SAMSUNG UE-32ES6710 и
SAMSUNG UE-32ES6530 също са вариант, при това по-евтин .
Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
SAMSUNG UE-32ES6710 и
SAMSUNG UE-32ES6530 също са вариант, при това по-евтин .
Някой с оплаквания от DSE ? Колебая се между самсунг 7000 и лг 860v с склонност към лг съм ,но все пак да попитам.
Здравейте колеги, бях се спрял на LG 47LM765S но след много четене стигнах до :rolleyes: SAMSUNG UE-50ES6100 нали е 100Hz. реални или се бъркам.И ако някой предложи някой друг модел ще съм благодарен .
100 реални са и пак на футбола при някои ситуации (макар и доста рядко) размазва (и/или засича) картината.
Имам 6100 и си го признавам.
......... и картината (цветовете) мътнее.
- оглеждай за неравномерна подсветка
- черното не е много добро
- активното 3D ми пържи мозъка, но пък ако файлът е истинско 3D при твоя размер ще е наистина красота
- медиа-плейъра e супер добър
- трудно ще извадиш звук към домашно кино
- SMART функциите са приемливо бързи след ъпдейт на фирмуеъра, но може да закачиш и Mini PC с Android
- може да ползваш обикновени безжична клавиатура и мишка
- не можеш да ползваш обикновена камера за SKYPE, а само оригинална
Извод - моделът е бюджетно решение за SMART TV с 3D.
Удовлетворява моите потребности на този етап.
Колегите да допълнят ....................
При мен черното си е точно ...черно. Особенно след като го калибрирах. Единственият минус е шанса да попаднеш на "облачен" телевизор.
Означава, че има неравномерна подсветка. Облачен на англииски - clouding
https://www.google.bg/search?q=TV+cl...w=1429&bih=702
След като видях на снимките за какво става дума дано не попадна на облачен.То много ясно си личи а аз си помислих ,че е нещо почти незабележимо.:rolleyes:
Не е проблем разбира се, но ми прати лично довечера (понеже ще забравя) да ти дам линк с калибрираните настройки.