Слушам ви!
Отиваш в магазин, където ги има и двата, намираш разбран консултант и им разцъкваш малко настройките на картината. Важното е да ти хареса на теб картината. Ако си търсиш телевизор, заради картината де, защото тенденцията напоследък е друга.
оня продавача ми са прай на луд вика ооо немога да ти го пусна този.................................
В смисъл, че телевизорът стои изключен в магазина?Първоначално публикувано от ilkopc
Дай подробности за разстояние, осветеност на помещението, предпочитания за гледан материал....т.н.
Викаш управителя и искаш той да ти го пусне ,защото "консултанта" е отказал ...
Според мен са на едно ниво - като допълнителни функции /плеър ,удобство при ползване ,менюта и настройки/ Самсунг-а е по-добър за мен. Направи сравнение как се справят с бързи кадри ,че май много взеха да послъгват всички и написаното в брошурата не се вижда на екрана.
сканирането на единия е по добро но дали е реално
Не е реално и при двата! Реално са 100 Хц. Предполагам, че Самсунгът ще е по-добър в бързите сцени / не очаквай чудеса от среден клас ЛСД/, тъй като при Филипс подобрителите на картината обикновено водят до артефекти и трябва да ги изключиш или сложиш на минимум. От друга страна Филипсът е с бърза Шарп матрица, а Самсунга предполагам не е със собствена , което според мен е по-важното от измислените херцове.
ЩОТО НА ЕДИНИЯ ПИШЕ 400 НА ДРУГИЯ 200
То и на кренвиршите пише, че са от месо....
АМА ЧЕСТНО И ДВАТА ЛИ СА СЪС 100 ЩОТО АЗ СИ БЯХ ХАРЕСАЛ САМСУНГА АМА ОТДЕ ИЗЛЕЗЕ ТОЯ ФИЛИПС
Първоначално публикувано от hristoslav2
Защо него?
Лично предпочитание - по това което видях в магазина като картина. Затова те съветвам да отидеш на място в магазина и да тестваш - поиграй си с настройките. Прочети вторите постове в съответните теми с + и - на марките. Вземи този който на теб ти харесва.
продавачът нещя да ми го пусне ама и двата ли са с по 100 херца сканиране
Вчера видях 5507 и съм доста впечатлен от картината. Бързите движения също доста добре ги обработваше.
Менюто обаче е тоооооолкова глупаво и мудно, че чак не мога да повярвам. Прилича на някое Нинтендо. Ужасно.