Страница 66 от 98 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно
Резултати от 976 до 990 от общо 1459
Like Tree1Одобрявам

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от ta4ko
    кой тогава е с "интерполация" около този бюджет? Дайте съвет да не стане беля.
    От друга марка, с холандски произход, дали има такъв Примерно- PFL5606... WEB приложения не са нужни, картината е най-важна. Струва ми се,че 5500 визуално е с по-голям екран,независимо че и двата са еднакви инчове.Може и да е зрителна измама,под въздействие на корпус и панел.Но пък откъм картина и двата са доста добри.Само с мачовете не знам какво ще е...
    Задължително почни от PFL6606/и нагоре/.
    Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    Каква е разликата в ТЕХНОЛОГИЯ НА КАРТИНАТА:
    1.Wide Color Enhancer Plus
    2.HyperReal Engine

Или са едно и също...
    Първото се води подобрител на цветовият обхват на картината - но в действителност изкривява цветовете.
    Второто е маркетингово название на поставяният процесор - но често на модели с различни процесори изписват едно и също - HyperReal Engine....

http://cfile23.uf.tistory.com/image/...4E97059E231F2F
    http://cfile3.uf.tistory.com/image/1...4E9705C4165D07

2.  

3. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте,момци!
    Бързам да ви се похваля- днес най-сетне настъпи момента и закупих така бленувания телевизор.Крайното ми решение беше това да бъде SAMSUNG UE40D5800, взех го от Технополис. Всичко стана спонтанно, но понякога именно спонтанните неща са и най-сладки. Бях ходил на кафе с компания и като се разделихме си казах: "Абе що не взема да поогледам пак тези прословути тв-та". И като влязох, що да видя- тъкмо "аранжираха" новодоставени модели и аз започнах да се вглеждам в различните апарати. В този модел на Самсунга ме грабна изключително изчистения дизайн- няма черна пластмаса около матрицата, а самата рамка е изключително тънка и го прави много красив.Само матрицата, която представя страхотна картина. Попитах момчето, отговарящо в този сектор, имат ли не мострени бройки, а той отговори, че ще провери.Точно в този момент до нас беше един от шефовете на "Техно-"-то и ми каза, че тъкмо сега са докарали и има неразпечатени все още тв-та. Това и чаках.На момента поисках да ми донесат един, а аз излязох до банкомата да си видя сметките...Като се върнах след около 2-3 минути, пича тъкмо "доклащаше" в една количка два броя от "Самито", че да си избера един...Всичко стана толкова бързо, че не е за вярване.Както и да е...Сега се радвам страшно много - има превъзходна картина и възпроизвежда всякакви формати...3D не ме блазнеше от самото начало и затова избрах именно този модел, без тази ненужна за мен на този етап екстра. Доволен съм много и този уикенд ще гледам две страхотни дербита- Ман. Юн.- Ливърпул и римското между Рома и Лацио. Кеф!
    Благодаря на всички отзовали се на мненията и въпросите ми през последните няколко месеца и най- вече на hristoslav2, Lance Link и civica. Евала!

4. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

ta4ko честито да си го гледаш със здраве!

5. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    ta4ko честито да си го гледаш със здраве!
    Благодаря!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ta4ko
    Честито и от мен дълго да му се радваш. Таз година 40 инча - другата година 55 инча

Преди малко прегледах фирмуерите от даунлоуд центъра
    (T-MSU*DEUC_****.*.exe) за процесор MStar в модели D4000 27" http://www.mstarsemi.com/products.php
    (T-MSТ*DEUC_****.*.exe) за процесор MStar в модели D4000, D5000, D5500, D5800 http://www.mstarsemi.com/products.php
    (T-GAS*DEUC_****.*.exe) за процесор Genoa в модели D6000, D6300, D6500, D6700, D6800
    (T-GAР*DEUC_****.*.exe) за процесор Genoa? в модели D7000, D8000

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Някой има ли идея защо LCD Samsung, вързано към PC Share Manager по мрежата не вижда някои mkv файлове. Вижда се папка и дава, че е празна. Файла е голям ремукс mkv.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Провери за странно изписани знаци (кирилски букви сред латинските), главни букви, тирета, дълги имена. Ти го знаеш, но все пак... Може и да е от друго, но проблеми често са ставали именно от всякакви подобни "дреболии".

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

За собствениците на Samsung D6000.....
    http://www.jocys.com/Hardware/Samsung.htm

превод
    http://translate.google.bg/translate...%2FSamsung.htm

11. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    За собствениците на Samsung D6000.....
    http://www.jocys.com/Hardware/Samsung.htm
    Мошеници

12. Тук е от
    May 2011

Цитат Първоначално публикувано от Lance
    Ако си с версия на фърмуера 3009.2 си има инструкции в сайта на SamyGO как да си оправиш телевизора, за да му върнеш PVR функцията.

http://wiki.samygo.tv/index.php5/Hac...DEUC-3009.2%29
    за съжаление не успях по описания начин да върна функцията за запис... ако някой може да помогне с нещо друго ще съм благодарен.. евент. да върна по-стара версия на фърмуера... тук :
    http://wiki.samygo.tv/index.php5/How...LDEUC_firmware има описан начин но не съм работил с линукс и не разбирам много как да го направя.. по какъв начин през windows xp да досъпя телевизора който е под линукс и да въведа командата..

13. Member
    Тук е от
    Jun 2008

Как да пусна формат .m2ts(блурей) на D6000?

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Feb 2004

Цитат Първоначално публикувано от rodeo1
    Мошеници
    На новите кашони е сменена иконата. Не пише вече FULL HD 3D а само 3D. Сега водя преговори с технополис да ми върнат парите или да ме компесират с нещо. Добре, че пазя случайно брошурата по която избрах телевизора, защото те казват че не са го рекламирали като FULL HD 3D. А на брошурата си го пише.

16. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    ta4ko
    Честито и от мен дълго да му се радваш. Таз година 40 инча - другата година 55 инча

Преди малко прегледах фирмуерите от даунлоуд центъра
    (T-MSU*DEUC_****.*.exe) за процесор MStar в модели D4000 27"
    (T-MSТ*DEUC_****.*.exe) за процесор MStar в модели D4000, D5000, D5500, D5800
    (T-GAS*DEUC_****.*.exe) за процесор Genoa в модели D6000, D6300, D6500, D6700, D6800
    (T-GAР*DEUC_****.*.exe) за процесор Genoa? в модели D7000, D8000
    Благодаря за пожеланията. Ще сбъркам ли, ако не търся обновяване на фирмуера? Не ми се ще да "бучкам" излишно, а и при положение, че на този етап съм си доволен от него има ли смисъл да обновявам фирмуера на тв-то?!

17. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Има ли начин да се резетнат настроиките на 46D7000 до фабричните ?

18. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от nero
    На новите кашони е сменена иконата. Не пише вече FULL HD 3D а само 3D. Сега водя преговори с технополис да ми върнат парите или да ме компесират с нещо. Добре, че пазя случайно брошурата по която избрах телевизора, защото те казват че не са го рекламирали като FULL HD 3D. А на брошурата си го пише.
    Гони ги до дупка да те компенсират.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 66 от 98 ПърваПърва ... 1656646566676876 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе