Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 32

LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2012

Отговор: LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки

Здравейте, не мисля, че е уместно да сравнявате EH6030 с ES6100(6300). Първо като цяло при EH серията подсветката е т.нар EDGE, а при ES direct, което допринася за по-добър контраст. Второ Wi-Fi при EH6030 е Ready, което означава, че трябва да си закупите допълнителният донгъл, ако искате да ползвате безжичната връзка. Трето, но не на последно място е "Smart Content"-а, при EH6030 е ограничено до две приложения - Explore 3D и AllShare Play, докато при ES6100/6300 си имате Smart Hub меню, с включен отворен браузър, Samsung Apps и т.н. както и вече вградения Wi-Fi при тези модели. А разликата между ES6100 и ES6300 е само сателитния тунер, който притежава 6300. И на последно място да споделя моите впечатления за 2Д->3Д конвертора, лично на мен не ми харесва и при двата модела. Не е нищо особено, но става за играчка . Допълнително вече към ES6100/6300 може да си закупите мишка/клавиатура, уеб камера и т.н. Потвърдено и изпробвано от мен на Logitech безжичната клавиатура с пад работи и на Самсунг моделите, така че не е задължително да си закупите тяхната клавиатура(освен, ако не искате да ползвате допълнителните им бутони).

Поздрави!

2.  

3. tio
    tio е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

Отговор: Re: LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки

Цитат Първоначално публикувано от Relute Виж публикацията
    Здравейте, от вчера и аз съм с този телевизор и исках да споделя, че има нов фърмуеър версия 1011, която телевизора не намери по интернет, та ако някой иска може да си я сложи през УСБ. Ето линкове към немския и английския сайт на самсунг:
    http://www.samsung.com/uk/support/model/UE40EH6030KXXU-downloads
    http://www.samsung.com/de/support/model/UE40EH6030WXZG-downloads?downloadName=FM
    Относно фърмуеъра, от Самсунг БГ ми отговориха:

"Относно ъпдейта на фърмуерната версия,Вие можете да актуализирате до най-новата налична версия за Вашия модел телевизор и от интернет страницата на Самсунг Англия.

За допълнителна информация можете да се свържете с нас на телефонен номер 070013311(от понеделник до петък 09:00-18:00 ч.)....."

Писаха ми, че оплакването ми за липсваща информация за ЕН6030 в БГ сайт е придвижена към съответния отдел

4. Тук е от
    Jun 2003

Цитат Първоначално публикувано от dimaldim Виж публикацията
    Здравейте, не мисля, че е уместно да сравнявате EH6030 с ES6100(6300). Първо като цяло при EH серията подсветката е т.нар EDGE, а при ES direct, което допринася за по-добър контраст. Второ Wi-Fi при EH6030 е Ready, което означава, че трябва да си закупите допълнителният донгъл, ако искате да ползвате безжичната връзка. Трето, но не на последно място е "Smart Content"-а, при EH6030 е ограничено до две приложения - Explore 3D и AllShare Play, докато при ES6100/6300 си имате Smart Hub меню, с включен отворен браузър, Samsung Apps и т.н. както и вече вградения Wi-Fi при тези модели. А разликата между ES6100 и ES6300 е само сателитния тунер, който притежава 6300. И на последно място да споделя моите впечатления за 2Д->3Д конвертора, лично на мен не ми харесва и при двата модела. Не е нищо особено, но става за играчка . Допълнително вече към ES6100/6300 може да си закупите мишка/клавиатура, уеб камера и т.н. Потвърдено и изпробвано от мен на Logitech безжичната клавиатура с пад работи и на Самсунг моделите, така че не е задължително да си закупите тяхната клавиатура(освен, ако не искате да ползвате допълнителните им бутони).

Поздрави!
    Напротив!
    ЕH - Direct LED
    ES - Edge LED
    не случайно серията EH - е с по-дебел корпус

5. Тук е от
    Nov 2012

Да, моя е грешката, за което се извинявам, малко съм ги обърнал в тази си и предишната тема.

