Първоначално публикувано от
dimaldim
Здравейте, не мисля, че е уместно да сравнявате EH6030 с ES6100(6300). Първо като цяло при EH серията подсветката е т.нар EDGE, а при ES direct, което допринася за по-добър контраст. Второ Wi-Fi при EH6030 е Ready, което означава, че трябва да си закупите допълнителният донгъл, ако искате да ползвате безжичната връзка. Трето, но не на последно място е "Smart Content"-а, при EH6030 е ограничено до две приложения - Explore 3D и AllShare Play, докато при ES6100/6300 си имате Smart Hub меню, с включен отворен браузър, Samsung Apps и т.н. както и вече вградения Wi-Fi при тези модели. А разликата между ES6100 и ES6300 е само сателитния тунер, който притежава 6300. И на последно място да споделя моите впечатления за 2Д->3Д конвертора, лично на мен не ми харесва и при двата модела. Не е нищо особено, но става за играчка

. Допълнително вече към ES6100/6300 може да си закупите мишка/клавиатура, уеб камера и т.н. Потвърдено и изпробвано от мен на Logitech безжичната клавиатура с пад работи и на Самсунг моделите, така че не е задължително да си закупите тяхната клавиатура(освен, ако не искате да ползвате допълнителните им бутони).
Поздрави!