Вижте резултатите от анкетата: Прочетохте ли инструкцията на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
34. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

29 85.29%
  • Не

5 14.71%
Страница 85 от 101 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,261 до 1,275 от общо 1512
Like Tree2Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re:Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от pivanov
    Здравейте,
    Телевизора ми е Samsung UE40D6500.
    Вързах с кабели компютъра и телевизора към гигабитов рутер TP LINK WR1043ND, който има USB.
    Сложил съм USB диск към рутера. От компютъра виждам папките на този диск и мога да гледам HD филми.
    От телевизора чрез AllShare и пусната програма PC Share мога да гледам HD филми от диска на компютъра.
    Проблема е, че от телевизора чрез AllShare въпреки че виждам диска на рутера като избера някой филм
    /в различни формати/ излиза съобщение "Неподдържан файлов формат".
    В настройките на рутера в Media sеrver съм посочил кои папки да се виждат или целия диск.
    Дали не е необходима някоя друга настройка на рутера ?
    Благодаря предварително !
    Пробвай с този DLNA сървър -> http://homemediaserver.ru/index.htm
    Програмата значително превъзхожда PC Share.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Някой ще ми отговори ли
    Активира ли първо хотелският режим ? Не забравяй, после като си свършиш работата да го изключиш/хотелският/. В противен случай няма да ти работи вграденият тунер на телевизора.

4. Junior Member
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от saint056a
    Пробвай с този DLNA сървър -> http://homemediaserver.ru/index.htm
    Програмата значително превъзхожда PC Share.
    Може ли да обясниш как да я настроя,защото уж се свърза с телевизора,но не я виждам в allshare,а от програмата не виждам начин да пусна филм да излъчва на телевизора?
    П.П Ако може и да се смени на английски съм сигурен,че ще я настроя но с тоя руски...

Сори че ти отговарям в поста, но това е разговор за друга тема
    на англииски

http://www.wildmediaserver.com/
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,46043.0.html
    Христослав

Няма защо да ми се извиняваш! Аз се извинявам,че не писах в подходящата тема,благодаря !!!

5. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Активира ли първо хотелският режим ? Не забравяй, после като си свършиш работата да го изключиш/хотелският/. В противен случай няма да ти работи вграденият тунер на телевизора.
    Да,активирах го и го нямах като опция,аз за това и питам.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от feikot
    Да,активирах го и го нямах като опция,аз за това и питам.
    Явно все още тези позици са скрити някъде из сервизното меню - също както в миналогодишните модели.

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Както вече съм писал със Самсунг UE32EH5450W телевизор съм. Вързал съм му лан кабел към модема и ден след ден навлизам все по-навътре в нещата. Днес опитах да вляза в сайта на Windows live с моя си акаунт, но не може да се логна и да използвам приложението им Sky Drive където съм си сложил снимки. А и не можах след едно погрешно вписване с акаунт на Гугъл да го сменя с такъв на Хотмайл. Остава си все същия, като ми пише даже, че вече съм влязъл с акаунта на Гугъл. Опитах и в диспечера на акаунтите-няма го този на Гугъл и на Хотмайл. Имаше го само този на Пикаса дето вече съм влизъл с него. Някой нещо по въпроса?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2012

Явно все още тези позици са скрити някъде из сервизното меню - също както в миналогодишните модели.
    А как да ги открия,моя уж е 2011 година...?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не знам...

11. Тук е от
    Jun 2010

Въпросче:
    На телевизора ми 46ES6100, който е на 3 дена (купен в събота) има дефектен пиксел, който виждам чак сега - на черен фон свети червено! Има ли шанс да бъде сменен или изобщо да не се надявам за 1 пиксел? Меко казано съм ядосан, направо бесен. Само към тоя пиксел гледам...
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1343767980[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от Velio
    Въпросче:
    На телевизора ми 46ES6100, който е на 3 дена (купен в събота) има дефектен пиксел, който виждам чак сега - на черен фон свети червено! Има ли шанс да бъде сменен или изобщо да не се надявам за 1 пиксел? Меко казано съм ядосан, направо бесен. Само към тоя пиксел гледам...
    Сега се зачетох по темите във форума - този т. нар. "заседнал пиксел" можело да се оправи от само себе си? Или с ярки сцени, масажи , програмки и т.н.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1343821700[/time]_________________________________________________

Предложиха ми смяна на матрицата в сервиз на К и К Електроникс.
    Сега се чудя какво да правя?
    + нова матрица, без дефектни пиксели
    - ако не е Samsung, а китайска
    - все пак влиза в сервиз и се разглабя/сглабя

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

До три дни след покупката може да го върнеш и смениш с друга бройка без да обясняваш защо. Ако наистина са ти предложили смяна на панела..идеално..До сега не са сменяли панел заради 1 пиксел.
    Разбира се това ще отнеме от 7 до 14 дни /чака се за доставката на новият панел/.

13. Тук е от
    May 2009

hristoslav2, това с връщането до 3 дни след покупката къде е регламентирано ? Искам да го прочета черно на бяло.

По темата: За колегата с пиксела, смяна на матрицата в сервиз ми звучи приемливо, така хем ще получиш чисто нова матрица (на 0-ла часа), хем няма да имаш 'заседнали' пиксели. Иначе се сменя лесно - тя е цял модул, който се завинтва към шасито и се свързва с кабели към другите модули в шасито (дъно, спомагателни платки, захранваща платка и пр.). Не вярвам в К и К да не я сменят качествено, не е философия.

14.  

15. Member Аватара на zhelko
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от КЗП :offtopic:
    Какво да прави потребителят с промишлена стока, която не задоволява потребностите му? Занася я в магазина в 3 дневен срок, но там няма аналогична стока, с която би могла да се замени. Може ли в този случай да се съгласи на замяна със съвсем друга стока?

Потребителят има право на рекламация при:
    • Констатирани липси
    • Дефекти на стоката
    • Несъответствие с обявения размер
    • Несъответствие с обявената търговска марка
    Замяната е възможна само ако стоката се връща в неповреден и чист вид, с опаковка, маркировъчни обозначения и документи по продажбата, само при условие, че търговецът се съгласи (по закон не е задължен). Потребителят трябва да се задоволи с вече закупената стока.

16. Тук е от
    May 2009

И аз така знам, потребителя реално няма правно основание да иска да я върне, ако и няма нищо, особено ако е била запечатана и той я е разпечатал. Разбира се, търговецът преценява на място как да постъпи при искане от страна на клиента.

17. Тук е от
    Feb 2011

Hristoslav2 ,Може ли SAMSUNG UN22C4000 от Америка да се направи да предава цветно (PAL)?

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2012

От прочетеното разбрах че проблема е във фирмуера. За да се оправи монитора - трябва да се зареди наново EEPROM -а/което става само в сервиз, но само в някои/, или да ти сменят мейн борда/главната платка/. Моето мнение е че щом проблема е създаден от Самсун чрез фирмуера - трябва да ти го оправят безплатно.
    Попитай и представителството, да видим те какво ще ти отговорят
    http://www.samsung.com/bg/info/contactus.html
    Попитах и ми отговориха следното:
    "Можете да се обърнете към някой от упълномощените сервизни центрове на Самсунг в България за проверка на продукта : К&К Сервиз 029635716 / 029700970 ; ПАН Сервиз 029753890 ; Роял Електроникс 029624220 или Транс Електроникс 029632423.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на телефонен номер 070013311(от понеделник до петък 09:00-18:00 ч.). "

Доста несериозно след романа, който им изпратих. Няма да се занимавам със сервизи - то така или иначе цифровия тунер до сега не е използван никога, а не е ясно и дали е използваем в България този тунер.

Между другото се сетих, че в кашона на монитора/телевизора имаше някакво цд. Възможно ли е на него да има някакъв софтуер или е само упътване (май е по-добре да изровя диска от някъде и да проверя, но да питам е по-лесно).

Иначе за 5-те сек, в които работи цифровия тунер влизам в менюто и после System>RESET, но след това иска пин кода и няма време да го напиша, защото се рестартира. Иначе от същото меню може да се върне и стария софтуер, но и за това няма време.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 85 от 101 ПърваПърва ... 3575838485868795 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе