Страница 16 от 98 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно
Резултати от 226 до 240 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Оператора ти е кодирал каналите, трябва да си вземеш ка-модул и карта за декодиране.

2.  

3. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Потърси решение в германският форум
    http://www.hifi-forum.de/index.php?a...1&thread=17897
    Благодаря за бързия отговор, Христослав2! Обаче бъкел не разбирам от немски език. Ще ти бъда благодарен, ако знаеш нещо по проблема, да го споделиш! Поне ми кажи има ли някакъв начин да си върна функцията запис? Аз проучвах дали мога да си кача стария фърмуер, но прочетох, тук, на този сайт, че на версиите след 3000 не може, правилно ли съм разбрал? И друго проучих - че на новите Самсунги с ПВР функция се качва същия фърмуер като на моя Самсунг LE37C650, видях го на сайта на Самсунг. Странно, нали? Благодаря предварително за отговора и вниманието!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309552140[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от driverbus
    Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)
    След това Control-SubOption- OTN support-Off
    И по този начин ще се премахне досадното искане за ъпдейт, така ли? Жалко, че аз избързах, изгубих си PVR-а! Но браво на теб, че си открил този начин. Ще го кажа на един приятел.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309548738[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от joropl
    Поне ще се радваш на много добра картина!!!! Понеже се говори по форумите , че новия ъпдейт 3009 подобрява значително качеството на картината...
    Така ли? Честно казано, не съм забелязал чак пък ЗНАЧИТЕЛНО подобрение. Предпочитам старата картина с функцията запис. Няма ли начин да си я върна, бе хора, нали сте специалисти, казвайте каквото знаете!

4. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от yoyo1
    Форматирането как го направи, от 1стр. ли ? Прави се само 1път нали ?
    Да прави се един път (или когато се налага,но то е изключително рядко).Не знам какво пише на 1-ва страница,вероятно да.Имай предвид,че ще загубиш цялата информация на диска или флашката.

5. Тук е от
    Jul 2011

Здравейте,
    От скоро имам C650 и се опитах да активирам PVR функцията както е описано на стр.1, но възниква следният проблем като сигна до сервизното меню и натисна hotel option не ми излиза друго под меню?!?
    Ако някой може да ми подскаже къде бъркам ще съм много благодарен.

6. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от vasok
    Здравейте,
    От скоро имам C650 и се опитах да активирам PVR функцията както е описано на стр.1, но възниква следният проблем като сигна до сервизното меню и натисна hotel option не ми излиза друго под меню?!?
    Ако някой може да ми подскаже къде бъркам ще съм много благодарен.
    Следвай стъпките, точно както са описани от Христослав 2. След hotel option кликни на Clone TV to USB.
    Ако си с новия фърмумер 3009, а сигурно си с него, ако си купил телевизора след 11.V. 2011 г., няма да стигнеш до меню с PVRфункция, защото са я орязали. В предишния фърмуер я имаше и аз си правех записи. Но сега като направих ъпдейта, което отчитам като голяма грешка и прибързаност, въпреки че следвам същите стъпки, с коит опредишния път отворих функцията за запис, не става, менюто е орязано. Предишния фърмуер беше 3006, мисля, виж на твоя телевизор какъв ти е фърмуера.

7. Тук е от
    Jul 2011

Не съм с нов софтуер пише текуща версия T-VALDEUC-1005.0.
    На мен след hotel option не ми дава подменю с опции т.е. не мога да стигна до Clone TV to USB?!

8.  

9. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте отново,
    купих C750, много як е.
    Кажете как да подкарам блу рей. Купих и външен хард. Вързал съм го и към рутера чрез длна

10. Тук е от
    Jul 2011

Някой може ли да ми каже от къде мога да сваля нов фирмуер за самсунг C650, но да не е най - новия който прецаква PVR функцията?

11. Тук е от
    Oct 2010

Някой може ли да ми каже от къде мога да сваля нов фирмуер за самсунг C650, но да не е най - новия който прецаква PVR функцията?
    http://sourceforge.net/apps/mediawik...Good_Firmwares

12. Тук е от
    Jul 2011

А как да разбера дали тези фърмуери са то4но за моя модел, а не са за тези от американския пазар?

13. Тук е от
    Oct 2010

А как да разбера дали тези фърмуери са то4но за моя модел, а не са за тези от американския пазар?
    Проблема е,че който фърмуер да сложиш преди 3009,на всеки 24ч. ще те подсеща за обновяване.

14.  

15. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от zlatkob
    Проблема е,че който фърмуер да сложиш преди 3009,на всеки 24ч. ще те подсеща за обновяване.
    Моят телевизор е Samsung LE7C650 и вече е с новия фърмуер 3009. Проблем ли ще е за телевизора,освен това, че ще че подсеща на всеки 24 ч, да си кача стария? Ако само това е проблемът, ще го реша много лесно - просто махам кабела на интернет и само когато ползвам нета, ще пъхам кабела. А това е много рядко, така че изобщо не ми е проблем.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309605904[/time]_________________________________________________

Не съм с нов софтуер пише текуща версия T-VALDEUC-1005.0.
    На мен след hotel option не ми дава подменю с опции т.е. не мога да стигна до Clone TV to USB?!
    Какъв точно е моделът ти - напиши го подробно. Учедвам се, че е с такъв фърмуер 1005.0 Ще трябва да си изтеглиш версията 3006, мисля, че беше предишната моя версия, при която беше активирана функцията запис. Но ще питам пак един приятел точно коя беше версията, защото не си я спомням.

16. Тук е от
    Jul 2011

Какъв точно е моделът ти - напиши го подробно. Учедвам се, че е с такъв фърмуер 1005.0 Ще трябва да си изтеглиш версията 3006, мисля, че беше предишната моя версия, при която беше активирана функцията запис. Но ще питам пак един приятел точно коя беше версията, защото не си я спомням.
    LE32C650L1WXXH
    Някой пробва ли това
    Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)След това Control-SubOption- OTN support-Off
    ?

17. Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от sdyankov
    Здравейте отново,
    купих C750, много як е.
    Кажете как да подкарам блу рей. Купих и външен хард. Вързал съм го и към рутера чрез длна
    Nikoi li nqma ideq, izvinqvam se za latinicata.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от sdyankov
    Nikoi li nqma ideq, izvinqvam se za latinicata.
    Здравей.Отиваш в STREAM и пускаш най-големия файл.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 16 от 98 ПърваПърва ... 614151617182666 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе