Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
Здравейте,мисля да взема Samsung 55F8000 за 4300лв,това ли е най доброто за тази цена и искам да попитам дали с този модел мога да направя връзка с IPhone и IPad? Благодаря Ви.
Добър ден,
извинете ме ако въпроса е коментиран в предишен момент, но не го намерих. Става въпрос за стартиране на нов акаунт на телевизор Самсунг 32F4500AW.
При стартиране на Facebook акаунт собственика на компютъра няма такъв и е използван акаунт на друг човек за показно как се прави. В последствие на собственика на телевизора е направен Самсунг акаунт и фейсбук акаунт. Проблема е, че при стартирането на Фейсбук приложението тръгва акаунта, плозван за показно. Акаунта на собственика излиза като default във браузъра, но не и в приложението. Опитах да деинсталирам приложението Facebook и да го исталирам от начало, при което автоматично стартира отново акаунта, ползван за показно но не и този на собственика. Можете ли да ми помогнете да направя приложението Фейсбук да се стартира с акаунта на собственика. Мерси предварително!
Здравей. Влизаш в Настройки-Функции Smart - Акаунт за Samsung - Премахване на акаунти от ТВ и от там премахваш сегашния акаунт на Facebook. После стартираш приложението и въвеждаш новия акаунт.
някой знае ли как става инсталирането на няколко приложения без да се трият старите инсталирани чрез TheDark SmartTV Media Server
ВИНАГИ,когато искаш да инсталираш ЕДНО или НЯКОЛКО нови приложения се инсталира целият пакет от новите и старите приложения,които трябва да се намират в компютъра,където е инсталиран сървъра ,в "Моите документи"---"SmartTV SharedWidgets" .Слагаш всичко ново в тази папка,пускаш сървъра на компа и инсталираш от менюто в Смарт хъба.Ако има някое приложение,което е несъвместимо,инсталацията спира и изписва грешка.Затова трябва да се следи на екрана на телевизора как протича инсталацията и ако спира,кога и при кое приложение го прави.Съответно това приложение се маха от папката и се пробва отново.
Този пост е редактиран от BaHko_goTuHoTo; 30-11-13 в 21:17.
Някой има ли представа как да се пусне HBOGO на Samsung (F6400)?
Поради натрупване на над 100 страници затварям тази тема и отварям нова
https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...D1%82-6-a.html
Неполучилите отговор тук, могат да зададат въпроса си в новата тема.
Извинявам се на всички участници за неудобството.