Вижте резултатите от анкетата: Как бихте оценили картината на вашият телевизор Samsung ?

Гласували
221. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Много добра

147 66.52%
  • Добра

48 21.72%
  • Задоволителна

16 7.24%
  • Приемлива с много компромиси

6 2.71%
  • Категорично не ми харесва

6 2.71%
Отговори на анкетата
Страница 105 от 107 ПърваПърва ... 5595103104105106107 ПоследноПоследно
Резултати от 1,561 до 1,575 от общо 1600
Like Tree58Одобрявам

Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Точно така, не знаеш! Телевозпра през мрежата показва последна налична 1111.

Въпроса е, дали въобще си струва да се ъпдейтне от 1105?
    Да не се влоши качеството на картината и т.н?
    Въобще дали ще има проблеми (проблемен ли е последния ъпдейт)
    Последно се бях опарил с ъпдейтите на LG и не съм ъпдейтвал, откакто купих телевизора...

2.  

3. Тук е от
    Aug 2010

Отговор: Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 5/

Разбрах,че гледаш за актуализация чрез менюто на телевизора.Влошаване на определени параметри едва ли ще забележиш,както и подобряване...
    Аз например,като купих ТВ-то беше с 1111-версия,оттогава ъпдейтвам всичко,което излезе и не виждам /за съжаление/ някаква положителна промяна за нещата,които мен ме дразнят,но се надявам,че някой ден ще ги оправят...
    А ти си с още по стара версия,така че,на твое място аз бих обновил до последната.

П.П.
    Ето какво писах в предишен пост за някои проблеми,които не са оправени и в новия 1116 -ъпдейт :
    От около месец имам Samsung UE40F6400.Вече няколко актуализации на софтуера излязоха.Всичките съм ги инсталирал,включително и 1114.1.Като цяло съм доволен от работата на телевизора.Единственото,което не харесвам е доста мудният вграден МЕДИЕН ПЛЕЙЪР.
    Правя сравнение с другият ми телевизор ,също Самсунг -UE37С5000.При него отварянето на всякакви файлове,които поддържа става почти мигновено!Докато при новия като сложиш флашка или външен хард,например снимките докато ги зареди като папка/ особено ,ако е по-голяма/,после всяка поотделно, минава доста време,въпреки,че скоростта на слайдшоуто е на БЪРЗО...Около 20-25 секунди на снимка...Като през почти цялото време излиза горе в десния ъгъл един надпис "ЗАРЕЖДАНЕ...",който е много дразнещ.При видеовъзпроизвеждане нещата са по-добре,но там пък забелязах,че като тръгне филмът и ако поискаш веднага ,още в началото да превъртиш на 2-ра или 3-та скорост ,не ще...,само на 1-ва ,докато минат около 30 секунди като време/трябва да се изчака/.При старият ми телевизор това става без да се замисля!При музикалните файлове,положението е същото...бавно зареждане.Надявах се ,че с последният софтуер ще го оправят ,но за съжаление ......Не знам,каква е причината,но явно разработчиците от Самсунг или не знаят за тези проблеми или не им се занимава.А е елементарно да се оправи.Първо си мислих,че причината е в Линукса,който все пак е операц. система и може би Медия Плейъра върви по тежко на него.Но не е това.Намерих и качих външен ВИДЖЕТ /приложение/,който има много функции,като едната от тях е да възпроизвежда мултимедийно съдържание.Като използва настройките на телевизора ,например за снимките,като скорост,ефекти на преливане.Снимките се сменят за секунди,няма го дразнещият надпис,че зарежда... Това ме устройва,но все пак хубаво би било от самия телевизор,без външни програми да стават лесно нещата.
    Не знам,дали само при мен е така,кажете колегите с такива телевизори как е.
    Мисля да се свържа със Самсунг и да им обясня за проблема,но не знам,дали тези от поддръжката по телефона или онлайн чата ще могат да направят реално нещо,в смисъл да предадат където трябва за проблема и при следваща актуализация да му обърнат внимание.

За тези,на които им е интересно и им се занимава,ето това е виджетът: Телевизоры Smart TV - Виджеты - TheDark SmartTV Media Center

По повод предишният ми пост
    #1421 ,за бавният Медия Плейър на Samsung UE40F6400 ,ето какво отговориха от онлайн-чата :

• Методи :
      Разбирам ситуацията.
    • Методи :
      Това е достатъчно, ще предадем ситуацията към отговорен технически отдел и ще бъдат взети необходимите мерки в границите на потвърдените симтоми описнаи от Вас.
    • ///////////// :
      А,дано.....!!! )))
    • Методи :
      За момента искам да Ви посъветвам да използвате вградените приложения и другите функции който Ви предлага устройствот о.
    • Методи :
      Благодарим Ви, за вашата обратна връзка.

]
    Този пост е редактиран от satmann; 28-11-13 в 10:00.
    Dominator одобрява това.

4. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от yoyo1 Виж публикацията
    Как става номера, че ми писна с хиляда дистационни.
    Трябва да имаш това устройство. Setup: How To Connect The Wired IR Emitter To Your LED TV : LED TV | Samsung А също така да има къде да го включиш в телевизора. Моя модел си върви с него. Не знам за другите.

5. pab
    pab е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Sep 2013

Някой успял ли е да подкара 3D субтитри на Samsung UE-55F8000 на вградения плеар? Слагам двата файла със субтиттри idx и sub в папката с видеофайла, но нищо не се показва. При пуснат плеар в менюто tools не се показват настройки за субтитри. Когато сложа 2D субтитрите srt, тогава се показват настройките и си има субтитри, но 2D. Изобщо този модел поддържа ли 3D субтитри на вградения плеар?

6. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от pab Виж публикацията
    Някой успял ли е да подкара 3D субтитри на Samsung UE-55F8000 на вградения плеар? Слагам двата файла със субтиттри idx и sub в папката с видеофайла, но нищо не се показва. При пуснат плеар в менюто tools не се показват настройки за субтитри. Когато сложа 2D субтитрите srt, тогава се показват настройките и си има субтитри, но 2D. Изобщо този модел поддържа ли 3D субтитри на вградения плеар?
    Досега не е излезнал телевизор с поддръжка на 3D субтитри с вградения плеър...

7. Тук е от
    May 2010

Здравейте при ъпдейт на 40f6670 с фърмуер 1116,ще има ли подобрение в качеството на картината,в смисъл да стане по контрастна?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Току що ъпнах на същия телевизор.Не знам колко контраст ви е необходим, но цветността е малко засилена.Картината е добре, на мен след доста бъзикане най ми допада режим стандарт със съвсем дребни корекции на фоново осветление и контраст.

10. Тук е от
    Nov 2013

Здравейте, наскоро си купих един UE 32F5000, преди няколко дни забелязах едно малко по-тъмно петно, нещо като сянка с диаметър 10-12 см. в горната част на екрана до рамката. Забелязва се само при светъл фон, предимно по време на рекламите, но съм сигурен, че преди го нямаше. Възможно ли е от загряване при работа да се е деформирало нещо вътре и да пречи на светлината от подсветката?

11. Member
    Тук е от
    Sep 2006

Цитат Първоначално публикувано от BaHko_goTuHoTo Виж публикацията
    Трябва да имаш това устройство. Setup: How To Connect The Wired IR Emitter To Your LED TV : LED TV | Samsung А също така да има къде да го включиш в телевизора. Моя модел си върви с него. Не знам за другите.
    Имам го, но го бях включил в жака за слушалките. Сага си бачка .

12. Тук е от
    Nov 2013

да ви питам защо не е налична опцията за фабрични настройки на моя телевизор 32f6400

13. Тук е от
    Aug 2010

Цитат Първоначално публикувано от georgimv Виж публикацията
    да ви питам защо не е налична опцията за фабрични настройки на моя телевизор 32f6400
    Не може да няма!
    Виж:
    Меню---поддръжка---самодиагностика---НУЛИРАНЕ.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от popOFF Виж публикацията
    Здравейте, наскоро си купих един UE 32F5000, преди няколко дни забелязах едно малко по-тъмно петно, нещо като сянка с диаметър 10-12 см. в горната част на екрана до рамката. Забелязва се само при светъл фон, предимно по време на рекламите, но съм сигурен, че преди го нямаше. Възможно ли е от загряване при работа да се е деформирало нещо вътре и да пречи на светлината от подсветката?
    Дай няколко снимки - на бял фон, като си поиграеш с настройките за яркост и контраст.
    Освен твоето предположение има още един вариант - да е изгорял един от светодиодите от подсветката....

16. Тук е от
    Nov 2013

Цитат Първоначално публикувано от satmann Виж публикацията
    Не може да няма!
    Виж:
    Меню---поддръжка---самодиагностика---НУЛИРАНЕ.
    така и там ми пише ,че опцията не е достъпна

17. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да не си на някой от входовете - дали не беше активно само на тунерите ?

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2001

Някой да има това демо с подобаващо качество https://www.youtube.com/watch?v=h52A...e_gdata_player

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе