Сега го оставих за рекламация и ще видим до 30 дена какво ще стане.Първоначално публикувано от rodeo1
Сега го оставих за рекламация и ще видим до 30 дена какво ще стане.Първоначално публикувано от rodeo1
В този модел има и проблема с рулетката от матрици. Днес отидохме да вземем 40D6510-бял за един приятел и ъгълът на гледане беше направо катастрофа в сравнение с 40D6500-черен . Човека се шокира и се отказа , защото искаше бял , но къде е гаранцията, че и от кашона на 40D6500 , няма да излезе AUO или СМЕ ,а разликата е очевадна .Като прибавим и риска в тази серия от неравномерна подсветка и фалшивите 3D 1900лв. са много според мен.
И аз не могаПървоначално публикувано от kocetoMR
купих 32" Samsung UE-32D6000 наскоро и при тестването му в магазина момчетата ми презентираха филми със субтитри на бг. Вкъщи качих няколко филма на външен хард и го "закачих" за тв-то. В менюто Smart Hub -> Видео -> филма последните 2 иконки, където са субтитрите ми стоят неактивни /светят в сиво/ и не се стартират субтитри. Има субтитри в папките - на компютъра тръгват. Някой ако може да помогне защо ми са неактивни последните 2 икони? Пробвах 10-тина филма
P.S. И още едно въпросче - за 3d очила трябва ли да се "оръся" 80 лв. за такива на Самсунг или линейно поляризирани от 10-12 лева ще вършат работа?
Благодарности на всички, които отговорят
Името на видеофайла и на файла със субтитрите трябва да са еднакви.
За 3D очилата ще трябва да се оръсиш, макар че 3D на D6.x.x.x е компроментирано
Много много благодарности за субтитрите. Иначе за 3d разбрах, че нещо не е както трябва, но очила ще купувам - трябва да го пробвамПървоначално публикувано от kockopm
![]()
Как да заставим телевизор Самсун да записва на всякакви флашки
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:19480#7
Как да активираме подръжката на wi-fi чрез USB адаптер в модели D5000, D5010, D5020
В сервизното меню: поставяме Model: UD5900 (беше UD5010)
Доказателство, че моделите завършващи на цифра 3, са на стар процесор-от там и орязаните възможности...
Фирмуер
(T-MSU*DEUC_****.*.exe) за процесор MStar в модели 22D5003, 26D4003, 32D4003, 40D5003
(T-MSТ*DEUC_****.*.exe) за процесор MStar в модели D4000, D4010, D5000, D5010, D5500, D5800
(T-GAS*DEUC_****.*.exe) за процесор Genoa в модели D6000, D6300, D6500, D6700, D6800
(T-GAР*DEUC_****.*.exe) за процесор Genoa в модели D7000, D8000
По-скоро доказателство, че фърмуера, който слагат е различен - преспокойно могат да си орязват функции и чрез програмното осигуряване, няма нужда да е различен чипсета.
Според мен третата буква е версията на процесораПървоначално публикувано от Lance
стар - нов - от там и възможностите.
MSU
MSТ
Здравейте,един приятел си взе онзи ден 32D6000.Интресува ме дали може да се актижира PVR на този модел.
Благодаря на всички.
търси вПървоначално публикувано от tenev
http://www.samygo.tv/
/ако има инфо по въпроса ще го намериш там/ - най-долу на сайта има линкове
Те за всички LCD телевизори ви лъжат от самото начало, рекламирайки ги като Full HD /1080p/, а реално ги получавате единствено при статичен образ. Всички движещи се обекти се гледат на 300-400р, което си е 1/3 HD както и да го погледнеш. Единствено при високия клас модели с добре работещи 100-200Hz се доближават до пълната резолюция. При включването им пък се наблюдават други проблеми, но това е друга тема.
Какво искаш да кажеш?!? За 'ghosting time' ли намекваш или нещо друго?Първоначално публикувано от lazarus18
За motion resolution става дума.
Не че плазмите не губят резолюция при бързи сцени...
Лазарус можеш ли да ми дадеш линк за някакви тестове но за модели 2011г.