Само при Samsung ли е така? И сега какво който взел взел. Нито Full HD нито 3D ,Остава и да не са LED плащаш и ти не знаеш за какво!
(един плеър ,тунер и кутия) :azn:
Преглед за печат
Само при Samsung ли е така? И сега какво който взел взел. Нито Full HD нито 3D ,Остава и да не са LED плащаш и ти не знаеш за какво!
(един плеър ,тунер и кутия) :azn:
Във всяко от ревютата тук има раздел за тестването на Motion Resolution.
http://www.hdtvtest.co.uk/news/category/reviews
Не знам за каква загуба на резолюция при плазмите говориш, но модел с под 900 линии на тестовете не съм срещал и то БЕЗ да се пускат някакви функции от рода на 100Hz.
Всеки може да си провери сам за неговия телевизор каква е реалната резолюция при движение.
http://dox.bg/files/dw?a=6cda349d96
http://dox.bg/files/dw?a=b785775a9c
Напротив, при Самсунг нещата са най-добре от лцд-тата. При много техни модели има опция за отделни настройки за De-Blur/De-Judder и можеш да увеличиш резолюцията без да се получава така нежелания "сапунен" ефект.Цитат:
Първоначално публикувано от stich
Аз бях се насочил към 40D5500 ама сега като видях каква мазало с 300 линии реално...егати слабата ракия дето са...
Лазарус ти какъв тв би си взел за спалня - 40 инча?
Гледайте ги на живо тия ТВ :)) -само с четене не става. :-memnon Точно за спалня аз бих взел плазма- сещай се защо. :Drinks:
Страх ме е от прогаряне, нали ще спя и ако ми излезе няма сигнал и да си седи така...иначе друго е като картина.Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Има си таймери за това ,идеята беше ,че ще гледаш почти винаги на тъмно ,а LCD на тъмно ....
За спалня нещо с по-голям ъгъл - IPS Alpha матрица като че ли.Цитат:
Първоначално публикувано от ivodivo
Плазмата е вариант също ако размера не е проблем.
Аз LCD гледам най-често по хотелите. Ами като легна и го гледам с 30о по вертикала и на тъмно и направо ми се плаче. Колко телевизори съм "калибрирал" досега в цяла България...
То таймери ама ако го настроиш ;)Цитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
Иначе много ме блазни варианта плазма...
При мен ще е точно насреща около 3 метра и затова ми се иска 40 инчов и понеже точно че е полумрак (спалня е все пак с намалено осветление или никакво) ми се иска да е със самсунг матрица, че IPS панелите ми бледнеят...особено на тъмно.Цитат:
Първоначално публикувано от lazarus18
п.п. Е аз в какви хотели отсядам само CRT миньони гледам (гледам имам в предвид буквално да ги гледаш като цяло)...
Плазма или модел с CCFL подсветка :) -за повече пари може и нещо с локално затъмняване ,но там цифрите са сериозни :))
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42wl863g
Не откривам никакви ревюта на този модел: LE40D550. Има ли няма ли?!?
Какво е мнението Ви за този Samsung UE-40D5500.
Вкъщи съм с такъв. Ако те интересува нещо конкретно, питай.Цитат:
Понеже не съм много в час може ли да ми кажете за телевизор самсунг le32d550 какво мога да правя като го свържа с интернет освен да споделям файлове от компа смисъл може ли да се използва за браузване или нещо подобно?
Интересува ме основно вечер на тъмно дали му прозира подсветката?Цитат:
Първоначално публикувано от dmitankin
Днес гледах един до друг D550 и D6100 с еднакви режими на картината и определено втория има по живи цветове както и по-добро черно.
Христослав в модела D5500 и D6000 знаеш ли дали има разлика в технологията на 100-те Hz? До колкото разбирам на първия е някакво менте така да се каже или бъркам!
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1319123946[/time]_________________________________________________
Айдее поръчах си 40D5500 от electron.bg за 1310лв. ама чак в понеделник ще дойде! Стискайте палци да е читав.
Ти сериозно ли очакваш компанията да признае измама в официално изявление ?Цитат:
Първоначално публикувано от kockopm
lazarus18 ти го е написал.
Самата покупка на телевизор от марката си е игра на бинго....
Всички LCD са така от 300 до 600 линии.Цитат:
Няма.Цитат:
Модела няма вграден браузър. Само споделяне на файлове с компа.Цитат:
Първоначално публикувано от hanks
Не-няма разлика.Цитат: