htmПървоначално публикувано от pivanov
Програмата значително превъзхожда PC Share.
Активира ли първо хотелският режим ? Не забравяй, после като си свършиш работата да го изключиш/хотелският/. В противен случай няма да ти работи вграденият тунер на телевизора.Първоначално публикувано от feikot
Може ли да обясниш как да я настроя,защото уж се свърза с телевизора,но не я виждам в allshare,а от програмата не виждам начин да пусна филм да излъчва на телевизора?Първоначално публикувано от saint056a
П.П Ако може и да се смени на английски съм сигурен,че ще я настроя но с тоя руски...
Сори че ти отговарям в поста, но това е разговор за друга тема
на англииски
http://www.wildmediaserver.com/
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46043.0.html
Христослав
Няма защо да ми се извиняваш! Аз се извинявам,че не писах в подходящата тема,благодаря !!!
Да,активирах го и го нямах като опция,аз за това и питам.Първоначално публикувано от hristoslav2
Явно все още тези позици са скрити някъде из сервизното меню - също както в миналогодишните модели.Първоначално публикувано от feikot
Както вече съм писал със Самсунг UE32EH5450W телевизор съм. Вързал съм му лан кабел към модема и ден след ден навлизам все по-навътре в нещата. Днес опитах да вляза в сайта на Windows live с моя си акаунт, но не може да се логна и да използвам приложението им Sky Drive където съм си сложил снимки. А и не можах след едно погрешно вписване с акаунт на Гугъл да го сменя с такъв на Хотмайл. Остава си все същия, като ми пише даже, че вече съм влязъл с акаунта на Гугъл. Опитах и в диспечера на акаунтите-няма го този на Гугъл и на Хотмайл. Имаше го само този на Пикаса дето вече съм влизъл с него. Някой нещо по въпроса?
А как да ги открия,моя уж е 2011 година...?Първоначално публикувано от hristoslav2
Не знам...
Въпросче:
На телевизора ми 46ES6100, който е на 3 дена (купен в събота) има дефектен пиксел, който виждам чак сега - на черен фон свети червено! Има ли шанс да бъде сменен или изобщо да не се надявам за 1 пиксел? Меко казано съм ядосан, направо бесен. Само към тоя пиксел гледам...
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1343767980[/time]_________________________________________________
Сега се зачетох по темите във форума - този т. нар. "заседнал пиксел" можело да се оправи от само себе си? Или с ярки сцени, масажи , програмки и т.н.Първоначално публикувано от Velio
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1343821700[/time]_________________________________________________
Предложиха ми смяна на матрицата в сервиз на К и К Електроникс.
Сега се чудя какво да правя?
+ нова матрица, без дефектни пиксели
- ако не е Samsung, а китайска
- все пак влиза в сервиз и се разглабя/сглабя
До три дни след покупката може да го върнеш и смениш с друга бройка без да обясняваш защо. Ако наистина са ти предложили смяна на панела..идеално..До сега не са сменяли панел заради 1 пиксел.
Разбира се това ще отнеме от 7 до 14 дни /чака се за доставката на новият панел/.
hristoslav2, това с връщането до 3 дни след покупката къде е регламентирано ? Искам да го прочета черно на бяло.
По темата: За колегата с пиксела, смяна на матрицата в сервиз ми звучи приемливо, така хем ще получиш чисто нова матрица (на 0-ла часа), хем няма да имаш 'заседнали' пиксели. Иначе се сменя лесно - тя е цял модул, който се завинтва към шасито и се свързва с кабели към другите модули в шасито (дъно, спомагателни платки, захранваща платка и пр.). Не вярвам в К и К да не я сменят качествено, не е философия.
Какво да прави потребителят с промишлена стока, която не задоволява потребностите му? Занася я в магазина в 3 дневен срок, но там няма аналогична стока, с която би могла да се замени. Може ли в този случай да се съгласи на замяна със съвсем друга стока?Първоначално публикувано от КЗП :offtopic:
Потребителят има право на рекламация при:
• Констатирани липси
• Дефекти на стоката
• Несъответствие с обявения размер
• Несъответствие с обявената търговска марка
Замяната е възможна само ако стоката се връща в неповреден и чист вид, с опаковка, маркировъчни обозначения и документи по продажбата, само при условие, че търговецът се съгласи (по закон не е задължен). Потребителят трябва да се задоволи с вече закупената стока.
И аз така знам, потребителя реално няма правно основание да иска да я върне, ако и няма нищо, особено ако е била запечатана и той я е разпечатал. Разбира се, търговецът преценява на място как да постъпи при искане от страна на клиента.
Hristoslav2 ,Може ли SAMSUNG UN22C4000 от Америка да се направи да предава цветно (PAL)?
Попитах и ми отговориха следното:Първоначално публикувано от hristoslav2
"Можете да се обърнете към някой от упълномощените сервизни центрове на Самсунг в България за проверка на продукта : К&К Сервиз 029635716 / 029700970 ; ПАН Сервиз 029753890 ; Роял Електроникс 029624220 или Транс Електроникс 029632423.
За допълнителна информация можете да се свържете с нас на телефонен номер 070013311(от понеделник до петък 09:00-18:00 ч.). "
Доста несериозно след романа, който им изпратих. Няма да се занимавам със сервизи - то така или иначе цифровия тунер до сега не е използван никога, а не е ясно и дали е използваем в България този тунер.
Между другото се сетих, че в кашона на монитора/телевизора имаше някакво цд. Възможно ли е на него да има някакъв софтуер или е само упътване (май е по-добре да изровя диска от някъде и да проверя, но да питам е по-лесно).
Иначе за 5-те сек, в които работи цифровия тунер влизам в менюто и после System>RESET, но след това иска пин кода и няма време да го напиша, защото се рестартира. Иначе от същото меню може да се върне и стария софтуер, но и за това няма време.