6. tio
    tio е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2008

Някой сложи ли новия ъпдейт и да каже отзиви.

7. Тук е от
    Nov 2012

Ориентирай се към този раздел---->Продава

Тук не е мястото!
    Този пост е редактиран от Momchil; 25-11-12 в 23:41.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jun 2010
    Живее в
    Burgas

А кое е по добра Direct LED или Edge?Ако някои може да сподели плюсове и минуси на двата вида.

10. Тук е от
    Oct 2007

Re: LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки

Относно новия фърмуер, българският се поддържа. Не мога да споделя впечатления, т.к. не съм ползвал стария. Сложих новия веднага след като си купих телевизора.

Искам да споделя и един проблем с вградения цифров кабелен тунер (DVB-C). Ползвам услугите на Софийска кабелна компания, a.k.a. TVNET. Тунера намира и показва програмите, но много често има дефекти в картината (квадратчета). По принцип бих отдал този проблем на лош сигнал от оператора, но външния тунер, предоставен ми от кабелната (Synaps chd-3100cx) няма този проблем.

Моля да споделите, ако ползвате вградения DVB-C тунер дали имате проблеми с него или ако имате идея на какво може да се дължи проблемът ми.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Re: LED Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030 - Мнения и препоръки

Телевизоры | SAMSUNG

Цитат Първоначално публикувано от netwolfs Виж публикацията
    Във връзка с новия фърмуеър искам да питам дали българският език на менютата остава след обновяването
    Да - запазва се.

12. Тук е от
    Nov 2012

След обновяване на фирмуера излиза ли локализация "България" вече?

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Здравейте, закупих си този телевизор снощи и имам едно питане(засега). Нямах много време да го пробвам, телевизия и филм през лаптоп не съм гледал все още. Пробвах го с външен хард и всичко си работеше - звук, картина, субтитри..само че филмите изглеждат странно - все едно са снимани с обикновена камера като на евтин сериал или reality..движенията са странни..иначе качеството на картината е добре. Някаква идея това настройка ли е, защото поне аз такава не намерих ?

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Изключи Motion Plus.

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Благодаря Стана

17. Тук е от
    Dec 2013

Привет на всички,

Купих си въпросния модел телевизор вчера. Бих искал да попитам как да направя оптималните настойки за качество на картината,тъй като досега не се интересувах много от Led телевизори. Доколкото знаммного е важно какъв доставчик на телевизия и интернет да избера. Моля посъветвайте някой доставчик за Овча Купел 1 с най добрите HD канали и качество.

Предварително благодаря.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2013

Здравейте, изгорих main borda на моя телевизор. Днес закупих друг който е от същия модел телевизор и го монтирах. Телевизора работи но ми направи впечатление че не ми отваря Explore 3D.
    При опит да го отворя ми изписва свързване и след малко на екрана излиза "Не е налично".

Някакви предположения защо не ми го зарежда ? Телевизора е свързан с интернет и са направени мрежовите настройки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. 3D FULL HD LED ТЕЛЕВИЗОР SAMSUNG UE-50F6100 мнения и критики
    От Николай Стамов във форум Samsung телевизори
    Отговори: 26
    Последно: 31-10-14, 18:37
  2. SONY KDL-40R471ABAEP или SAMSUNG UE-40EH6030
    От ilia_60 във форум Sony телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 12-12-13, 08:01
  3. Мнения за 3D Телевизор SAMSUNG UE-40EH6030
    От iva6ki във форум Samsung телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 22-07-13, 19:30
  4. TOSHIBA 40TL938 или SAMSUNG UE-40EH6030 ?
    От marsim във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 8
    Последно: 17-05-13, 21:10
  5. Проблем с кабелен тунер Samsung 40EH6030
    От Relute във форум Samsung телевизори
    Отговори: 18
    Последно: 29-12-12, 21:59

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе