Много добра
Добра
Задоволителна
Приемлива с много компромиси
Категорично не ми харесва
3D SBS High Definition Trailers (HD) - Demo World"Някой да има това демо с подобаващо качество" от Aries
Този пост е редактиран от Agop Dersahagyan; 29-11-13 в 05:15.
Някой да знае как да се изчистят търсените думички в търсачката на браузера (F6500) ?
Това го правих,но думите в търсачката си остават...не че е фатално де
Здравейте съфорумци.До днес само съм чел коментари но сега ми се налага да пиша.Имам ES7000 от 6-месеца и всичко си беше ок......до днес! Пуснах го преди малко и с ужас установих че картината му постепенно избледнява-до негатив.Ще се радвам някой да сподели дали е имал подобен проблем или да изкаже мнение-сервиз ли е единственното решение?? ........забравих да добавя че след изгасяне и повторно пускане проблема изчезва!
Според мен е за сервиз.
ахам............да и аз от това се опасявам.Благодаря за бързия отговор,приятна вечер
Мисълта ми е, че дори проблема да изчезва след рестарт, то той си остава на заден фон и просто ще се задълбочи след време. А по-добре да се възползваш от гаранцията, която надявам се че имаш.
Здравейте приятели купих си Samsung 32UE4003 , можете ли да ми дадете подходящи настройки за картината? Благодаря ви
PB290064.jpgPB290068.jpgPB290071.jpg
- - - - - - - - - -
Не успях по-рано.
Връщай го за сервиз.
да попитам при моя модел F6400 IR Extender Cable играе ли роля и ако играе къде в менюто са настройките за него защото не мога да ги намеря
Чудя се дали ще го признаят за дефект, защото се вижда само при еднородна картина. В момента гледам новините и изобщо не си личи, а жена ми даже не беше забелязала. Мен обаче много ме дразни, погледа ми е все там.