Оператора ти е кодирал каналите, трябва да си вземеш ка-модул и карта за декодиране.
Оператора ти е кодирал каналите, трябва да си вземеш ка-модул и карта за декодиране.
Благодаря за бързия отговор, Христослав2! Обаче бъкел не разбирам от немски език. Ще ти бъда благодарен, ако знаеш нещо по проблема, да го споделиш! Поне ми кажи има ли някакъв начин да си върна функцията запис? Аз проучвах дали мога да си кача стария фърмуер, но прочетох, тук, на този сайт, че на версиите след 3000 не може, правилно ли съм разбрал? И друго проучих - че на новите Самсунги с ПВР функция се качва същия фърмуер като на моя Самсунг LE37C650, видях го на сайта на Самсунг. Странно, нали? Благодаря предварително за отговора и вниманието!Първоначално публикувано от hristoslav2
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309552140[/time]_________________________________________________
И по този начин ще се премахне досадното искане за ъпдейт, така ли? Жалко, че аз избързах, изгубих си PVR-а! Но браво на теб, че си открил този начин. Ще го кажа на един приятел.Първоначално публикувано от driverbus
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309548738[/time]_________________________________________________
Така ли? Честно казано, не съм забелязал чак пък ЗНАЧИТЕЛНО подобрение. Предпочитам старата картина с функцията запис. Няма ли начин да си я върна, бе хора, нали сте специалисти, казвайте каквото знаете!Първоначално публикувано от joropl
Да прави се един път (или когато се налага,но то е изключително рядко).Не знам какво пише на 1-ва страница,вероятно да.Имай предвид,че ще загубиш цялата информация на диска или флашката.Първоначално публикувано от yoyo1
Здравейте,
От скоро имам C650 и се опитах да активирам PVR функцията както е описано на стр.1, но възниква следният проблем като сигна до сервизното меню и натисна hotel option не ми излиза друго под меню?!?
Ако някой може да ми подскаже къде бъркам ще съм много благодарен.
Следвай стъпките, точно както са описани от Христослав 2. След hotel option кликни на Clone TV to USB.Първоначално публикувано от vasok
Ако си с новия фърмумер 3009, а сигурно си с него, ако си купил телевизора след 11.V. 2011 г., няма да стигнеш до меню с PVRфункция, защото са я орязали. В предишния фърмуер я имаше и аз си правех записи. Но сега като направих ъпдейта, което отчитам като голяма грешка и прибързаност, въпреки че следвам същите стъпки, с коит опредишния път отворих функцията за запис, не става, менюто е орязано. Предишния фърмуер беше 3006, мисля, виж на твоя телевизор какъв ти е фърмуера.
Не съм с нов софтуер пише текуща версия T-VALDEUC-1005.0.
На мен след hotel option не ми дава подменю с опции т.е. не мога да стигна до Clone TV to USB?!
Здравейте отново,
купих C750, много як е.
Кажете как да подкарам блу рей. Купих и външен хард. Вързал съм го и към рутера чрез длна
Някой може ли да ми каже от къде мога да сваля нов фирмуер за самсунг C650, но да не е най - новия който прецаква PVR функцията?
http://sourceforge.net/apps/mediawik...Good_FirmwaresПървоначално публикувано от vasok
А как да разбера дали тези фърмуери са то4но за моя модел, а не са за тези от американския пазар?
Проблема е,че който фърмуер да сложиш преди 3009,на всеки 24ч. ще те подсеща за обновяване.Първоначално публикувано от vasok
Моят телевизор е Samsung LE7C650 и вече е с новия фърмуер 3009. Проблем ли ще е за телевизора,освен това, че ще че подсеща на всеки 24 ч, да си кача стария? Ако само това е проблемът, ще го реша много лесно - просто махам кабела на интернет и само когато ползвам нета, ще пъхам кабела. А това е много рядко, така че изобщо не ми е проблем.Първоначално публикувано от zlatkob
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1309605904[/time]_________________________________________________
Какъв точно е моделът ти - напиши го подробно. Учедвам се, че е с такъв фърмуер 1005.0 Ще трябва да си изтеглиш версията 3006, мисля, че беше предишната моя версия, при която беше активирана функцията запис. Но ще питам пак един приятел точно коя беше версията, защото не си я спомням.Първоначално публикувано от vasok
LE32C650L1WXXHКакъв точно е моделът ти - напиши го подробно. Учедвам се, че е с такъв фърмуер 1005.0 Ще трябва да си изтеглиш версията 3006, мисля, че беше предишната моя версия, при която беше активирана функцията запис. Но ще питам пак един приятел точно коя беше версията, защото не си я спомням.
Някой пробва ли това?Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)След това Control-SubOption- OTN support-Off
Nikoi li nqma ideq, izvinqvam se za latinicata.Първоначално публикувано от sdyankov
Здравей.Отиваш в STREAM и пускаш най-големия файл.Първоначално публикувано от sdyankov