Само при Samsung ли е така? И сега какво който взел взел. Нито Full HD нито 3D ,Остава и да не са LED плащаш и ти не знаеш за какво!
(един плеър ,тунер и кутия)![]()
Само при Samsung ли е така? И сега какво който взел взел. Нито Full HD нито 3D ,Остава и да не са LED плащаш и ти не знаеш за какво!
(един плеър ,тунер и кутия)![]()
Във всяко от ревютата тук има раздел за тестването на Motion Resolution.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/category/reviews
Не знам за каква загуба на резолюция при плазмите говориш, но модел с под 900 линии на тестовете не съм срещал и то БЕЗ да се пускат някакви функции от рода на 100Hz.
Всеки може да си провери сам за неговия телевизор каква е реалната резолюция при движение.
http://dox.bg/files/dw?a=6cda349d96
http://dox.bg/files/dw?a=b785775a9c
Напротив, при Самсунг нещата са най-добре от лцд-тата. При много техни модели има опция за отделни настройки за De-Blur/De-Judder и можеш да увеличиш резолюцията без да се получава така нежелания "сапунен" ефект.Първоначално публикувано от stich
Аз бях се насочил към 40D5500 ама сега като видях каква мазало с 300 линии реално...егати слабата ракия дето са...
Лазарус ти какъв тв би си взел за спалня - 40 инча?
Гледайте ги на живо тия ТВ-само с четене не става.
Точно за спалня аз бих взел плазма- сещай се защо.
![]()
Страх ме е от прогаряне, нали ще спя и ако ми излезе няма сигнал и да си седи така...иначе друго е като картина.Първоначално публикувано от svetlio1
Има си таймери за това ,идеята беше ,че ще гледаш почти винаги на тъмно ,а LCD на тъмно ....
За спалня нещо с по-голям ъгъл - IPS Alpha матрица като че ли.Първоначално публикувано от ivodivo
Плазмата е вариант също ако размера не е проблем.
Аз LCD гледам най-често по хотелите. Ами като легна и го гледам с 30о по вертикала и на тъмно и направо ми се плаче. Колко телевизори съм "калибрирал" досега в цяла България...
То таймери ама ако го настроишПървоначално публикувано от svetlio1
Иначе много ме блазни варианта плазма...
При мен ще е точно насреща около 3 метра и затова ми се иска 40 инчов и понеже точно че е полумрак (спалня е все пак с намалено осветление или никакво) ми се иска да е със самсунг матрица, че IPS панелите ми бледнеят...особено на тъмно.Първоначално публикувано от lazarus18
п.п. Е аз в какви хотели отсядам само CRT миньони гледам (гледам имам в предвид буквално да ги гледаш като цяло)...
Плазма или модел с CCFL подсветка-за повече пари може и нещо с локално затъмняване ,но там цифрите са сериозни
![]()
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42wl863g
Не откривам никакви ревюта на този модел: LE40D550. Има ли няма ли?!?
Какво е мнението Ви за този Samsung UE-40D5500.
Вкъщи съм с такъв. Ако те интересува нещо конкретно, питай.Първоначално публикувано от ivodivo
Понеже не съм много в час може ли да ми кажете за телевизор самсунг le32d550 какво мога да правя като го свържа с интернет освен да споделям файлове от компа смисъл може ли да се използва за браузване или нещо подобно?
Интересува ме основно вечер на тъмно дали му прозира подсветката?Първоначално публикувано от dmitankin
Днес гледах един до друг D550 и D6100 с еднакви режими на картината и определено втория има по живи цветове както и по-добро черно.
Христослав в модела D5500 и D6000 знаеш ли дали има разлика в технологията на 100-те Hz? До колкото разбирам на първия е някакво менте така да се каже или бъркам!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319123946[/time]_________________________________________________
Айдее поръчах си 40D5500 от electron.bg за 1310лв. ама чак в понеделник ще дойде! Стискайте палци да е читав.
Ти сериозно ли очакваш компанията да признае измама в официално изявление ?Първоначално публикувано от kockopm
lazarus18 ти го е написал.
Самата покупка на телевизор от марката си е игра на бинго....
Всички LCD са така от 300 до 600 линии.Първоначално публикувано от ivodivo
Няма.Първоначално публикувано от ivodivo
Модела няма вграден браузър. Само споделяне на файлове с компа.Първоначално публикувано от hanks
Не-няма разлика.Първоначално публикувано от ivodivo