Тъй като не се намира кой да ми помогне с проблема ми в определената тема за Samsung, а и не мисля че съм единствения с този проблем искам да пусна собствена тема. (Извинявам се предварително ако вече има обяснение, но не съм го видял) Значи проблемът ми е следният.
1. Възпроизвеждане на 3D SBS през HDMI ( Лаптоп Dell) - Няма значение на каква функция е зададен лаптопа ("EXTEND","Projector only" т.н.), когато пусна филма и използвам функцията на телевизора за смесване на картини - те не се миксират както трябва. Има голямо разминаване и при гледане на филма очите се натоварват ужасно много, главата боли, виждат се второстепенни (почти незабележими) образи и трябва да си втренчен, за да свикнат очите и да забелязваш 3D ефекта. Предимството е че има субтитри.
2.Възпроизвеждане на 3D SBS през USB Flash Drive - Качвам филма на флаша. Пробвах и по двата начина със и без вграждане на субтитри във филма. (с разширения .idx и .sup) Player-а пише, че поддържа само .srt и не се показват субтитри. Има и филми над 8GB, което означава че трябва да си купя друго USB ако това е единственият варянт. Предимството е, че телевизорат явно е в синхрон с player-a си и картините се смесват както би трябвало.
3.Възпроизвеждане на 3D SBS през Samsung AllShare - И тука както при USB-то субтитри няма, но миксирането е добро.

Моля някой да ми обясни какъв е най - удачният начин за гледане.